User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
285 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Suriye Sınırına Düşen Uçak

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw o değilde bugünümü bu boku araştırarak geçirdim. Türkmen türkmen dediklerinizin İŞİD sempatizanı işidden gram farkı olmayan adamlar olduğunu hepimiz gördük dimi?

En azından havadaki paraşütlü adamları tararlarken yada http://www.videoseyredin.com/haber/d...sansursuz.html şu bağlantıda gördüklerimiz.

Böyle türkmenin afedersiniz ama ********

Türkler olarak biz ne zaman bu kadar araplaştık ya.

bu kadar yüzeysel düşünmeyin , zaten türkmenler üzerinde çok ağır provakasyon / bilgi kirliliği / karalama yapan bir kürt hareketi var. bari siz yapmayın. ışıd le savaşan ama dışarıdan bakıldığında ışıd den ayıramayacağınız birden fazla grup var suriyede. 'her sakallıyı ' muhabbeti gibi.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw o değilde bugünümü bu boku araştırarak geçirdim. Türkmen türkmen dediklerinizin İŞİD sempatizanı işidden gram farkı olmayan adamlar olduğunu hepimiz gördük dimi?

En azından havadaki paraşütlü adamları tararlarken yada Düşürülen Rus Uçağı ve Ölü Pilotu – Sansürsüz | Videoseyredin.com şu bağlantıda gördüklerimiz.

Abi o topraklarda yaşayanlar insanlığını kaybetmişler artık... Çocukları ordan çıkarıp , bütün o bölgeyi atom bombası ile vurmak lazım.İşidin den esadından arabanına kadar... Radyasyonda 1000 yıl orda canlı yetiştirmesin... o topraklarda bi gariplik var.Ne din kalmış orda ne başka birşey... Esir alacağın pilotu taramak ne demek ya ? Hz Ali bile ölürken onu zehirleyen kişi yani katili için "onu esir edin ama işkence etmeyin ona iyi davranın yemeğini verin karnını doyurun" demiştir. Kuranda esirlere iyi davranın allahın bağışlayıcı oldugunu söyleyin der.Ben ki inançlı biri değilim bunları bilirim bu adamlar inançlı bunları bilmiyor yada neye inançlılar ben bilmiyorum...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse Rusya'nın kankası çin'den bahsetmemiş. Devir Çanakkale devri değil. Yapılan hareket doğru fakat bize tehlike olarak geri dönecek gibi.

Ali Özdoğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pilotlar olaydan dakikalar önce türkmenlerin olduğu o bölgeye hava saldırısı yapıyor ışidin olmadığı türkmen bölgesine, uçak düşüyor ve türkmenler havada pilotları öldürüyor bunda garip olan şey nedir???
    En doğal hakları kardeşim o pilot rusyanın emriyle oradaki Türkmenleri yok etmek için gönderildi.
    O beğenmediğin ............. dediğin türkmenler niye orayı bırakıp kaçıp gitmediler??? Gelemezlermiydi suriyeden milyonlarca insan göç etti.
    Adamlar topraklarını canını malını namusunu koruyor diyemi kötü oluyorlar.Türkmenlerin suriye kimlikleri bile yok esad hep onlara köpek muamelesi yaptı,esada karşı olunca ışidcimi olmuş oluyorlar.
    Cvk Rs

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öldürülmesi yerine, Türkiye'ye getirilip, sorgulanıp, tarifeli uçakla Moskova'ya göndermek gerekirdi.

