User Tag List

Sayfa 13/19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
343 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: SUBARU Levorg

Escobar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek başına güzel satış valla.
    Yukardaki postlarda fiyatların ilk gelen partiye göre zamlandığı söyleniyor. Var mı böyle bişey ?
    Teşekkürler. Levorg 105.000 TL fiyatı vardı gelmeden. Ancak zamlı geldi 110.500TL oldu. Sonra bir zam daha gördü 114.500 oldu. 2016 modeller Mart ayının sonunda geliyor. Onların şu anki fiyatı 123.000 TL bandında olucak ama tabii bir garantisi yok bununda değişkenlik gösterebilir.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Escobar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu ana kadar yani eylülden şubatın başına kadar olan zamanda danışman olarak 27 adet Levorg satışı yapmış bulunmaktayım. Yeni gövde bir Subaru Sports Tourer modeline göre oldukça iyi gidiyor Levorg satışları. Nazar değmesin.
    Satış müdürü olma yolunda ilerliyorsun

Escobar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satış müdürü olma yolunda ilerliyorsun
    Hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki gun yeni sahrada gordum park halinde levorg.
    Araba cok guzel, coook guzel. sokagin basindan girdim burnu bana donuktu ne guzel araba agresif duruyor dedim, ortasina geldim ne kadar genismis at arkasina boardlari bir omur gez banskoya-pamprovaya-alplere kadar git- arkadan gordum tekrar asik oldum.
    1,6 dizel- manueli gelse dusunmem alirim sanirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel manuale gerçekten gerek varmı bilmiyorum. Şuan depoyu fullediğimden buyana 210km geride bıraktım,ve ağır Uskudar - Bostancı trafiğinde kullanıyorum. Yaklaşık 15kmyi 1saat 15dk geldim, ortalamam şuan 9,4 lt. Depoyu tekrar fullediğimde sonuçları burada paylaşacağım. Dizel seçmekteki maksadımız yüksek tork degerleriyse 250nm ile Levorg bunu zaten veriyor yok yakıt değerleriyse aynı parkurda Outback dizel Manualle 7,5lt otomatik olsaydı 8,5lt desek 1lt gerçekten göz ardı edilecek bir değer. Bu arada durkalk yapmayıp hareket halinde 15km/h ve üzerinde inanılmaz az yakıyor,80-100km/h bandında 4-5lt gibi değerler görüyorum. Dün gece açık trafikte Çekmeköyden Bostancıya geldim ortalamam 5,9lt idi
    Levorgda güzel bir özellik var, her kontak kapattığınızda ilk çalıştırdığınızdan buyana ortalamanızı gösterip ekranı kapatıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Orion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel manuale gerçekten gerek varmı bilmiyorum. Şuan depoyu fullediğimden buyana 210km geride bıraktım,ve ağır Uskudar - Bostancı trafiğinde kullanıyorum. Yaklaşık 15kmyi 1saat 15dk geldim, ortalamam şuan 9,4 lt. Depoyu tekrar fullediğimde sonuçları burada paylaşacağım. Dizel seçmekteki maksadımız yüksek tork degerleriyse 250nm ile Levorg bunu zaten veriyor yok yakıt değerleriyse aynı parkurda Outback dizel Manualle 7,5lt otomatik olsaydı 8,5lt desek 1lt gerçekten göz ardı edilecek bir değer. Bu arada durkalk yapmayıp hareket halinde 15km/h ve üzerinde inanılmaz az yakıyor,80-100km/h bandında 4-5lt gibi değerler görüyorum. Dün gece açık trafikte Çekmeköyden Bostancıya geldim ortalamam 5,9lt idi
    Levorgda güzel bir özellik var, her kontak kapattığınızda ilk çalıştırdığınızdan buyana ortalamanızı gösterip ekranı kapatıyor.
    Aslında bu turbo 1.6lt benzinli motoru XV ve Forester'a da koyarlarsa şahane olur. O lanet trafiğe hangi otomobili koysalar fabrika verilerinin üzerinde yakacaktır. Ben manuel outback ile bir sefer Altunizade'den Buyaka AVM'nin olduğu yere kadar dur kalk trafikte gelmiştim. Biraz da sinir stresin ve sağ ayağın şuursuz hareketlerde bulunması ile güzelim 5.6lt ortalamam 9.0lt'ye fırlamıştı. Dizel outback'te gördüğüm en yüksek değerdi ertesi gün trafiğe bulaşmamıştım ortalamam anca 6,6lt'ya gerileyebilmişti.
    XV'de de şimdi hatırlamıyorum ama 5,6lt ortalama görmüştüm; araç 1 gün bende kalmıştı teslim ettiğimde oha o değeri nasıl yaptın diye sormuşlardı. %50 şehir içi %50 e-5 kullanımının ortalaması demiştim. Sakin kullanınca bu köfteler az yakıyor

R.S.C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz vites gelse yeter benim için. Güzel bi model çıkarttı Subaru karşılığınıda alıyor gibi. Güzel bi şansıman Şart.

