70bin km fd6ya bindim bobin vs arızası yaşamadım hiç. ilk defa duyuyorum açıkçası yaşayan da. neredeyse aynı motora sahip fb7 civic sahibiyim şu anda. o da 50bin km oldu onda da herhangi bir anormallik yok.
Printable View
70bin km fd6ya bindim bobin vs arızası yaşamadım hiç. ilk defa duyuyorum açıkçası yaşayan da. neredeyse aynı motora sahip fb7 civic sahibiyim şu anda. o da 50bin km oldu onda da herhangi bir anormallik yok.
bundanda vazgeçtik hiç servise girmemiş :D ne günlere kaldık yarabbi
Yazdıkları güzel, 100 km den ben geleyim, kendi ustana göster demesi de güzel intiba bırakıyor. Dikkatli bir şekilde göster, al, hayrını gör. Allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun ;)
:) Yahu cevap yazarken araya iş girdi, alıntı da yapmamıştım :) hayırlı olsun derken iş değişmiş. Hakkında hayırlısı olsun. Geç olsun temiz olsun.
aynen hayırlısı Allah'tan abi çok sağol yorumlar için
MDeniz ; Özel mesajına cevap veriyorum ama posta kutusu dolu diyor !
bobin arızası bende hiç duymadım 5 senedir.
şimdi biraz araştırdık tek tük var fd6 da yaşayan.
sanıyorumki sorun yaşayanlarda başka sebeplerde yaşamışlar. kötü lpg montajı vb.
bu kadar fd6 cı konuya toplanmışken konumu açsak fd6 için :)
Direksiyon kutusundaki tıkırtı ve fren disklerindeki uğultu tamam da bobin ben de duymadım hiç ki 2009-2011 aralığında çok fazla ilgiliydim herşeyi ile.
Öte yandan LPG yi de kendin taktır. Ne yaptıklarını bilmiyorsun, uyduruk mu yaptılar iyi mi kötü mü taktılar hiç bişey bilmiyorsun. Riske girme..
Senin arayacağın araçta olmazsa olmazın, Otomatik ve LPG takılmamış kıstasları olmalı.
Boyası değişeni vs o senin kendi paşa keyfin ile alakalı.. :)
Filtre eksoz uygulayacaksınız manuel alın stock veya lpgli binecekseniz otomatik alın ikisi arasında fark yok tamamen sizin zevkinize bağlı.
ben otomatiği tercih ederim
2011 model honda sahibiyim. Otomatik daha ağır (serilik olarak) ve yakıtı (otomatik son dişlisi uzun olduğu için uzun yolda daha az yakıyor) manuele göre daha fazla... beyaz ve elegance paket hariç diğer renklere aynı gözle bakılıyor... taş gibi araba hangisi temizse al vtec konusunda da demiştim sen buraya çok bakma burası genel olarak honda düşmanı :)