Aynı onların yaptığı gibi.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık valla yazık su yorumları okuyorumda mıllet ıyıce kafayı yenmıs. savas cıkması ne demektır bılırmısınız? sız acıyı sadece yemeklerdekı sos sanıyorsunuz galıba. neymıs efendım guclu ordu guclu turkıye trasss hemde sınek kaydı. adamlar kıtalar arası fuze atıyor hemde nukleer bızde 40 km menzıllı obus yaptık dıye sevınıyoruz.
    yaw hadı hepsını gectım kımısı yazmıs yok ataturk yok canakkale ruhu yaw onlar eskıde kaldı. kımın tıpası yıyıpte kalkıp savasacak. zaten mıllket olarak bolunmusuz yok turk yok kurt yok alevı yok bılmem ne. once sen memleketını bı duzelt guney dogu kan aglıyor. barıs surecı dıye anasını aglattınız her yere mayın dosedıler askerımızı polısımızı uzaktan kumandalı bombalarla kus gıbı avlıyorlar. tvler gostermıyor guneydogu cok karısık ustune bırde bu rusya ısı cıktı.
    rte mılletın anasını belleyecek kendı hırsı ıstıkrarı ıcın. g20 zırvesınde bıle davutoglunu konusturmadı sozde baskan oldum dıye.
    rabbım boyle seytanlara fırsat vermesın muslumanı muslumana kırdırmaya calısıyorlar.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

En azından havadaki paraşütlü adamları tararlarken yada http://www.videoseyredin.com/haber/d...sansursuz.html şu bağlantıda gördüklerimiz.

Ya başkan türkmenleri işid teröristleriyle aynı kefeye koyman doğru mu ? Orada olan biteni bilmeden yaşananları canlı gözle görmeden nasıl bu kadar katı oluyorsunuz ? O pilot ortada bir savaş yokken gelip sırf işidle çatışıyorlar diye (ya da Türkiyeyi kışkırtmak için) Türkmenlerin olduğu bölgelere bombalar yağdırıyorlardı. O zaman da böyle konuşuyormuydunuz ? Yüzbinlerce türkmen adam eşlerini çocuklarını geride bırakıp toprağını savunmak için oralarda direniyorlar. Suriyeliler gibi sınırdan geçip istanbulda dilenebilirlerdi ama onların karakterine ters. Türkün dilenmek yerine canı pahasına doğup büyüdüğü yurdunu savunması kadar doğal bir durum yok. Pilotu havada vurmuşlar o pilotun üzerinde patlayıcı bomba olsa ve yere indiği zaman kendini patlatsa yanında kaç kişiyi götürür ?
    Eğer istersen sana orada aylarca kalan o hayatı yaşayan abilerimle sohbet etmeni sağlayabilirim. Daha sonra İşidle aynı kefeye koyup koymamak sana kalır.

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunu ayıralım. Suriye de rejime karşı olan tüm silahlı gruplar terörist. Yani Esat Karşıtı tüm gruplar. Rusya da esat rejimini desteklediğine göre Esat karşıtı olan her gruba bomba yağdırıyor.

Bizim ülkemizde PKK nasıl terör örgütü ise ve buna yardım edenler teröre yardım yataklık eder diyorsak Suriye'deki durum da aynı. Hiç farkı yok. Bizim Hükümet'in Özgürlükçü muhalif demesinin hiç bir anlamı yok yani. Türkmen de olsa elinde silahla Dağda duran ve mevcut rejime karşı duran adamlardan bahsediyoruz. Türkiye nin şu aşamada kime ne destek verdiğine de dikkat etmesi Lazım.

Bir anda teröre destek veren ülke konumuna düşürülebilir. Bu durum NATO Üyeliğine ve dünya üzerinde korkunç bir imaja sebep olabilir.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şunu ayıralım. Suriye de rejime karşı olan tüm silahlı gruplar terörist. Yani Esat Karşıtı tüm gruplar. Rusya da esat rejimini desteklediğine göre Esat karşıtı olan her gruba bomba yağdırıyor.

Bizim ülkemizde PKK nasıl terör örgütü ise ve buna yardım edenler teröre yardım yataklık eder diyorsak Suriye'deki durum da aynı. Hiç farkı yok. Bizim Hükümet'in Özgürlükçü muhalif demesinin hiç bir anlamı yok yani. Türkmen de olsa elinde silahla Dağda duran ve mevcut rejime karşı duran adamlardan bahsediyoruz. Türkiye nin şu aşamada kime ne destek verdiğine de dikkat etmesi Lazım.

