tokatcı bır arkadas vardı mılletı dolandıran. egsozdu yaydı paraları havale ettırıp urunler bu gun yarın derken kaybolan ısmını unuttum baya bı efsaneydı![]()
ben bıle yorum yazmıstım ama sımdı bulamıyorum
tokatcı bır arkadas vardı mılletı dolandıran. egsozdu yaydı paraları havale ettırıp urunler bu gun yarın derken kaybolan ısmını unuttum baya bı efsaneydı![]()
ben bıle yorum yazmıstım ama sımdı bulamıyorum
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
iş arkadaşlari ile ortakoydeki adini unuttugum bi clube gitmeden ne giyecegini soran arakdasin konusu bu yil miydi???
baska aklima gelenler,
izzet 350z konusu, FATIH (veya gercek adi her neyse) konulari, caesar, halilcakir, owen (nickleri karistiriyor ve yanlis yaziyor olabilirim) basi cektigi ve forumdaki cogu uyenin birlik oldugu yardim konulari, alper aksu
forumun ana teması olan otomobil odaklı efsane konu benim açımdan KA63 mercedes projesidir.
unlim 500'e katılan arkadaşıda tekrar tebrikler (2015 olduğudan emin değilim)
bunlar dışında
tapulu cevap sadece bu yıl değil forum tarihinin efsanelerinden...
sanayide sap sap bira için diyen eleman
ticaret sonrası açılan dolandırıldım konuları
bir de kimse orhan amcanın şiirlerinden bahsetmemiş![]()
Bu yılda açarım diyordum sen erken davranmışsın ama konunun adı 2015in EN'leri olmalıydı
C4 CACTUS tartılışmıştı.
#eksikpazar
Sohbet bölümünde bir amca vardı alakasız şiirler yazıyordu
Sonra tek konudan devam et denince gitmişti![]()
haha nasıl tadi damagimizda kaldiysa
ha buarada sonradan gordugum icin o sira yazamamistim, yeri gelmisken soyleyeyim, konudaki fotograflardan aracin plakasini ogrendikten sonra, ustundeki vergi borcu muydu rehin miydi neydi ondan sanki iyi bir halt etmis gibi aracind konusunda bahseden arkadasta
2015 yilinin terbiyesiziydi... banlanmisti iyi olmustu...
bu arada su like olayida bu sene olmustu sanirim, cok faydali![]()
tapu olayının konusu hala duruyomu ya işten gucten kacırmısız onu
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)