@escobar üst yönetime Her gelen Manuel viteslisi yok mu diye soruyor desene

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu motora çıkacak modları merak ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levorgdaki sanzimanin CVT olmasina ragmen başarisindan bahsetmiştim. Bu ayki otohaber dergisinde Levorg testi yayinlanislar şanziman ile ilgili ifade kisaca soyle;

"Lineartronic olarak adlandirilan CVT tipindeki otomatik sanziman turunun en iyilerinden biri. CVT lerin agirkanli yapisi Levorgda bambaşka hissetiriyor. Geleneksel tork konvertörlu sanzimanlar kadar akici ve verimli çalisan sanzimanda CVT nin kademesiz yapisinin sağladigi konfoda eklenmiş. Devir yükseltip motor gürültüsünü arttiran alısildik CVT karakteri sunmayan Lineartronic, istenildiginde 6 ileri manual olarakta vites degisimine izin veriyor."

Benim Levorg incelemesinde bahsettiklerim ile ayni parallelikte yazi..

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle herkese merhaba. Bir yakinim 1.4 tsi 160 highline passat varianti satip levorg almak istiyor. Sizlerin bu karar hakkinda gorusleriniz nelerdir? Simdiden tesekkurler
    leyleğiz

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levorg çok güzel tüm dergi testlerinde övülen bir model, yakıt tüketimi benim gözümü pek korkutmadı. İkinci elleri 80 85 civarlarına indiğinde bir süre tadına bakmalık düşünüyorum.
    ORDU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ
    ZEY OTOMOTİV
    https://zeyotomotiv.sahibinden.com/

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence mükemmel duruyor araç 2.el piyasası da büyük ihtimalle oluşacaktır üstteki yazılara göre zam yemiş araç 110 tamam da 120k 130lara da değer mi bilmiyorum ..
    Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı drivertech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence mükemmel duruyor araç 2.el piyasası da büyük ihtimalle oluşacaktır üstteki yazılara göre zam yemiş araç 110 tamam da 120k 130lara da değer mi bilmiyorum ..
    Dacia Sandero 0.9lt Turbo Easy R olmuş 47.000TL. Polo 1,2 Tsi olmuş 63.000 TL. 1,6lt turbo, tüm opsiyonları üzerinde olan ve sürekli 4çeker olan Levorg'un 122.000TL'lik fiyatı bence anormal değil.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dacia Sandero 0.9lt Turbo Easy R olmuş 47.000TL. Polo 1,2 Tsi olmuş 63.000 TL. 1,6lt turbo, tüm opsiyonları üzerinde olan ve sürekli 4çeker olan Levorg'un 122.000TL'lik fiyatı bence anormal değil.
    Iste bizde test aracina binicektik ama kismet olmadi
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iste bizde test aracina binicektik ama kismet olmadi
    Ozan kusura bakma zamanı tutturamadık. Bakayım, haftaya ortak zaman olursa birşeyler ayarlamaya çalışayım. (ayıp oldu valla kusura bakma )

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyiymiş be tam emekli işi
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha dün kullandım Levorg birtane müşterimizin aracı. Gerçekten bayıldım arabaya. Dış görünümü iç dizaynı hızı, sesi, rengi... Gerçekten çok etkileyiciydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta showroom da inceledim. Ne yalan söyleyim forester daha fazla ilgimi çekti..

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozan kusura bakma zamanı tutturamadık. Bakayım, haftaya ortak zaman olursa birşeyler ayarlamaya çalışayım. (ayıp oldu valla kusura bakma )
    Yok abi estafurullah ne ayibi,iki farkli hayat sonucta ortak zaman bulunmasi zor tabiki . Ayarlayabilirsen mesajini bekliyorum abi,haberleselim
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)