User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Macaristan Yaşam Hk.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun Mert güzel karar herşey istediğin gibi olur umarım. Benimde imkanım olsa giderim dönmem hatta. Şöyle avrupada yaşayan zengin bi amcamız dayımız olsaydı keşke 1 dk durmazdım burda
    Sağolasın Ozan teşekkür ederim Valla avrupada ki şu dayılar amcalar bi bizde yok zaten olaydı milanoda bi amcamız iyidi
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Ozan teşekkür ederim Valla avrupada ki şu dayılar amcalar bi bizde yok zaten olaydı milanoda bi amcamız iyidi
    hahaha sen git yerleşte yiğenlerin varsa ilerde zorluk çekmesin

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olursa herşeyin hayırlısı olur umarım dileğin gerçekleşir
    Bu arada başlığı görüncede http://forum.donanimhaber.com/m_46817032/tm.htm geldi aklıma
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen milletin amerika ingiletere dediğine bakma tabiki demesi kolay ama macaristanda okuman hemen hemen bile burayla aynı fiyata gelir herşey imkan meselesi.polonya özellikle çek cumhuriyeti içinde öğrenci için çok iyi olduğunu söylüyorlar.ama orda kendini fazla kaptırmaman lazım ordaki ortam kızlar burası gibi değil bir arkdaşım polonyaya gitti orda kötü alışkanlıklara bulaştı uyuşturucu vs kendinden büyük çocklu bir kadına aşık oldu psikolojisi bozuldu . burda burslu okuyup alttan üstten ders alıyordu 3, sınıfta gitti orda 8 yılda daha okudu geride kalan 2 yılını bitiremedi buraya geldi tekrar ama oranın ortamına alıştığı için burdada yapamadı tekrar döndü ama şimdi napıyor haberim yok.herşeyi tadında burakmanı tavsiye ederim
    evox

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oraya uni okumaya giden bi arkadaşım en son vatandaşlık almaya uğraşıyordu

varsa imkan nere olursa yurtdışında git derim
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de araştırıyorum bir süredir, 6 aylık da olsa gitmeyi düşünüyorum. Amacın kaliteli bir eğitim ise açıkçası çok kabul gören yerler değil. İlk fikrim benimde budapeşteydi fakat güzel vakit ve farklı bir tecrübe haricinde pek birşey katacağını sanmıyorum. Turist olarak gittim ben de, şehir olarak güzel, keyifli ve rahat bir yer ama istanbul gibi bir yer bekleme, ufak bir şehir. Gezdiğim gördüğüm kadarıyla avrupanın çoğu da böyle Uzun süre kalınca memnun eder mi bilemiyorum. Prag, Charles üniversitesi daha kaliteli bir okul ve şehir olarak da çok çok güzel ama aynı şeyler burası için de geçerli.
    Yüksek lisans mı düşünüyorsun yoksa daha kısa süreli sertifika programı gibi birşey mi? Sertifika için İtalya ve İspanyayı düşünüyordum ben fakat daha da pahalı yerler. Almanya yı düşünebilirsin yüksek lisans için, okullar ücretsiz, kabulun için bir araştırma yap derim. En azından güzel bir eğitim alabileceğin bir ülke ama insanları ve hayat tarzı olarak pek eğlenceli değiller bana göre Ayrca geçerliliği olan ikinci bir dil daha öğrenebilirsin.
    Ya da çalışmayı da düşünrsen en iyi alternatif Amerika bence. Avrupa ülkelerinde çalışma imkanın düşük, bildiğim kadarıyla pek çok ülke kabul etmiyor öğrencilerin çalışmasını. Amerikada diline de yardımcı olabilecek part time bir iş bulabilirsin daha kolay bir şekilde ve belki masraflarının büyük kısmını da çıkarabilirsin.
    Ben de takipteyim konuyu, uzaktan yaptığım araştırmalara göre fikir belirttim ama oralarda bulunup yaşayanların yorumu daha da yardımcı olur tabi ki
    YouTube
    DR.ECU

