User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 1.6 tdi yükleme yardım !

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT Performans Ümraniye

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megachipmi
    doğrudur Megachip
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megachipmi
    Selçuk abi çok kötüsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim ben sana sadece en azından edinidiğim tecrübelerden bilgi vereyim...

1.si anahtar teslim sadece araba alırsın yada ev alırsın , anahtar teslim bir proje bana göre yoktur. Çünkü ufak tefek aksilik yaşanması olasıdır , 7 derken sen onu 10 düşün asla 7 düsünme 3 bin senin payın kalsın
    2.si İster paşaoğlunda ister dr ecu da istersende megachipste yaptır ama yaptırmadan önce mutlaka telefon ile değil git bir yerinde yapıcak kişiyle doğrudan görüş ne istediğini düzgünce anlat bakalım...Ona göre kafanda bişeyler belirlenir mutlaka
    3.sü enjektör turbo cooler ile 250 ler bana göre zor...230 net... üstüne havayı daha fazla sokarsın nos vs vs vs yaparsan 250+ ların var...ama bu tamamen para+çokomel
    4. Turbo ewet mehmetmert te söylemiş turbonun modelini o dediği iyidir ufak gibi durur ama yeni nesil bir turbodur altlar ve üstler güzel güç çıkarır ama burda fiyatlar yüksek dolar aldı başını gitti 2500-3000 arasıdır o turbo.Cooler montaj kıl tüy 1000/1500 (mishimoto) enjektör işçilik kıl tüy 1800 gibi yazılım 1000 tl civarı dp 700 , düz boru istersen de 500 ... T.Timer 300 desek Boost saati 300 de ona desek...Birde debriyajın kaçırma riski var 1500 civarıda o genel olarak aksilik cıkmazsa fiyatlar bunlar

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 tdi a uygun direk kesip biçmeden takmak icin intercooler ureten firma varmı peki ?
    On3R
    R-Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1.si anahtar teslim sadece araba alırsın yada ev alırsın , anahtar teslim bir proje bana göre yoktur. Çünkü ufak tefek aksilik yaşanması olasıdır , 7 derken sen onu 10 düşün asla 7 düsünme 3 bin senin payın kalsın
    2.si İster paşaoğlunda ister dr ecu da istersende megachipste yaptır ama yaptırmadan önce mutlaka telefon ile değil git bir yerinde yapıcak kişiyle doğrudan görüş ne istediğini düzgünce anlat bakalım...Ona göre kafanda bişeyler belirlenir mutlaka
    3.sü enjektör turbo cooler ile 250 ler bana göre zor...230 net... üstüne havayı daha fazla sokarsın nos vs vs vs yaparsan 250+ ların var...ama bu tamamen para+çokomel
    4. Turbo ewet mehmetmert te söylemiş turbonun modelini o dediği iyidir ufak gibi durur ama yeni nesil bir turbodur altlar ve üstler güzel güç çıkarır ama burda fiyatlar yüksek dolar aldı başını gitti 2500-3000 arasıdır o turbo.Cooler montaj kıl tüy 1000/1500 (mishimoto) enjektör işçilik kıl tüy 1800 gibi yazılım 1000 tl civarı dp 700 , düz boru istersen de 500 ... T.Timer 300 desek Boost saati 300 de ona desek...Birde debriyajın kaçırma riski var 1500 civarıda o genel olarak aksilik cıkmazsa fiyatlar bunlar

bunlara ilave olarak 1 2 sey daha eklim frenlerin 90 lık güce göre 230 yapınca oem balatan ne derece dayanıcak? bu + maliyet ...yağ ve filtre değişicek 200 tl civarı... +olarak 230 hp civarı olunca filtre gerekicek hava yetersiz gelicek 500 civarı birde bunların işçiliği var hesap ortada

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ofli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 tdi a uygun direk kesip biçmeden takmak icin intercooler ureten firma varmı peki ?
    Wagner sayin Ofli bey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunlara ilave olarak 1 2 sey daha eklim frenlerin 90 lık güce göre 230 yapınca oem balatan ne derece dayanıcak? bu + maliyet ...yağ ve filtre değişicek 200 tl civarı... +olarak 230 hp civarı olunca filtre gerekicek hava yetersiz gelicek 500 civarı birde bunların işçiliği var hesap ortada

son olarak biseyler daha söylim 250 hp çok ciddi güclerdir...Öyle enjektör cooler turbo ile 250 cıkarmak cok zor...nedeni de şu ; ap polo gti fvm cupra gkl cupra 3 ayrı firmanın da 3 tane stage 2 + arabasıdır. Bu araclar dediğiniz 250 civarı güclerdedir...ne kadar iyi yürüdükleride ortadadır...bu araçların stage 2+(oem turbo ile) taki zamanları 10/11 arasıdır...

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki gidip görüşücem öncesinde kullanılcak malzemelere bakıcam

bu tür projelere alışkınım dizele yabancı olduğumdan fikirleriniz almak istedim

illaki ufak tefek ekstraların çıkacağını bende biliyorum

bana söylenen 7000 tl ve bir kuruş para harcanmıyacağı yönünde (oem debriyaj nos yok)

turbo intercooler enjektör vs bu zamana kadar maks 255 hp alınmış min 230 hp kadar beni tatmin eder
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megachipmi
    hayırdır kankacım megachıp olunca ne oluyor kii Adam 81 vilayette iş yapıyor yüzlerce araba yapmış bazı projelerde sıkıntı da yaşanmış olabilir karşılıklı, bu kadar yapılan iş içinde illa ki ufak tefek sorunlar da çıkabilir bunu en iyi biz biliriz değil mi bizim arkamızdan kimler neler konuşmuştur kim bilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omrasm01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalama bu specler 8-12 K arasıdır zaten fiyatlar üst limitten verilmiş olabilir ama farazi bir rakam değil acıkcası
    Sayin: omrasm01,

TechTurkeydan bir uyari aldiniz.

Uyari almanizin sebebi:
    -------
    Uygunsuz İmza

İmzamın neresi uygunsuz anlamış değilim ??? (İmzam Team PAŞAOĞLU )

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wagner sayin Ofli bey
    ehhe birebir dizel icin varmı yaw yaklaşık 3 binlik olucaz 2 zarda desene ahsduasdh
    On3R
    R-Turbo

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır kankacım megachıp olunca ne oluyor kii Adam 81 vilayette iş yapıyor yüzlerce araba yapmış bazı projelerde sıkıntı da yaşanmış olabilir karşılıklı, bu kadar yapılan iş içinde illa ki ufak tefek sorunlar da çıkabilir bunu en iyi biz biliriz değil mi bizim arkamızdan kimler neler konuşmuştur kim bilir
    Sorudami sormayalim haci

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al bi gti geç demek kolay oluyo da yakıtı napıcaz?
    İyi de güzel kardeşim ben hem golf 1.6 tdi hem de rapid 1.6 tdi yazılımlı kullandım
    Basınca zaten benzer tüketimlere imza atıyorsun
    Yakıt farkı bahsettiğin kadar olmaz inan bana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 tdi için motor içi mi

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 tdi passat aynı speclerde ne guc alıyor yapan oldumu

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor ne abi 2.0 140 mi 177 mi?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6tdi lar blok olarak 2.0 ile ayni mi ?
    Öyle bişey duymuştum, servisten 2.0 parçalarını al tak 2.0 oluyor diye bir olay.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bloklar aynı kapak ve krank farklı ufukcum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)