A.b.d.'nin haberi olmadan uçak uçar mı? Komik olmayın ya yarın Rusya'dan net bir açıklama gelecektir. Savaşa nereye giriyorsunuz neyle giriyorsunuz? Zor tutulan yüzde 50 mi girecek savaşaDavos Fatihi biraz kabuğuna çekilsin baksın bakalım..
A.b.d.'nin haberi olmadan uçak uçar mı? Komik olmayın ya yarın Rusya'dan net bir açıklama gelecektir. Savaşa nereye giriyorsunuz neyle giriyorsunuz? Zor tutulan yüzde 50 mi girecek savaşaDavos Fatihi biraz kabuğuna çekilsin baksın bakalım..
Bu arada fikirlerim neden değişti onları söyledim;
1. Eskişehirden yapılan uyarıların ses kayıtlarını ingilizce olarak dinledim. 30 milden itibaren uyarı yapılıyor toplamda 12 kez yapılmış.
Normalde 10 milde yapılması lazım. Ama sonuç böyle olmasın diye 30 milde önceden uyarılmış.
2. Düngüz bir dil kullanılmış kesinlikle kışkırtılmamış.
3. Rusya işidi vurmak için orada var ve bunu bizde destekliyoruz. G20 de tayyip obama ve putin arasında bir toplantı gibi bişey olmuş.
4. Rusya bu toplantıya güvenerek Türkmenleride aradan çıkartayım demiş ve uyarıları dikkate almamış.
Şu dakkadan sonra yapacak birşey yok. Vurmamız gerekiyordu.
Ha şundan şüpheleniyorum. Bu bir oyun olabilir. Nasıl bir oyun o uçağı vurmak zorunda bırakılmış olabiliriz arkadaşlar ve bunun sonucu pis bir oyun içine sürükleniyor olabiliriz.
Vurmasaydık kimin haberi olurdu? Kimsenin. Ama vurduk tüm dünyanın haberi var şuanda. Eğer pis bir oyuna sürükleniyorsakda sonuçlarına kimseyi suçlamadan hep birlikte katlanacağız.
Eğer bağımsız bir devletiz diyebileceksek sonuçlarınada katlanmamız lazım.
Saygılar.
asalım keselim hıaaammına osmanlı torunuyuz hepsini yerle bir ederiz amk gazetesi rusya kim ki tükürsek boğulurlar pompalılarla tüfeklerle tabancalarla girelim uçarak kaçarak girelim vtec açarak girelim.
klavye kahramanlığı mod: off.
Abiler,arkadaşlar. Yıl olmuş 2015,tankı tüfeği kuşanıp savaşa girmeyeceğiz ki velev ki girdik Call of duty son save ettiğimiz yerden devam etme gibi bi seçeneğimiz yok. Bu tarz olaylara boyun eğmemek mantıklı ama bu kadar düşmanımız varken uçağı düşürüp yeni düşman kazanmanın hiç bir anlamı yok. Efendi spec sınırından çıkana kadar refakat eder gönderirsin bu kadar ticari bağlantının olduğu,açık konuşmak gerekirse eline baktığın bir ülkenin uçağını düşürüpte hihih ya bişy olmaz yaa moduna girmek saçmalıktır. bknz; soğuk savaş.
@AJTCanli: ABD Başkanı Obama: [Düşürülen Rus uçağı] Konuyla ilgili Erdoğan ile önümüzdeki günlerde doğrudan iletişime geçmeyi planlıyorum.
@AJTCanli: ABD Başkanı Obama: [Düşürülen Rus uçağı] Rusya, Türk sınırına çok yakın bölgelerde faaliyet gösteriyor ve ılımlı muhalefeti hedef alıyor.
@AJTCanli: ABD Başkanı Obama: [Düşürülen Rus uçağı] Türkiye'nin kendi topraklarını ve hava sahasını savunma ve koruma hakkı vardır.
ABD sessiz kaldı deniyordu ama, notayo vermiş onların istediği olmuş gibi konuşuyorlar.
Ve ilk ses kaydı olayını da Sözcüleri söylemişti![]()
Bayırbucak Türkmenleri aslen Suriye Türkleridir, Türkmen diye ayrı bir ırk yoktur... başından beri uygulanan plan artık son halini aldı, Irak ve Suriyenin kuzeyinde, ileride 'sahibine' verilmek kaydıyla bir Kürt bölgesi... limanı da tam uçağın düşürüldüğü yer olacak... başından beri bu planı göremedik, bizi yemlediler, Şama kadar girersiniz diye, Esat (Esed diye biri yok!!!) bizim düşmanımız falan değildi, Suriye bizim olacaktı en azından kuzeyi, zaten Suriyede petrol falan yoktu ( aptallıkta 1 numarayız ), ABD ses etmezdi, Şama girer cuma namazı kılardık! Suriye karıştığında da Libya karıştığında da toprak bütünlüğüne saygı duyacaktık, 3 milyon mülteci de gelmeyecekti, Suriye'de ışid gibi oluşumlar için bahane çıkmayacaktı...
Rus uçağının vurulması doğrudur, dış politikada en ufak bir ağırlığımız olmadığı için Rusya Türkiye'yi Gürcistan konumuna soktu...
