User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Macaristan Yaşam Hk.

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    allahını seven beni de alsın
    sınırı geçince musaıt bı yerde kalayım ben ordan yürürüm
    ER Corsa

EXCLUSIVE GARAGE

facebook.com/ecagal

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozellikle bu geceden sonra bu tarz konular surekli goruruz gibi.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhan macar degılde daha buyuk avrupa ulkelerı dıyecegım ama yasamakta pahalı.Ispanya da Italya da arkadaslarım var adamlar cok mutlu gıttı geldı.

Macarda okuyan var gıttı bırdaha gelmedı orada yasıyor..Yurt dısında egıtım fıkrıne sonuna kadar katılıyorum dogru karar bence
    DynoDynamics in Ecutuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tür bi konu acılmış mı diye girdim foruma, ben de arayış icindeyim bu günden sonra. Ciddi ciddi terkedesim var baska bir ülkede sıfırdan başlayasım var.
    Aklımda kanada ve uruguay var ama biraz daha araştırmam gerekli.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allahını seven beni de alsın
    sınırı geçince musaıt bı yerde kalayım ben ordan yürürüm
    Ege atla yanıma gidiyoruz.Belkide oralarda biyerde keşfedilmeyi bekleyen 1.7 ler vardır ahhahah
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozellikle bu geceden sonra bu tarz konular surekli goruruz gibi.
    Ben 1.5 yıldır düşünüyorum abi ama haklısın artık gerçekten burda yaşamanın zaman kaybından başka bi farkı kalmadı
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhan macar degılde daha buyuk avrupa ulkelerı dıyecegım ama yasamakta pahalı.Ispanya da Italya da arkadaslarım var adamlar cok mutlu gıttı geldı.

Macarda okuyan var gıttı bırdaha gelmedı orada yasıyor..Yurt dısında egıtım fıkrıne sonuna kadar katılıyorum dogru karar bence
    Valla üstad malesef diğe gelişmiş avrupa ülkelerine pek maddiyatım el vermiyor O yüzden aralarında en iyisini seçmek zorundayım Şu durumda da macaristan en mantıklısı görünüyor
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tür bi konu acılmış mı diye girdim foruma, ben de arayış icindeyim bu günden sonra. Ciddi ciddi terkedesim var baska bir ülkede sıfırdan başlayasım var.
    Aklımda kanada ve uruguay var ama biraz daha araştırmam gerekli.
    Çok mantıklı karar
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakın arkadaşım 6 ay kadar macaristan kaposvarda kaldı, az buçuk ondan dolayı bilgi sahibiyim. yaşamın ucuz olduğunu ama tam gelişmiş bir ülke olmadığını söyledi. çoğu zaman her fırsatta budapeşteye gidiyordu gezmek için

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmkanlar el verse bende affetmem kaçarım, inşallah olumlu sonuçlanır okul mevzunuz takipteyim.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yakın arkadaşım 6 ay kadar macaristan kaposvarda kaldı, az buçuk ondan dolayı bilgi sahibiyim. yaşamın ucuz olduğunu ama tam gelişmiş bir ülke olmadığını söyledi. çoğu zaman her fırsatta budapeşteye gidiyordu gezmek için
    Valla abi şöyle söyliyim,gelişmemiş olduğunu düşünerek makedonya ve ardından gürcistana gittim ve ön yargılı davrandığım için çok pişman oldum.Evet belki avm leri yok ama insanlık ve dürüstlük konusunda malesef bizden çok gelişmişler..
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İmkanlar el verse bende affetmem kaçarım, inşallah olumlu sonuçlanır okul mevzunuz takipteyim.
    Eyvallah hocam sağolasın.İnşallah seninde hayallerin gerçek olur en kısa zamanda

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi öncelikle 3 yıl orada yaşaman benim bu fikrime baya bir ışık tutabilir
    Değişme konusuna gelince,ben biraz disiplin ve kararlılık hastasıyım.Yani eğer ki bir çizgim varsa o çizginin dışına çıkabilmem çok zor.Zaten çoğu zamanda bu yüzden kaybettim ya neyse,sonuç olarak eğerki yine olsa yine giderim diyorsan kafamda bazı şeyler dahada oturmaya başladı.Çünkü şuana kadar hiç kötüleyen olmadı
    Kötüleyecek olursak malzeme bol da, asıl olan oraya gidince görüp gözlemleyeceğin farklılıkların seni ilmen daha ileri götürmesi, değerlerini daha da güçlendirmesidir. (oraya gidince sudan çıkmış balığa dönecek ve memleketin kıymetini daha iyi anlayacaksın) Onlardan öğreneceğin çok şey olduğu gibi senin de onlara vereceğin birşeyler olacak. Bu arada disiplinli ve kararlı olmana sevindim. Bir günde en az 50 defa teşekkür ederim, 50 defa da özür dilerim sözünü duyabileceğin nadir yerlerden biridir Macaristan; genelde nazikler, Türkleri severler. Budapeşte'den 200 km öteye git, Avusturya'lılar biti kadar sevmezler bizi. Ancak şartsız da güven demiyorum, "gavur" sonuçta, denk getirdiğinde geçirirler adama. Dili hemen öğrenmek gerek, hatta dili bilmiyormuş ayağına yatmak iyi oluyor.
    Ne okumayı düşünüyorsun?