Bir anda teröre destek veren ülke konumuna düşürülebilir. Bu durum NATO Üyeliğine ve dünya üzerinde korkunç bir imaja sebep olabilir.
    Türkiye'nin destek verdiği grup, aynı şekilde Amerika ve Avrupa birliği ülkeleri tarafından da destekleniyor.

Bu grubu terörist olarak gören sadece İran, Rusya ve Suriye.

Kendi ülkemizde PKK örneğini vermişsin, sanki Suriye geçmişte hiç PKK ya destek vermemiş gibi. Suriye'nin teröre verdiği destek sabıkası saymakla bitmez. Apo'yu aylarca saklayan ülkeden bahsediyoruz. Herkes ektiğini biçer.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    haber siyaset paylasmayi yasaklamistik, neden paylasiyorsunuz

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Olga Allah aşkına Türkmenler'le IŞID i aynı kefeye koyacak bilgilere nereden ulaştın? Suriye'de topraklarını terketmeyen tek onlar var, Kürd'ü Arap'ı alayı Türkiye'ye kaçtı, yerleştiği topraklar da belli, etki alanları da... internette bir sürü yalan yanlış bilgi var, Türkmenlerin içinde de IŞID e katılan illa ki vardır, sonuçta bütün dünyadan insan var orada...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: Olgar yerine Olga yazmışım şimdi geyik konusu olmasın düzelteyim hemen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okudum okudum okudum fff 1.canımız var altı üstü diyerek ekranı kapadım .
    Dr.ECU

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş böyle gitmez sonumuz hiç iyi değil. Çok yakındır .....
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

61enes61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abiler her of'lu hoca olmadığı gibi her tekbir getirende işidli değildir. yani adamlar tekbir getiriyor olmaz olsun böyle türkmen demek haksızlık bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rusya Türkiye'ye saldırsın, NATO kılını kıpırdatırsa adam değilim... 1 ay önce sınır ihlali yapan uçakları vurmak Türkiye'nin hakkı diyen ABD ve NATO, şimdi 'durumu araştırıyoruz, gerilim düşürülmeli' diyor... zaten Putin de NATO'yu toplantıya çağırmamızla ağır dalga geçti... bu patriot sistemi neden bir kaç ay önce çekildi sınırdan? düşen uçağı vuran ülke olmak istmedi kimse, olayın bu hale geleceğini ön gördüler çünkü...

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kabadayı filminin bir sahnesinde Devran(Kenan İmirzalıoğlu)'ın bir sözü vardı durumu özetliyor aslında .

''Biliyorsun ki bir savaş çıkarsa hepinizi siler süpürürüm.''

Durum bundan ibaret . Biz kendi içimizdeki paçozlara daha söz geçiremiyoruz kaldı ki rusyayla baş edicez . Ne kadar meraklı millet savaş çıkmasına,savaşacak gücümüz olduğunu sanıyorlar galiba ? Çanakkale ruhu mu ? Atatürk ruhu mu ? Ne yardımcı olacak bize şu dönemde ? En geride olan ülke biziz galiba bu anlamda . Elimizde sadece kara kuvvetleri var o da eskisi gibi değil .

Çok fena gazla çalışıyoruz
    imzasız..

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu türkmenlerle = pkk mevzusuna gelmiş ya helal valla.

pkk denen terörist örgüt, içinde yaşadığı topraklarda, türkiye cumhuriyetine baş kaldırmış bir örgüttür. 30 senedir kendileri bir kürt sorunu çıkararak halkı fakirleştirmiş, devletin bölgeye yapmayı istediği herşeyi engellemiş, yapılanları sabote etmiştir. Türkmenler ise orada yaşayan insanlardır. esad onların üzerine gelmeseydi ,türkmenler esada karşı mıydı ? esada savaş mı açtılar pkk nın bize açtığı gibi ? bu konuyu anlamadım. ya ben eksik biliyorum kaçırdığım birşey var yada siz yanlışsınız.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savaş çıkarsa bizimkiler tofaşa doluşup gider hmmmna diye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)