Uydurmuş :) ilandaki de i vtec
Printable View
Uydurmuş :) ilandaki de i vtec
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
2010 başında, hanım da kullansın diye, kullanıcı tavsiyesi ile ilk otomatiğimi aldım ve bir daha da düz vites kullanmam. Otomatiği ile ilgili bunu söyleyebilirim. F1 çok güzel bir konfor ve kullanım katıyor zaten. Diğer söylenecekleri de arkadaşlar söylemiş zaten. Şunu eklerim ki, bence ağır bir araba değil ! Tdi den Tsi den ya da bilmemkaç beygirden inip FD6 ağır denmez. Atmosferik 1300 kg otomatik vites başka arabayla kıyaslansın bakalım ağır mı değil mi ? Oto yıkamadayım, adam dedi ki bunlar çok yakıyo yaa, neye göre dedim, benim arabaya göre dedi, sizin araba ne dedim 1,2 Opel corsa dedi !!! Bu mantıkla kıyaslama olmaz.
kesinlikle katılıyorum cruze nin otomatiğiyle kıyaslasınlar birde :D o zaman bir daha demezler hantal diye. bu arada otomatik olmadı malesef ama manuel 2010 model 37 binde füme lpg li çiziksiz bir honda buldum kaporasını gönderiyorum bugün yada p.tesi Allah kısmet ederse alımı gerçekleştiriyorum. gönül ister otomatik olsun ama olmadı malesef manuel denk geldi
edit 27 binde 2010 model çiziksiz dedi. lpg mevcut manuel fiyatta anlaştık hayırlısı ile
Hayırlı uğurlu olsun
Kardeşim demeyim, soğutmayım dedim ama duramadım; 2010 modelde 27 bin km çok zor, olmaz değil ama zor. O yüzden nolur km ye çok dikkat et. Gözümün önünde 15 dakikada 40.000 km düşürdüler fd6 yı. Aman diyim dikkat et. Direksiyon, pedallar, muayene tarihleri vs.. km ile ilgili herşeye dikkat et, 27 bin zor çünkü. Ha doğruysa da kaçırma.
bobin arızası veriyorlar diyorlar buna ne dersiniz
edit biraz araştırdım bobin arızası veren sayısı oldukça fazla fiyatı 350 400 var galiba bu 4 bobinin. 2-3 senede 1 verse sorun yokta sık sık verirmi diye korktum. galerici bir arkadaşta aklıma girdi alma manuel diye elinde kalır felan filan iyice çakıldım kaldım vallahi ne zor birşeymiş bu beya :) satana kadar honda dedik sattık lpg ile uyumlu bir motor ona şüphem yok fakat bu tek sıkıntısı bobin arızasıymış galiba ne düşünüyorsunuz arkadaşlar manuel olmasından ufak bir çekincem var ve bu bobin arızaları başka hiçbir tereddütüm yok. serviste ve muayenede km si orijinal çıktı aracın tabikide bu orijinal olacağı anlamına gelmez girmeden düşürülmüş olabilir belli olmayacağı için yapacak birşeyimiz yok ona malesef. sağında solunda abimin de dediği gibi pedalde direksiyonda viteste pek bir sıkıntı yok ise düşürüldüğünü sanmam diye düşünüyorum yılda 5.500km yapmış bir araç 24 binde kendileri almış 1 senede 3bin km yapılmış
6 senedir biniyorum, forumlardayım, öyle birşey duymadım. Tek sevmediğim yanı ve bence tek eksisi frenleri. Güzel bir disk+balata ile o sorunu aşın, gönül rahatlığıyla binin. Bu arada bunların garantisi 6 yıldır ve tüm bakımların zamanında ve serviste yapılma şartı vardır. Koyduğunuz linklerden birinde 2010 model için 2017 ye kadar garantisi devam ediyor demiş, öyle bişey yok. Benimki de 2010 model :) garanti bitti.
Connecting site...
araç bu abi
Güzel görünüyor, dediklerini de gerekli eksperlerden sonra teyitlersen binilir gidilir. Fiyata birşey diyemeyeceğim; mal onun, para senin. Şu ara piyasayı da bilmiyorum.