uzun zamandır gözüme gerçekten güzel gelen ilk araba diyebilirim..aslında diğer arabalara bakınca fiyatlandırması çokta kötü görünmedi bana..
İnsallah,bu alsam donuyorum istte...
Ne pisti yahu. Yazilim olursa onu yaparim kafi.
Subaru kotu birsey cikarmaz ama cidden merak ediyorum. İskonto icin haber gelicek,bakicagim.
bu araba c segmenti mi d segmenti mi? impreza yerine mi geldi legacy yerine mi acaba?
Bugun Bayraktar'dan arandım ancak kımın aradıgını bılemedıgm ıcın baglatamadım...
Aslında 2. calısta actım fakat,karsıda kımse yoktu![]()
arka stoplarında bi ince led havası olsaymış tadından yenmezmiş
levorg yeni impreza'nin station wagonudur. xv ise impreza hb in yerden yuksek versiyonudur. sinifi legacy degil yani.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Araç hep d segmenti araçlarla kıyaslanmış yurt dışı testlerde. Fiyatıda zaten c sefmenti için fazla yüksek, araç d segmenti bana göre. Aslında bunun yerine skoda superb'in 280 hp liği alınsa çok güzel olur. 2.0 dizel 190 hp olan 150 bine satılıyor, 280 hp lik satılmıyor ama belki özel siparişle getirilebilir. Kasasıda boyutlarına göre hafif olduğu için güzel şaka yapar, 4 çekeride var![]()
Şşu bagajdaki, sis farlarında ki ve ön ızgarada ki kromlar çok itici geliyor bana. Yapılacak ilk işlem oralara piano black folyo çekmek olur bana göre![]()
Bugun araci kullandim,belkide sahip olucaktim ama olmadi,kismet.
Kisa bir test yaptim,Mert cok ilgilendi,elleri dert gormesin.
Kisa teste gozume carpanlari yazayim;
Aracin orta ekranindaki bilgiler ve goruntusu sanki Sti kullaniyormus hissi veriyor.
Hersey detaylica var ve kullanisli.
Orta ekran guzel,cozunulurluk fena degil ama islemci cok yavas.
Ses sitemi yetersiz. Navi yok ama eminim birileri kiricaktir haritayi.
İc aksamdaki olastikler biraz rahatsiz edebilir ancakdiyatina gore degerlendirdiginizde gayet guzel.
Koltuklar cok iyi.deri kalitesi oyi.
Taban halisi biraz daha kaliteli olabilirdi.
İci sadece sigah alinabiliyorEger bu kadar begenmesem kesin almazdim.
Mavi dikis guzel bir opsiyon. Hafif bir hareket katmis.
Arka koltuk diz mesafesi muthis yani bu sase uzunlugundaki bir aracdan nasil cikarmislar,tebriklerrr....
Bagaj yeterli,keske yuksekligi biraz daha olsaydi.ama arka diff tuneli oldugu icin calmis hacimden. Ama kapak tarafinda 40lt lik kucuk bir goz var,kullanisli.
Omiz mesafesi tam bu segmente gore.
Jantlar yakismis.
Malesef klasik japon hastaligi,yol sesi fazla aliyorNeden cozmezler yillardir,merak konusu... Haponlar yol sesi seviyor olabilir mi? Otoban kullaniminda nasil olur ,bilemedim.... Rahatsiz edici olurmu,(benim gibi huysuzlar icin kotu)
Sanziman cvt oldugunu malesef hissettiriyor. Cokda kazulet degil ama surus keyfini torpuliyor.
Yol tutus missssss,kafasi ne derseniz onu yapiyor,agirlik merkezinin asagida olmasininfa avantajiyla,abuk birsey yapmazsaniz yoldan cikmazsiniz.
Pek 170hp yi hissedemedim,o biraz uzdu beni.
Yakiti test edicek kadar kullanamadim ama 9-10lt civari yakar istanbulda.
Genel olarak notlarim boyke. Ha birde 98 bin gibi psikolojik sinirda ciksaydi muthis satardi. Bence hakki 100-107 arasinda ama 115'e alinirsada hala makul.
Murat Beyle güzel bir test yaptık. Uzun uzunda konuştuk. Renkler, opsiyonlar hakkında vs. - lerini ve + larını kendi değerlendirdi. Her güzelin bir kusuru elbet olacaktırAncak bu fiyat aralığı ve hem ailevi hemde sportif sürüşe gelen güvenli, konforlu bir sport tourer olması kesinlikle bu fiyat bandrolunde oldukça etkileyici diye düşünüyorum.
Hayırlısı ile Murat Bey'e bir Levorg vericez bu haftaiçi.
Herkese iyi haftasonları.
Aynen,eksileri var ama fazlasi cokk var...
Niyetlendigim zaman almak istiyorum ama kismet diyelim.
Bu sinifta rakibi var mi? Yani 4 ceker station?
Sinif olarak ayri olsalarda
Ayni kombinasyonda (1.6 177 hp 4x4 ) ayni fiyatta ayni donanimda
Hyundai Tucson var herkesin o araci levorg un yerine secmesini hic yadirgamam hatta bende onu tercih edebilirdim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)