yer rahat gelin
hava guzel diye heryer kilit ben e5 teyim stadin ordan gelmeyi düsünüyorumda baya sürücek gibi
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Pendik yonunden gelecekler icin sahilde isiklardan ve araba kalabaligindan dolayi hafif trafik var
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Güzel buluşma oldu, tek sıkıntı güneş görmediğinden olsa gerek biraz soğuktu mekan çok sohbet muhabbet edemedik. Bir de tek kalan bazı arkadaşlar oldu onlar açısından kötü oldu, ufak gruplaşmalar olduğu için kaynaşma ortamı çok yoktu. Gelen arabalara maşallah hepsi birbirinden güzeldi.
men dakka dukka.
benim için zor bir gün gündü yüz 50 tane adam öptümayrıca bazı arkadaşlar otoparktan kafeye gelmek istemediler sürekli otoparkta ayakta bekleyip üşüdüler.
kaynaştırmaya çalıştım ama gruplaşmalar oldu. Bir kaç kere daha buluşursak herkes tanışır
Built to fall....
ben bi iki tane abuk sabuk hareket yapan tip olur diye düsünüyordum cünkü toplu organizasyonlarda ne olucagi belli olmuyor ama hic yoktu millet cocuguyla esiyle gelmis gürültüsüz rahat güzel bir bulusma oldu bence.Gruplasma olayi olmasi cok dogal birsey o konu hakkinda ne yapilabilir bilemiyorum acikcasi ama ben hic tanimadigim bi iki kisiyle tanistim bence gayet güzeldi senede bi iki kere yapalim yönetim icin uygunsa
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Uzun zamandir gormedigim bir cok arkadisimizi gormus olduk guzel bulusmaydi herkesin ayagina saglik.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)