Ozan benide yaz![]()
Saat kaçta olacak buluşma ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
evet beyler mekan kesin Maltepe sanırım. Saat kaç olacak ? o gün bir de düğüne yetişmek zorundayım işler sarpa sarıyor![]()
Oz'
Ranthor / avrupa /
LowRider
GokhanOluk
B.Aktepe
Yekta
Seven7/Avrupa/2 ki
Sword Anadolu 1 pe
AyrtonSenna
Ozan Özer / Anadol
Gokayy / Anadolu /
Berkan
Ufuk
OzFiesta
Oznsrl
[RaCeR] 2 kişi Ana
H22Power
EmreYY/Anadolu Y
Murat Özcan
Slave2
Tugay TAN
Emre Kalkan
Barış Bayrakçeken
Onno +1
ert_thm +2
fussy
arteus +
h.savas + 6 kişi
burkaykalyon + 6 k
wolrath
berkred
Day Walker
mmuştu
Xor
sword
aslan
IMPOSSIBLE IS NOTHING
isim yazmasakta gelsek sorun olurmu pazar günü biraz işim var yetişirsem gelmeye niyetliyim ama gelemezsem ayıp olmasın![]()
Saat kaçta ? birde hangi saate göre buluşuyoruz ? Hükümet saatimi, dünyanın geri kalanımı ***** saatlerde bir oynama olacak pazar sabaha karşı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Benide yazabilirmisiniz 3 araba gelicez
İsmimi yazmıştım ama arada kaynamış sanırım.Sonra geldiğimde listese yoksun demeyin![]()
+1 kişi ile birlikte bende ordayım.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
1 de ucaga bindim 2:30 da almanyadaydim,kol saati baska gosteriyo telefon baska gösteriyo havalimanindaki saatler baska gosteriyo bu hükümet saati cok güzel ya fazladan fazladan yasiyoruz
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Allah bir mali keder vermezse bende 3 araç +6 olabilirim![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Slave +3 kisi geliyoruz kesin , konunun basina saat vs kesin bilgiler eklenicek mi kahvalti filan mi yoksa butun gun ordamiyiz nasil olucak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)