ACT zamanında bi Şinasi Abi vardı Farklı Nicklerle gelir güzel ve düzgün konuşur hep lüks otomobillere sahip olduğunu söylerdi ( 2
w211e500 audi allroad gibi ) bu FATIH abinin konuşmasını ve tarzınıda ona benzetirdim derken o mu çıkmış?
ACT zamanında bi Şinasi Abi vardı Farklı Nicklerle gelir güzel ve düzgün konuşur hep lüks otomobillere sahip olduğunu söylerdi ( 2
w211e500 audi allroad gibi ) bu FATIH abinin konuşmasını ve tarzınıda ona benzetirdim derken o mu çıkmış?
bende gördüm sanırım, araç kırmızı değilmi? birkaç hafta önce müşteri ile Northdayken gördüm inenide size benzettim dedim herhalde Halil arkadaş ama müşteri konuya derin derin dalmış anlatıyordu bozamadım yoksa selam verip tanışmak istemiştim.
eğer sandığım araç ise maşşalahı var çok güzel gerçekten, gelme fırsatınız olursa şirketimde Meguiars ultimate wax var su kaydırmalı, clay bar da var fırsatın olursa yemek ısmarlarım elemanlarda dönene kadar bir güzey kış koruması yapılmış olur bizden gidip kolumanda boşuna 1500tl vermeyin adamlar cilayı uzay roketi diye giydirip abartıyorlar.
Benimdir benden başka kimse sürmez arabayı , northda benim mekan sayılır artık , sürekli müşterisiyimdir
Keşke selam verseydiniz
Olur müsait bir zamanda uğrarım kısmetse
Ben şu boya koruma vs işlerine pek itimat etmiyorum açıkcası o yüzdende yaptırmadım ama maksat tanışmış olmak gelirim müsait bir zamanda
İnsanların 418i mükemmel araç olarak lanse etmesi. 2000kmde bozulunca da hala marka fanatizmi yapmaları. Mazdayı falan arabadan saymamaları. Çok tuhaftı. Büyülenmişler gibi.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
2015 in en hızlı vites atan üyesi konusunda PELİNSU MEŞE videolarının dönmesi , hani hiçbirimizin instagramdan ordan burdan bakmadığı![]()
![]()
çoğu olay yazılmış, benimde severek takip ettiğim konu,
sıfırdan E34 M5'i ayağa kaldıran by_harun nickli üyenin konusu, büyük emek vardı,
marşa bastı mı bilmiyorum, umarım istediği gibi olmuştur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)