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olursa herşeyin hayırlısı olur umarım dileğin gerçekleşir
    Bu arada başlığı görüncede http://forum.donanimhaber.com/m_46817032/tm.htm geldi aklıma
    Çok teşekkür ederim Bu arada efsane konuyu tekrar okumama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
    Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen milletin amerika ingiletere dediğine bakma tabiki demesi kolay ama macaristanda okuman hemen hemen bile burayla aynı fiyata gelir herşey imkan meselesi.polonya özellikle çek cumhuriyeti içinde öğrenci için çok iyi olduğunu söylüyorlar.ama orda kendini fazla kaptırmaman lazım ordaki ortam kızlar burası gibi değil bir arkdaşım polonyaya gitti orda kötü alışkanlıklara bulaştı uyuşturucu vs kendinden büyük çocklu bir kadına aşık oldu psikolojisi bozuldu . burda burslu okuyup alttan üstten ders alıyordu 3, sınıfta gitti orda 8 yılda daha okudu geride kalan 2 yılını bitiremedi buraya geldi tekrar ama oranın ortamına alıştığı için burdada yapamadı tekrar döndü ama şimdi napıyor haberim yok.herşeyi tadında burakmanı tavsiye ederim
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim abi.İmkan olayı gerçekten en önemli nokta malesef..Kendimi kaptırma konusuna gelince,burda bir çok şeyi çok küçük yaşta yaşayıp gördüğüm için pek özenmiyorum açıkcası o tarz işlere Burda bile gece hayatı vs çok meraklı değilimdir belki senede 1 kere giderim oda arkadaşlarım çok ısrar ederse.O yüzden o durumu pek önemsemiyorum
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oraya uni okumaya giden bi arkadaşım en son vatandaşlık almaya uğraşıyordu

varsa imkan nere olursa yurtdışında git derim
    Türkiye'nin bu şartlarında okumam malesef imkansız.Öss gibi bir engel ve istediğim bölümleri 1 senemin sonunda kazanamama ihtimali(ihtimal bile değil imkansız) O yüzden yurtdışı çok mantıklı geliyor.En azından ufkumu genişletmek kendi ayaklarımın üzerinde durmak için bile güzel bir tecrübe
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de araştırıyorum bir süredir, 6 aylık da olsa gitmeyi düşünüyorum. Amacın kaliteli bir eğitim ise açıkçası çok kabul gören yerler değil. İlk fikrim benimde budapeşteydi fakat güzel vakit ve farklı bir tecrübe haricinde pek birşey katacağını sanmıyorum. Turist olarak gittim ben de, şehir olarak güzel, keyifli ve rahat bir yer ama istanbul gibi bir yer bekleme, ufak bir şehir. Gezdiğim gördüğüm kadarıyla avrupanın çoğu da böyle Uzun süre kalınca memnun eder mi bilemiyorum. Prag, Charles üniversitesi daha kaliteli bir okul ve şehir olarak da çok çok güzel ama aynı şeyler burası için de geçerli.
    Yüksek lisans mı düşünüyorsun yoksa daha kısa süreli sertifika programı gibi birşey mi? Sertifika için İtalya ve İspanyayı düşünüyordum ben fakat daha da pahalı yerler. Almanya yı düşünebilirsin yüksek lisans için, okullar ücretsiz, kabulun için bir araştırma yap derim. En azından güzel bir eğitim alabileceğin bir ülke ama insanları ve hayat tarzı olarak pek eğlenceli değiller bana göre Ayrca geçerliliği olan ikinci bir dil daha öğrenebilirsin.
    Ya da çalışmayı da düşünrsen en iyi alternatif Amerika bence. Avrupa ülkelerinde çalışma imkanın düşük, bildiğim kadarıyla pek çok ülke kabul etmiyor öğrencilerin çalışmasını. Amerikada diline de yardımcı olabilecek part time bir iş bulabilirsin daha kolay bir şekilde ve belki masraflarının büyük kısmını da çıkarabilirsin.
    Ben de takipteyim konuyu, uzaktan yaptığım araştırmalara göre fikir belirttim ama oralarda bulunup yaşayanların yorumu daha da yardımcı olur tabi ki
    Abi valla burada ki üniversitemi bitiremediğim ve bıraktıgım için direk 0'dan lisans eğitimine başlıcam malesef Dediğim gibi diğer gelişmiş Avrupa ülkelerini düşünüyorum fakat hem imkan meselesi hemde bir çoğu kabul etmiyor 0'dan başlayacağım için.İstanbul'dan kaçmamın bi sebebide büyük şehiri sevmiyor ve alışkın olmamamdan kaynaklıydı.Çorlu'da büyümüş biri olarak büyük şehirlere alışamıyorum.O yüzden macaristan'da budapeste değil pesc'e bile gitsem sıkılacağımı düşünmüyorum
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla cümleye nasıl gireyim bilemedim.Açık konuşacağım benim için kızlar önemli ben playboyluk yaparım aga kızlarla çok takılırım diyen adam için Prag diyorum.Erasmusla birden fazla arkadaşım geri döndüğünde birer Johhny Sins özgüveniyle,kızlardan bıkmış şekilde geziyor.

Bu detaya pek belli etmese de önem veren arkadaşlar için yazdım.