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Budapeşte'ye gidip de Kaposvar'da okumak, okumaya Ankara'ya gidiyorum diyip de Şereflikoçhisar'da okumak gibi bişey. Erasmusa gitmiştir o, 4 yıllık falan okuyacaksa ya Bp (Budapeşte, artık kısaca yazacağım), ya da Szeged, veyahut en kötü Pecs (Peç).
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi benim arkadaşımda pecste.University of pecste okuyor.Oraya gidicem yüksek ihtimal.Ne diyosun nasıl bir yer?
    ben veterinerlik,beden eğitimi ve koçluk veya psikoloji düşünüyorum.Fiyatlarda biraz etken olacak tabi bu 3 nden birini seçmemde

Belly Detail

-Ata- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    riga hakkında bilgiyi ben de verebilirim ben de okulu orda okudum
    TT CTR
    CUF STI
    LMS RC

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ne yalan söyliyeyim benimde çok gidesim var. Her şeyi bırakıp sıfırdan başka bir yerde başlamak.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne çok gitmek isteyen varmış Atatürk'ün Türk gençliğine emaneti olan bu güzel toprakları beyni örümcek ağı kaplamış varlıklara mı bırakacağız Sözüm okumak için değil de kaçmak için gidenlere.

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tatil için gittim keşke burda öğrenci olsaydım dedim. Çok güzel yer hayat ucuz eğlence sewiyorsan oda güzel tam öğrenci hayatı yaşanacaknyrr türkleri sewiyorlar hiç bir konuda sıkıntı çekeceğini düşünmem imkanın varsa hiç düşünme.
    evox

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben macaristanda erasmus yaptım.Acayip öküz bi millet olmasının dışında kötü yanlarını görmedim.Yanlarında öl dönüp bakmazlar Budapeştede bi gece sabahlamışlığım vardır o vakitler hayatımın en güzel anlarıydı muhteşem bir şehir

avrupada bir çok yere yakın olması açısından gezmeye müsait bir ülke.Yaşam pahalılığıda bizim ülke gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tatil için gittim keşke burda öğrenci olsaydım dedim. Çok güzel yer hayat ucuz eğlence sewiyorsan oda güzel tam öğrenci hayatı yaşanacaknyrr türkleri sewiyorlar hiç bir konuda sıkıntı çekeceğini düşünmem imkanın varsa hiç düşünme.
    +1 ben de turist oalrak gitmiştim ve çok beğenmiştim. hele budapeşte tuna nehrinin kıyısında kartpostal gibi bir şehir. hatırladığım kadarıyla hayat ucuzdu. kaldığımız otel avrupa nın diğer ülkelerine kıyasla uygun fiyatlı, yemekler de ucuzdu.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polonya da makul olabilecek seçeneklerden birisi forum uyelerinden fırat orada ve gayet mutlu. Hatta yanına kaynak yapmayı düşünüyorum bende eğer not ortalamami tutturursam bende türkiyeden topuklama fikrine sahibim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Ata- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    riga hakkında bilgiyi ben de verebilirim ben de okulu orda okudum
    Valla bi pm alabilirsem memnun olurum Yaşam hakkında,okullar hakkında ufak ufak bilgiler

Cevaplayan yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim Kafamda bir çok şey şekillenmeye başladı.Bu ülkeden kaçış falan değil sadece hayata biyerden tutunmak.Burda kimse lise mezunusun diyip iş vermiyorken,öss gibi bir sınava mecbur bırakılıyorken yurtdışı imkanım varken evet burda kalmak istemiyorum.

Bu arada polonyada mantıklı biryer aslında araştırmak lazım

Belly Detail

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı olsun Mert güzel karar herşey istediğin gibi olur umarım. Benimde imkanım olsa giderim dönmem hatta. Şöyle avrupada yaşayan zengin bi amcamız dayımız olsaydı keşke 1 dk durmazdım burda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)