Biri sağlam kahvaltıdan sonra için demiş, sağlamını boşverdim, ben sabah kahvaltı yapsam hapa ne gerek var![]()
Fındık, ceviz, pekmez, tahin, bal, (bunlar direk boruya gider) sallama değil; doğal kuşburnu veya marmelatı(anne eliyle yapılmış), bir diş Taşköprü sarımsağı yalnız çin sarımsağı asla değil (yutulur), çaya limon, toz zencefil...vs vs...
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
karaciğerinizi boşa yormayın, eksiklik varsa doktor kontrolünde tamamlayın ve beslenmenize dikkat edin. Vitamin de olsa ezbere alınmaz. Bitkisel desteklere de ayrı dikkat edin, karaciğer enzimlerini aşırı yükselten çok ürün var....
Güncel...
Diğer forumlardan ziyade burası biraz daha samimi geldiği için yorumların hepsini okudum. Kimi şunu yap kimi bunu yap demiş. Bende kansızlık var ve spor esnasında aşırı kesilmeler yaşıyorum. Bu kesilmeleri önlemek adına bi ilaca başlamak istiyorum. Bekar olduğum için güzel yemekler ne yazık ki yiyemiyorum. Önerileriniz, daha fazla kullanıcı varsa bu ürünlerle ilgili yine yorumlarınızı bekliyorum
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Vitamin deyip geçmeyin. Fazla vitamin yüzünden her vitamin başına oluşabilecek rahatsızlıkları yazsam içenlerin yarısı kutuyu çöpe atar
Eğer eksiklik varsa doktor kontrolünde eksik olanı takviye alın. Multivitamin komplekslerinin uzun dönem çalışmalarına bakmadım ama yeterli bilgi olmadığını bilmiyorum. En az eksikliği kadar tehlikeli durumların önüne geçmek için önce ve sonrasını takip edin.
İlla test yaptırmak istemiyorum bi tane alıp kullanacağım diyen varsa herhangi bir ticari kaygı gütmeksizin araştırmalarım sonucunda tavsiye edebileceğim tek ürünü söyleyeyim. Resqten.
İlk sebebi yukarda tüm ismi geçen multivitamin komplekslerinde olan a vitamini yok. A vitamini alımı sigara içen kişilerde akciğer kanserini tetikliyor.
İkinci sebep olarak da ginseng ve özellikle koenzim q10 var. Vücuttaki hücre içi en büyük görev adamlarından biri diyeyim.
Eskiden bu tarz ilaçların plasebo etkisi gösterdiği düşünülürdü. Ama gıda tarım ve hayvancılık adına sıfır performans gösterdiğimiz için en iyi beslenenimizde bile yeterli vitamin ve mineral olmadığını söyleyebilirim.
Almak isteyenler için hepsiburada ve n11de satışı var. Bizzat benim farmakoloji hocamın test edip üretiminde yer aldığı bir kompleks. İlla birisini kullanacaksanız tavsiye ederim.
Ayrıca turuncu idrar rengi değişikliğinin sebebi c vitamini, mavi yeşil renk idrar da az su tüketimi kaynaklı.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)