-
Hadım ediceksin böylelerini ki soyları tükenecek, başka çare yok bence.
Büyük geçmiş olsun, umarım olumlu sonuca ulaşır en kısa sürede. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, çoluk çocugundan çıkar o para her türlü..
-
Gözümden sakındığım binbir emek spor arabamı kapımın önünde park halinde pick up kamyonet ağzını burununu yamultup arabanın vurup kaçmış.Komşular haber verdi plakasını aldık,tanık var kayıt var polise söyledim hiçbir şekilde müdahele edemeyiz dediler bu devlet anca vergi alır başkada bir boka yaramaz yapanın yanına kar kalıyor.Değer düşüklüğü davası açacağımı söyledim,binbir tehdit silahlar çekildi ölürmüsün öldürürmüsün?? bu ülkede yaşamak gerçekten çok zor insanlar pislik pisliğe batmış Allah böyle insanların belasını versin ömürleri boyunca eziyet çeksinler zaten ahiretleri mahfolmuş..
-
buna benzer oto dolandırıcılıgı yaklaşık 1 yıl önce benimde basıma geldi, seni en iyi anlayanlardanım emin ol
konuyu okuyup cinnet gecirmemden yada harbiden saçma oldugundan bazı yorumlara deli oluyorum ;
yok bunlarda adamım diye geziyorlar, yok dikkat edin işte kardeşim nasıl yapıyorsunuz bu hatayı yok bilmemne!
bu olayı bugün okuyup sabahına feleğinizi ters dönderirler kimse kurnazım uyanıgım ayagına yatmasın,şeytanı veresiye s..ker bu adamlar rollenmeyin hemen!!!
29 yasındayım hemen hergün haberlerde okudugunuz,gördüğünüz adana'da yaşıyorum, her türlü ortamın içinde bulundum,babamın tabiriyle eve ''s.çmadan s.çmaya'' gidiyordum. beni (132.000 TL) ve birkaç tanıdıgımı+sonradan tanıstıgım mağdurları 10 milyon TL ye yakın dolandırdılar!!!
şuan saat 02.42 olmus sabah işyerine gitmek zorundayım hanım hadi artık uyu sabah uıynamayacaksın diyor konuyu okudum sinirden yatamıyorum.
konuyu açan kişinin yazdıgının 10 katı kadar yazı yazıp geri sildim yaşadıgım olayı harfi harfine yazdım.Buna canı gönülden inanın yazsaydım beni forumdan siktir ederler böyle post forum ortamında dünyada görülmedi diye.
Atalar derki ''utanma pazar dostlugu bozar''! aman şunu desem karşımdakine ayıp etmişmi olurum,ya sonra adam ne der diye aklınıza bile getirmeyin..aynı karında 2 sene arayla yatmış kardeşler birbirine kazık sokuyor size neler sokarlar tahmin edin dicemde soktukları şeyi tahmin etmek şöyle dursun çıkarana kadar tüm bildiklerinizi unutursunuz..
bol argo ve küfürlü bu post için bana,ceza,uzaklaştırma ne varsa moderatörlerin uygulamasına razıyım ama belki birileri uyanır,görmesemde sevabı yeter bana.
-
Cok büyük gecmiş olsun yemeden gebersinler.
-
aracı sattıkları galerinin adı ne kardeşim? çok büyük geçmiş olsun umarım bi sonuç alabilirsin
-
çok geçmiş olsun.. adalet filan yok bu ülkede yazık..
valla bu dolandırıcı tayfasının tek kullandığı yöntem vicdan.. baban bile olsa güvenmeyeceksin.baktın için rahat değilmi iylik bile yapmayacaksın..
inş. bir sonuca ulaşırsın hocam..kazık yemek,aldatılmak,dolandırılmak gerçekten hazmedilemeyecek durumlar..
-
Çok geçmiş olsun inşallah bir şekilde sonuçlanır
-
Gecmiş olsun, hukukun yavaşlığı emniyetin umursamazlığı insanı cildirtiyor. İnşallah en kısa zamanda geri alırsınız aracı.
-
Allah yardımcın olsun kardeşim kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm.
Elden alsan sayması dert sahte para riski vs, bankadan alsan sıkıntı..
Benim düşüncem ödemeler noter kanalı ile ve noter üzerinden olmalı yani alıcı parayı notere gönderecek yada saydıracak noter satış işlemini yapana kadar parayı bloke tutacak satış işlemi bitince satıcının hesabına yada eline para geçecek.
Başka türlü bu işlerin sonu gelmeyecek.
Allah yardımcın olsun inşallah bu durumu düzeltebileceğin tekrar ev sahibi olabileceğin bir rızık kapısı açar..
-
Bu düzenin ALLAH belasını versin ya.
-
Ne kadar annesi kötü yola düşmüş şerefsiz haysiyetsizler var ya. Tipine baksan adam değil insan zannedersin şerefsizin çocuklarını. Böyle emek hırsızları olduğu sürece biz bir yol alamayız. Millet haala birbirine parmak atmanın derdinde. Sorsan müslüman' dır. Böylelerini aleme ibret olsun diye vericen sokak ortasında dövücen güzelce 1 sene yatalak kalıcak kodumun oğlu ki bir daha gelemesin kendine.
Umarım geri yerine gelir giden. Bu devletinde milletinde..
-
kendi malımmış gibi üzüldüm asmak kesmek bu adamlara işlemiyor geçmiş olsun
düşmanımızın başına böyle dert vermesin.
-
-
Vay arkadaş olaya bak ya, kelimeler kifayetsiz ettiğim küfrün haddi hesabı yok ama elden ne gelir.
Senin hakkını koruması için görev yapan adamlar (koşturan polisler değil) hiç birşey yapmıyor, hiç yazmadıysam 10 kere yazmışımdır "caydırıcılık" yok diye.
Ne desek boş, neden öyle yapmadın etmedin diyenleri anlamıyorum. Bu tür şeyler anlık olur atarsın imzayı gider, adama yüklenmeyin boşuna, yapanların hiç mi suçu yok arkadaş. Olmaz deme bi gün başına gelir, az empati yapın yazık günah.
-
çok geçmiş olsun. insan bazen katil olmak istiyor...
-
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda çok daha iyisini nasip eder Allah.
-
Allah cezalarını verir vermesine o paralar misli misli çıkar onlardan hemde sağlığı bozulur çoluğundan çocuğundan çıkar, memleket her geçen gün daha da bozuluyor... Hırsızın namussuzun bu kadar korunduğu başka bir ülke yoktur herhalde. Görünüşte Müslüman ülkeyiz ama pekçoğunda gerçek Allah korkusu yok.!
-
Allah böylelerinden korusun, çok geçmiş olsun hepimiz araba alıp satıyoruz bi şekilde. sinirlenmemek elde değil gerçekten.
-
Çaresizce geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden maalesef.
Allah bin türlü belalarını versin ve bunuda canını yaktıklarına görmeyi nasip etsin.
Elinizde senet varsa, senet sepet çek işleri ile uğraşan kişilerle görüşmeyi düşündünüz mü? Biliyorum belki hiç akli salim bir fikir değil ama ülkemizin adaleti maalesef ortada.