Araç satışınız hayırlı olsun yeni aracınızı da bir an önce gönlünüze göre bulursunuz umarım.Özel olmayacaksa neden sattınız acaba kısa süre de golfü?Şimdi aradığınız araç miktarıyla aralarında uçurum yok anladığım kadarıyla sattığınız fiyatın?
Printable View
Araç satışınız hayırlı olsun yeni aracınızı da bir an önce gönlünüze göre bulursunuz umarım.Özel olmayacaksa neden sattınız acaba kısa süre de golfü?Şimdi aradığınız araç miktarıyla aralarında uçurum yok anladığım kadarıyla sattığınız fiyatın?
Satma nedenim baska bir araç sol on tarafini çizdi nazar degdi bende soğudum sattım tek nedeni buydu yoksa mukemmelligin adi bence golf. Hondalarada biraz merak saldim yakitida iyi konforuda binenler hep memnun performans yonunden sikayetciler valla yarisa katilmayacam pistte yok adanada turboda takmayacagim o yuzden beni idare eder :) bundan dolayi sattim ve fors focus tit. X 2011 yada honda civic 2010 2011 kesin görüşüm 2sinden birine kismet fordu bulmak zorda dusuk km li honda kolay
Bende 1 93 110 kg yum :) bakalim arastirmaya devam temizini bulana kadar
Peki i vtec motor bakmaliyim degil mi standart olmasin i vtec daha iyidir herhald
Edit yok cok ozur dilerim birde 2011 i vtec 28 binde bronz renk lpg siz manuel elegans buldum 53 diyor sizce eder mi full ser is bakimli 2 yil daha garantisi var ne dersiniz
[QUOTE=MDeniz;7993886]Satma nedenim baska bir araç sol on tarafini çizdi nazar degdi bende soğudum sattım tek nedeni buydu yoksa mukemmelligin adi bence golf. Hondalarada biraz merak saldim yakitida iyi konforuda binenler hep memnun performans yonunden sikayetciler valla yarisa katilmayacam pistte yok adanada turboda takmayacagim o yuzden beni idare eder :) bundan dolayi sattim ve fors focus tit. X 2011 yada honda civic 2010 2011 kesin görüşüm 2sinden birine kismet fordu bulmak zorda dusuk km li honda kolay
Sizin adınıza hayırlısı olsun ozaman soğuma sebebinizi anlayabiliyorum ama araçta gerçekten İstanbul da olmuş olsaydınız ciddi ciddi düşündüğüm bir araçtı.
honda bakıyorsan otomatik vites bak , 1-0 önde olur her zaman.
ne sapık bi piyasası var şu hondanın. geçen 44 liraya bıraktılar yeni kasa 2012 premium 5 parça boya 7 lira hasar kayıtlı otomatik viteslisini. bi pasta cila yapar yayları kestirir bebekler bebeyi diye satardım 52-53 liraya. ah ulan kafa....
Abi dediğim gibi hondanın sapık bir piyasası var , şimdi pahalı derim , o paradan alırsın 2 gün sonra 55 e satarsın :D hiç belli olmaz. ama o renk tutmuyor bilgin olsun. lpg ye son derece uyumlu hondaların motoru , şanzımanıda epey konforludur.
standart motor diye bişey yok abi tek çeşit motor var r16 i-vtec . otomatiği vtec2 ve ies in aksine manuelden daha fazla tutuldu . 5 ileri taş gibi şanzımandır, alt devirlerde tork konvektörlü bi şanzımana göre gayet hızlı vites atar .
3 tane fd6 1 tane fb7 miz oldu . sadece 1i manueldi , manueli diğer 1.6 lara göre güzel gidiyo otomatikler ise devrini alınca eh işte . ama bana verin otomatik cıvıc ı a3 1.6 tdı a falan geçittirmem :D o kadar da değil .bastığın hız vites devir çok önemli. a3 1.6 tdı yeni kasa eski kasa alayını uzun süre kullandım . bilirim nasıl gider .
sürüş zevki gerçekten güzel, durup duruken çıkıp turlayası geliyo insanın . fb7 de o olay yoktu mesela motor şanzıman aynı olmasına rağmen .hele birde simota cb filitre kiti taktınmı . :D
makyajlıların kısa farları xenon dur mercek yok ama göz almayan bi sistem yapmış honda . aydınlatmasıda yeterli .
fiyat konusunda eski araçlarımdan birine teklif verdim geçenlerde, tanıdığa satmıştım. 2010 makyajlı premıum otomatik beyaz nokta boyasız 46 binde. 44 verdim 45 e kadar alıcaktım fikir verir biraz . hayırlı olsun şimdiden . merak ettiğiniz başka bişey varsa cevaplayabilirim .
Peki i vtec 28 binde lpgsiz servis bakimli renk hosuma gitti tutulmasada sizce ederi varmidir 52.500 manuel benim icime sindi 2005 modeline 42 vermektense 10 bin katip 2011 alirim diye düşündüm. Yeni kasasini sevemedigim icin dusunmuyorum lpgsiz 5 6 ay kullanip takmayi düşünüyorum
Kesinlikle otomatik vites al. Adana trafiğide iş çıkış saatlerinde çekilmez bi hal almaya başladı artık, otomatiğin rahatlığını hissettikten sonra birdaha manuel araba kullanmak istemezsin zaten.
Çok oluyorum belki ama bir soru sorabilirmiyim 2 motor seçeneği var bazılarında 1.6 ivtec yazıyor bazılarıda düz 1.6 elegans yazıyor aralarında bir fark var mı herhangi birisi olması kafi midir arkadaşlar. yani sonra demesinler Allah sattırmasın satacak olursak bu ivtec değilmiş sağol almayalım yada ay bu ivtec teşekkürler kalsın gibisinden kelimeler insanımız çok kullanır
[QUOTE=MDeniz;7994172]edit: iyice karıştı konu cevap vererekten :)
tek sorum şu Çok oluyorum belki ama 2 motor seçeneği var bazılarında 1.6 ivtec yazıyor bazılarıda düz 1.6 elegans yazıyor aralarında bir fark var mı herhangi birisi olması kafi midir arkadaşlar. yani sonra demesinler Allah sattırmasın satacak olursak bu ivtec değilmiş sağol almayalım yada ay bu ivtec teşekkürler kalsın gibisinden kelimeler insanımız çok kullanır
Abi 2 motor seçeneği yok :) o sahibindenin hatası bende farkettim 2 tane bölüm açmışlar. Tek motor var r16 i-vtec 125 ps 152 nw tork
Connecting site...
bu şimdi i-vtec değilmi yanlış anlamıyorum çünkü başka bir ivtec sahibi düzü ve ivteci var diye kafamı karıştırdı