yeminle yaşlandığımı hissettimne güzel günlerdi ya ikitelliyi polis basar doğru merter mc e orayıda basarlardı ederlerdi ne günlerdi ya prc falan vardı o zamanlar
![]()
yeminle yaşlandığımı hissettimne güzel günlerdi ya ikitelliyi polis basar doğru merter mc e orayıda basarlardı ederlerdi ne günlerdi ya prc falan vardı o zamanlar
![]()
2004-2005-2006 bostanci sahil s viraji ve sonrasi kapkara diye bir alan vardi.Sahilde cepde herkez dururdu cep in cikisinda isiklar vardi orda drag yapilirdi.
Eski gunler....
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
şimdikilerde wastegate yi yanlış yazınca yanlış yazdın diye uyarı mesajı yolluyor.. sanki çok mühim bişey başardı..
eskilerden hiçkimse boş adam değil.. sakıncalı, STP, piscocuk vs bunları sayın sevin hatta okşayıp koklayadabilirsiniz :P![]()
30 yas ve sonrasi modifiyeyi doya doya yasayan yas grubu . E-5 in eski hali, mc bulusmalari, yesilkoy cinar hotel karsisi, ikitelli vs.... Cok guzel gunlerdi .
Usta sato usta
Anadolu yakasını daha iyi hatırlıyorum 2001-2007 arası..
Kopuk bir ekip vardı 1 anda herkes toplanır aktivite yapılır dağılınır tekrar başka yerde toplanırdık..
S virajına kim daha iyi girecek diye beklerdik kendimiz denerdik saçma sapan hareketler serisi..![]()
Asıl sancı uyandığında..
)) orda bir çok anım vardır ,vti la önümde drag yapan civic si ve bravo hgt yi geçme keyfi gibi
,
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Hiç tatmadım bilmiyorum ama o yıllar forumlarda çok dolaşırdım bi abimin imzası vardı,
"Çıkar at 17 leri giy slickleri herşeyi unutturur İkitelli Geceleri. "![]()
H 3000 hala yaşıyormuş![]()
Connecting site...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kamera yoktu telefonlarda ben gece arkadaşları arayıp ses dinletiodum iyi hatırlıyorum.
planet internet kafe vardı varmı hatırlayan orda buluşuyorduk merter mcdonald gidiyorduk.
ve h 3000 tekin abi bi ara merter mc te lastik yakıyordu. sponsor fln bulmuştu o yıllarda unutmuyorum![]()
birde ataköyde bir kafeye gidiyorduk, ordan arabalarla kalkıp merter mc geliyorduk. cafenin adını hatırlıyamıyorum.
birde orda araba kullanan bi abla vardı tipo ve unosu vardı kapışıyordu varmı hatırlayan?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)