GT Performans Ümraniye![]()
Kardeşim ben sana sadece en azından edinidiğim tecrübelerden bilgi vereyim...
1.si anahtar teslim sadece araba alırsın yada ev alırsın , anahtar teslim bir proje bana göre yoktur. Çünkü ufak tefek aksilik yaşanması olasıdır , 7 derken sen onu 10 düşün asla 7 düsünme 3 bin senin payın kalsın
2.si İster paşaoğlunda ister dr ecu da istersende megachipste yaptır ama yaptırmadan önce mutlaka telefon ile değil git bir yerinde yapıcak kişiyle doğrudan görüş ne istediğini düzgünce anlat bakalım...Ona göre kafanda bişeyler belirlenir mutlaka
3.sü enjektör turbo cooler ile 250 ler bana göre zor...230 net... üstüne havayı daha fazla sokarsın nos vs vs vs yaparsan 250+ ların var...ama bu tamamen para+çokomel
4. Turbo ewet mehmetmert te söylemiş turbonun modelini o dediği iyidir ufak gibi durur ama yeni nesil bir turbodur altlar ve üstler güzel güç çıkarır ama burda fiyatlar yüksek dolar aldı başını gitti 2500-3000 arasıdır o turbo.Cooler montaj kıl tüy 1000/1500 (mishimoto) enjektör işçilik kıl tüy 1800 gibi yazılım 1000 tl civarı dp 700 , düz boru istersen de 500 ... T.Timer 300 desek Boost saati 300 de ona desek...Birde debriyajın kaçırma riski var 1500 civarıda o genel olarak aksilik cıkmazsa fiyatlar bunlar![]()
bunlara ilave olarak 1 2 sey daha eklimfrenlerin 90 lık güce göre 230 yapınca oem balatan ne derece dayanıcak? bu + maliyet ...yağ ve filtre değişicek 200 tl civarı... +olarak 230 hp civarı olunca filtre gerekicek hava yetersiz gelicek 500 civarı birde bunların işçiliği var hesap ortada
![]()
son olarak biseyler daha söylim 250 hp çok ciddi güclerdir...Öyle enjektör cooler turbo ile 250 cıkarmak cok zor...nedeni de şu ; ap polo gti fvm cupra gkl cupra 3 ayrı firmanın da 3 tane stage 2 + arabasıdır. Bu araclar dediğiniz 250 civarı güclerdedir...ne kadar iyi yürüdükleride ortadadır...bu araçların stage 2+(oem turbo ile) taki zamanları 10/11 arasıdır...
tabiki gidip görüşücem öncesinde kullanılcak malzemelere bakıcam
bu tür projelere alışkınım dizele yabancı olduğumdan fikirleriniz almak istedim
illaki ufak tefek ekstraların çıkacağını bende biliyorum
bana söylenen 7000 tl ve bir kuruş para harcanmıyacağı yönünde (oem debriyaj nos yok)
turbo intercooler enjektör vs bu zamana kadar maks 255 hp alınmış min 230 hp kadar beni tatmin eder
hayırdır kankacım megachıp olunca ne oluyor kii Adam 81 vilayette iş yapıyor yüzlerce araba yapmış bazı projelerde sıkıntı da yaşanmış olabilir karşılıklı, bu kadar yapılan iş içinde illa ki ufak tefek sorunlar da çıkabilir bunu en iyi biz biliriz değil mibizim arkamızdan kimler neler konuşmuştur kim bilir
![]()
1.6 tdi için motor içi mi![]()
1.6tdi lar blok olarak 2.0 ile ayni mi ?
Öyle bişey duymuştum, servisten 2.0 parçalarını al tak 2.0 oluyor diye bir olay.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)