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benim arkadaşımda pecste.University of pecste okuyor.Oraya gidicem yüksek ihtimal.Ne diyosun nasıl bir yer?
    ben veterinerlik,beden eğitimi ve koçluk veya psikoloji düşünüyorum.Fiyatlarda biraz etken olacak tabi bu 3 nden birini seçmemde
    Peç biraz küçük ama güzel şehir, kısmi olarak müze olan bi camisi bile var, (Yakovalı Hasan Paşa Camii) 40-50 km öteden afrikalı bir doktor gelip cuma kıldırıyordu, genelde arap ve türk öğrenciler oluyordu zaten, diğer günlerde müsade yoktu ibadete, oralarda ezan duymamak büyük bir boşlukta hissettiriyor insana kendini, kulağınızda bişey eksik gibi. Türk öğrenci sayısı az. Tıp okuyan bi çocuğun macar numarası var bende, Ali Emir... adında, lazımsa verebilirim özelden.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç nedir?
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sana özelden orda okuyan bi arkadaşımın numarasını atıyorum whatsappdan yazarsan Orçun verdi numaranı dersen istediğin cevapları alabilirsin diye düşünüyorum sanırım 3 yıldır orda makine mühendisliği okuyor belki faydası olur

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sertifika icin ispanya bilginiz var mi, medya ve iletisim alani mesela
    Experience is what you get when you don't get what you want.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sertifika icin ispanya bilginiz var mi, medya ve iletisim alani mesela
    Açıkçası pek ilgi alanıma girmediği için bilemiyorum ama italya ve ispanyada ağırlıklı olarak moda/tasarım programları var ya da işletme ve çoğunluğu uzun dönemli programlar. Minimum 1 senelik oluyor. Güzel yanı ise birçok okul, program sonrasında staj olanağı da sağlıyor ki medya iletisim gibi bir dal için güzel şans bence.
    Ben vazgeçtim ama Barcelona özellikle istediğim bir yerdi, şehir olarak tavsiye edilen bir yer ayrıca ikinci ve kabul gören bir dil öğrenebilme şansı da var. Fakat fiyatlar pek uygun değil ayrıca birçoğu da toefl veya ielts skoru istiyor.
    Bakarken kaydettiğim linkler vardı tekrar baktım yardımcı olur belki.

Burası güzel bir kaynak, dünyadaki birçok okul ve sunduğu programlar var
    http://www.academiccourses.com/Cours...on/Spain/ERAM/

Bu da kısa süreli bir program, biraz daha genel fakat fiyatları nispeten uygun
    http://www.karyainternational.com/gb...a-programi.htm

http://www.academix.com.tr/yurtdisin...niversity.aspx

http://www.globalvizyon.com/5036-avr...ogramlari.aspx
    YouTube
    DR.ECU

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polonya konusunda Ufuk bahsetmiş, Eylülden beri Polonya'dayım. Erasmus ile geldik kız arkadaşımla birlikte, ikimiz de son sınıfız. 2. Döneme uzattık Hazirana kadar burada olacağız , sorusu olan varsa yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
    -Fırat

FET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Macaristan da master yapma durumum netleşti gibi, kısmetse şubatta başlıyorum. Okulum; Budapesti Metropolitan FÅ‘iskola,
    forumdan orada yaşayan varsa tanışmak isterim.
    TeamPASAOGLU

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım Malta'ya gitti ingilizce için sanırım .

Baya baya baya baya memnun Cennete düştüm diyor.
    imzasız..

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulgaristan olabilir yakın diye söylüyorum okuyan arkadaşlarım var oralarda memnunlar
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun Mert güzel karar herşey istediğin gibi olur umarım. Benimde imkanım olsa giderim dönmem hatta. Şöyle avrupada yaşayan zengin bi amcamız dayımız olsaydı keşke 1 dk durmazdım burda
    Bizde varda noluyo ki anasini satiyim Biz haric herkese faydalari var Mert benim arkadasim yanlis hatirlamiyosam budapeste de fizyoterapi okuyordu gitmeden once dil konusunda baya iyi hazirlandi ingilizce ana dili gibi oldu . Ama yazin konustugumuzda dersler cok zor arel e gecmeyi düşünüyorum falan diyodu. He avrupa ulkesi avantaji yok mu var ama o baya zorlaniyodu. Alkol sigarayi fiyatlari konusunda da biseyler dedi de hatirlamiyorum suan Eger yer konusu kesinlesirse pm at bana ben bi daha konusurum onunla
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı FET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Macaristan da master yapma durumum netleşti gibi, kısmetse şubatta başlıyorum. Okulum; Budapesti Metropolitan FÅ‘iskola,
    forumdan orada yaşayan varsa tanışmak isterim.
    Budapesti Metropolitan Főiskola

(Macarca'da okulun adındaki sağa meyilli noktaları olan (ő) harfler uzatılarak söylenir, S harfleri de Ş olarak okunur, SZ harfini ise S olarak okursun.) Bu bilgiyi 3 ayda öğrenemeyenler var bak unutma.

Şimdi baktım, IKEAnın arkasında bir yerde, ÖRS VEZER TERE'de metrodan iner 3-5 dkda yürüyerek gidersin.

For further information: PM.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)