Yan apartmandan birisi gelecek, kapımın dibimde komşumu dövecek, döverken ayağı daireme kadar girecek ve ben seyirci kalacağım. Yok öyle birşey
Tır falan göndermediler hepsi ışid içindi. Aylardır orada türkmenlerle birlikte çatışan yakın arkadaşı orada şehit olan insandan öğrendim gerçegi. Ama Olur mu tayyp turkmenlere yardim ediyordu![]()
Adamları 10 kere uyarmışız hala ne arıyor bizim hava sahamızda kafalarına göre hala Türkiyeyi küçük görme politikası izliyorlar. Artık gözdağı vermek şart dik durmak en önemlisi haddini bilsinler..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Abd Rusyanın artan imajından rahatsızdı, aynı şekilde bizde.. Putinin karizması sarsıldı.. Şu anda Ukraynalılar facebook profilinde Türk bayrağı paylaşıyormuş onlara moral olmuş. Türkmenler kaybettiği dağı geri almış.. Rusya büyük devlet mutlaka misilleme yapar. S300 monte edilmiş savaş gemisi yollayacağını,Suriye topraklarını tehdit eden hedeflerin ikaz rtmeden vurulacağını bildirmiş.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
az önce hava kuvvetlerinden ayrılma bi arkadaşla konuştuk. ki kendisi f4 fantom pilotuydu. Dediklerinden en çok içimi acıtan 'Türkiye Rusyanın Askerini Öldürdü' cümlesiydi. Nedeni; Uçak düşebilir, arızalanabilir, yanlışlık olabilir, her sebebin dışında kasten olan bi sebep. Yanlış anlaşılmasın haklısın haksızsın durumu değil tartıştığım. Bu saatten sonra rusyadaki her vatandaş düne göre daha karamsar bakacak türkiyeye.
Ocakta gelecek bi arkadaşım bugün 'istanbul biletini iptal etmek istiyorum' dedi, sebebini sordum. Bu günkü olayı söyledi. Kaldı ki yanıma gelmek için can atıyordu.
Savaş konusunda, bu sebepten savaş çıkmaz. Haa yarın öbürgün işler daha kızışır, karşılıklı kan davasın döner bilinmez.
Gaz vanasını kapar; Öyle bi seçenek yok, yaparım der, az gönderir, teknik arıza bildirir ama zamanla düzelir
Doğalgaz meselesi; bazı arkadaşlar razıyım falan demişler, belki hakllardır. ama hesap etmedikleri o gaz sadece ısınmadaki gaz meselsi değil ki kaldı ki türkiyenin çoğu yerinde daha doğalgaz yok. Gaz daki sıkıntı elektrik. Aydınlanmayı geçtim. Sanayileşme. O vana kapandımı türkiyedeki fabrikaların yarısı kapanır. işsizliği hayal edebiliyormusunuz? Bunun turizm, yaş sebze, tekstil ini de hesaba katın.
Dostlarımız; en çok burada güldüm!!! Dostumuz kim? Sırayla gidelim mi ? bulgaristan yunaistan ab? suriye iran ? (Rusya müttefiki) Irak ? (zaten vatan toprağına göz dikmiş) ermenistan?(detay yazmama gerek varmı bilemedim) Gürcistan? (kendileri 7 sene önce tokat yediler zaten) Amerika İsrail (bizim arkamızdalar ama rusyanın karşısnda değiller) Araplar ( ihanetin en büyüğünü onlardan yemedik mi ? ) Geriye bi azerbaycan kaldı (2 devlet tek milletiz çok şükür, lakin rusya ya karşı yanımızda yer almaz, belki abd-ab falan olsa bi derece - diğer konuda ilham aliyev'in bizim cb ile arasının olmaması)
Ben istiyor aşk siz vuruyor uçak...
Yeni gelişmeler var, herkes benim beklemediğim şekilde destek veriyor gibi. Tabi bunlar lafta. Öbür taraftan rusyanın ışidi bombalıyorum diye ta hatayın orda türkmendağında ne işi var. Işidle başlanan akdeniz koridorunu oradan bağlamak istiyorlar gibi geliyor bana.
Her an her şey olabilir. İnşallah daha kötü olaylar olmaz...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Yaw o değilde bugünümü bu boku araştırarak geçirdim. Türkmen türkmen dediklerinizin İŞİD sempatizanı işidden gram farkı olmayan adamlar olduğunu hepimiz gördük dimi?
En azından havadaki paraşütlü adamları tararlarken yada http://www.videoseyredin.com/haber/d...sansursuz.html şu bağlantıda gördüklerimiz.
Böyle türkmenin afedersiniz ama ********
Türkler olarak biz ne zaman bu kadar araplaştık ya.
Benim bildiğim Rusya şimdi inadına Türkmenleri sıkıştıracak, bombalayacak.
Direk olarak Türkiye ile sıcak temasa girmesini beklemiyorum ama o da kendine göre katı angajman kuralları koyup tansiyonu yükseltecek.
Artık savaşlar öyle karşılıklı füzelerden ziyade terör üzerinden kalleşçe ve siber saldırı olarak yürütülüyor. Sahada ise tansiyon yükseltilip üst perdeden diplomasi yürütülüyor. Restleşme şeklinde...
Tabii onlar da bizim imajı yere sermek için belli kozları oynayacaklar. Bunu zaman gösterecek. Açık kollayacaklar.
Ses kaydı nete düşmüş
http://www.vatanseverturk.tv/turk-pi...n=Postcron.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)