Abi gecmis olsun,bu hirsizlari saliyolarda ortaliklarda dolandiriyolarya,cok yazik,cidden cok yazik,hani vurmak olmazda cok iyi bi dayak yeseler fena olmaz gibi abi,bizde pendikteyiz gozumuzu dort acalimda abi,biseyler gorursek gene haber veririz
Abi gecmis olsun,bu hirsizlari saliyolarda ortaliklarda dolandiriyolarya,cok yazik,cidden cok yazik,hani vurmak olmazda cok iyi bi dayak yeseler fena olmaz gibi abi,bizde pendikteyiz gozumuzu dort acalimda abi,biseyler gorursek gene haber veririz
cok gecmıs olsun ıns.tez zamanda netıcelendırrısın olayı
cok geçmiş olsun...
sabah sabah değişik küfürler aklımdan geçti valla
öncelikle geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm...
geçen sene çok yakın bir arkadaşım 1 senelik BMW sini kaptırdı, aynen dediğiniz gibi, bu adamlar dolandırıcı işleri bu, ben kanmam, beni dolandıramazlar, paranı almadan neden imza attın kardeşim vs... bunları geçelim, adamlar karşısındakini kandıracağından emin ki bu i.neliği yapıyorlar...
bu satış işlemleri bankada emanet hesap uygulaması yasalaşmadığı sürece çok kişi dolandırılacak, devlet yakalasa da bırakıyor, satış yapılan galeriler de bu kumpasın içinde ama adamlar her daim kendini temize çıkartıyorlar, hiç bir hakim de demiyor ki 'sen 1 saatte nasıl bu arabayı aldın galerinin üzerine?'
uyanık olalım, alım satımı banka üzerinden yapmaya çalışalım, tek kişi notere gitmeyelim yanımızda en azından bizi durdurabilecek biri olsun...
2.el araç alım satım işi en nefret ettiğim mevzu valla billa
geçmiş olsun size de inşallah en kısa zamanda hallolur bir şekilde
Geçmiş olsun 100000 ne demek ya bi çok insan 10 senede kazanıyor bu parayı.
Sonu hayıra bağlanır inşallah.
Bu arada başlık yanlış düzeltilmiş sanırım.. Oğuzhan => Oğuz kaan ?
Gözüne dizine dursun O.cocuklarının. Bu şerefsizlere kucak açan sisteme lanet olsun diyecek bir şey yok. Yasa yok olsa yürütme yok kimsede korku kalmadı.
Çok yazık memleketimizin malesef suyu çıktı!
Hepinize sıkıntımı paylaştığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar,daha kim bilir neler yapmışlar da kimse bunların ismini çıkartmadığı için devam ediyorlar,resmi kayıtlı adresler de kimse yok tuncay denen şerefsiz kartalda oturuyor net adres yok, eli uzun kişilerle görüşmeye sağlayarak illegal gideceğim üstlerine bi yandan da avukatla son tescilin iptali davası açacağım diğer açılacak dolandırıcılık davasını da aynı şekil takip edeceğim,şuanlık tek istediğim savcının arabanın tedbirini olay sonuçlanana kadar kaldırmaması yoksa araç gitti demektir.
Büyük geçmiş olsun ve sabır diliyorum kardeşim. Ülkemiz gün geçtikçe maalesef ki çirkinleşiyor ve her bakımdan erozyona uğruyor. Ne ahlak kaldı ve namus. Bir de olmayan adalet sistemi buna eklenince bu tipte kişilere gün doğuyor...
bunları bu topraklara getiren kavimler göçünün amk
cok seylerine sövdüm kardesim eminim sende sövüyorsun bir nebze rahatlamak için
bizi tokatlayanların 3 ay peşine koştuk,memleketine kadar gittik, kız kardesinin düğünü vardı dedik gelmez ama en azından gitmedik demeyiz kalktık antebe gittik,gelmedi.
babası kanserdi dedik düğüne gelmedide şapka takar,gözlük takar cenazeye gelir onada gelmedi
Belkide hayırlısı buydu bulsak kıyacaktık namussuza, dolandırıcılıktan karakola konarlar dediğin gibi 1 saate serbest kalırlar çeker vurursun kanı değerlenir hapis yatırırlar
insanoglu yıllarca çalışır,didinir,tırmanır bitane yosma evladı gelir 10 dakikalık eder tüm emekleri
abi ben kabahati çalanda degil çaldıkça cezalarını kesmeyenlerde buluyorum, gerçi deveye demişler neden hörgücün eğri nerem doğru ki demiş
biryerimiz değil heryerimiz ofsayt Allah büyük sabır versin,çaresizliğini cok cok iyi anlıyorum
allah yardımcın olsun, sabır versin üstadım. edecek küfür diyecek kelime bulamıyorum bu onun bunun evlatlarına. adam 5 suçtan aranıyor ve savcı serbest bırakıyor, işin kötüsü bide bu savcının ağzına bakıyoruz. adaletini s.kiyim dünya daha ne denir yani.
büyük geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun, geçen hafta haberlerde izlemiştim, aynı yöntemle başka insanları da dolandırmışlar. İnşallah çözüm bulunur.
Geçmiş olsun bu gibi durumlar cidden giderek fazlalaşıyor. Benim arkadaşında bmw si gitti çek vermişler vadeli basireti bağlanmış satışı vermiş. çekin karşılıksız çıktı falan alan satmış başkasına. arkadaşın sattığına ulaşılamıyor. gidip arabayı son alandan aldı ama bu seferde kendi suçlu oldu :( tekrar geri vermek zorunda kaldı. sattıkları şebekeymiş çok adam tokatlamışlar davası sürüyor ama ortada birşey yok :(