Atatürk'ten gerisi yalan...
Allah Rahmet eğlesin., Gelmiş geçmiş en büyük dahi , Yüce Allah'ın Türk milletine en güzel hediyesi ..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
o yok ama sayesinde biz varız.
atatürk demek devrim demek
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Saygı ve rahmetle anıyoruz.Umarım gelecek nesillere bıraktığı düşünceyi ilkeleri daha güzel aktarabiliriz....
allah ona dil uzatan, gençlerimizin kafasında kötü biriymiş imajı yaratan,yok ingiliz ajanı vs gibi çok ama çok saçma bir okadar çirkin lafları söyleyen insanlardan korusun..
arar deşersek herkesin kötü tarafı çıkar kimse mükemmel değil olsa adı peygamber olurdu ama benim kalbimde peygamber sıfatından sonra en yüce insan olan bu insanı düşürmeye çalışanların yaptıklarını bir türlü sindiremiyor,kabul edemiyorum.
Saygıyla...
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
saygı ve özlemle anıyoruz...
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
saygı ve özlemle anıyoruz, arıyoruz...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
9:05 bir anaokulunun önünde denk geldim az önce,o ufaklıkların heycanı,tedırgınlıgı,ciddiyeti,gururları okunuyordu,bir parçanın içinde var olmaları onları nasıl guzel yapmış anlatamıyorum,iş öğretmenlerde ve ailelerde bitiyor bu saatten sonra,cahil kalmamak zorundalar atatürk konusunda, yoksa yobazlar sayesınde eski bayramlar gibi olacak
Yayla ışıklarda durmayan araçlar taşlandı
Seviyorum semtimi beee![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Saygı ve özlemle anıyoruz...
Ben de Seyrantepe civarındaydım 9u 5 geçe...Maalesef benim dışımda arabadan bile inmedi kimse trafik durmasına rağmen.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)