User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
223 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Dolandırıcı Şebekesi: Tuncay Dokumacı, Serkan Kaya, Oğuzkaan Başarslan Dikkat!!!

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi gecmis olsun,bu hirsizlari saliyolarda ortaliklarda dolandiriyolarya,cok yazik,cidden cok yazik,hani vurmak olmazda cok iyi bi dayak yeseler fena olmaz gibi abi,bizde pendikteyiz gozumuzu dort acalimda abi,biseyler gorursek gene haber veririz
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gecmıs olsun ıns.tez zamanda netıcelendırrısın olayı

sipsak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok geçmiş olsun...
    sabah sabah değişik küfürler aklımdan geçti valla
    YS 106

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm...
    geçen sene çok yakın bir arkadaşım 1 senelik BMW sini kaptırdı, aynen dediğiniz gibi, bu adamlar dolandırıcı işleri bu, ben kanmam, beni dolandıramazlar, paranı almadan neden imza attın kardeşim vs... bunları geçelim, adamlar karşısındakini kandıracağından emin ki bu i.neliği yapıyorlar...

bu satış işlemleri bankada emanet hesap uygulaması yasalaşmadığı sürece çok kişi dolandırılacak, devlet yakalasa da bırakıyor, satış yapılan galeriler de bu kumpasın içinde ama adamlar her daim kendini temize çıkartıyorlar, hiç bir hakim de demiyor ki 'sen 1 saatte nasıl bu arabayı aldın galerinin üzerine?'

uyanık olalım, alım satımı banka üzerinden yapmaya çalışalım, tek kişi notere gitmeyelim yanımızda en azından bizi durdurabilecek biri olsun...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

leoncupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlığı değiştirdim google de direk çıksın ilk sıraya otursun diye. Şerefsiz herkese rezil olsun biride adlarını soyadlarını yazarsa görsün durumu.
    Hocam çok sağolun en azından başklarının canı yanmaz deşifre olursa,bende bu amaçla sizlerle paylaştım,İnanın burada size anlattıkça birazda olsa içim rahatladı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı olayın sadece bir bölümü değişik senaryosunu birkaç sene önce duymuştum, onda da yine herşey aynı sadece hesaba parayı 2 sıfır eksik atıyorlar mesela 100.000 yerine 1000 tl yolluyorlar, ya bi yanlışlık olmuş hemen kalanını sekreterime söylüyorum yollasın ah benim kafasız sekreterim iştende çıkaramıyorum durumu kötü diye yana yakıla bi konuşma yapıp o sırada imzayı attırıyorlar diye duydum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam burdan bi e46 satan arkadaşın başına gelmişti bu olay.
    Aynı şahıslar yapmış doğru hocam.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el araç alım satım işi en nefret ettiğim mevzu valla billa

geçmiş olsun size de inşallah en kısa zamanda hallolur bir şekilde
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı sattıkları galerinin adı ne kardeşim? çok büyük geçmiş olsun umarım bi sonuç alabilirsin
    araç boss automobile gbtk otomotiv diye göztepede bi galeride hiç birşey yapamıyoruz onlarda mağduru oynuyorlar şuan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun 100000 ne demek ya bi çok insan 10 senede kazanıyor bu parayı.
    Sonu hayıra bağlanır inşallah.

Bu arada başlık yanlış düzeltilmiş sanırım.. Oğuzhan => Oğuz kaan ?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözüne dizine dursun O.cocuklarının. Bu şerefsizlere kucak açan sisteme lanet olsun diyecek bir şey yok. Yasa yok olsa yürütme yok kimsede korku kalmadı.

TaYFuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yazık memleketimizin malesef suyu çıktı!
    SKoDA SuperABC şemsiyeli...........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinize sıkıntımı paylaştığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar,daha kim bilir neler yapmışlar da kimse bunların ismini çıkartmadığı için devam ediyorlar,resmi kayıtlı adresler de kimse yok tuncay denen şerefsiz kartalda oturuyor net adres yok, eli uzun kişilerle görüşmeye sağlayarak illegal gideceğim üstlerine bi yandan da avukatla son tescilin iptali davası açacağım diğer açılacak dolandırıcılık davasını da aynı şekil takip edeceğim,şuanlık tek istediğim savcının arabanın tedbirini olay sonuçlanana kadar kaldırmaması yoksa araç gitti demektir.

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun ve sabır diliyorum kardeşim. Ülkemiz gün geçtikçe maalesef ki çirkinleşiyor ve her bakımdan erozyona uğruyor. Ne ahlak kaldı ve namus. Bir de olmayan adalet sistemi buna eklenince bu tipte kişilere gün doğuyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunları bu topraklara getiren kavimler göçünün amk
    cok seylerine sövdüm kardesim eminim sende sövüyorsun bir nebze rahatlamak için
    bizi tokatlayanların 3 ay peşine koştuk,memleketine kadar gittik, kız kardesinin düğünü vardı dedik gelmez ama en azından gitmedik demeyiz kalktık antebe gittik,gelmedi.
    babası kanserdi dedik düğüne gelmedide şapka takar,gözlük takar cenazeye gelir onada gelmedi
    Belkide hayırlısı buydu bulsak kıyacaktık namussuza, dolandırıcılıktan karakola konarlar dediğin gibi 1 saate serbest kalırlar çeker vurursun kanı değerlenir hapis yatırırlar
    insanoglu yıllarca çalışır,didinir,tırmanır bitane yosma evladı gelir 10 dakikalık eder tüm emekleri
    abi ben kabahati çalanda degil çaldıkça cezalarını kesmeyenlerde buluyorum, gerçi deveye demişler neden hörgücün eğri nerem doğru ki demiş
    biryerimiz değil heryerimiz ofsayt Allah büyük sabır versin,çaresizliğini cok cok iyi anlıyorum

gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah yardımcın olsun, sabır versin üstadım. edecek küfür diyecek kelime bulamıyorum bu onun bunun evlatlarına. adam 5 suçtan aranıyor ve savcı serbest bırakıyor, işin kötüsü bide bu savcının ağzına bakıyoruz. adaletini s.kiyim dünya daha ne denir yani.

büyük geçmiş olsun.
    az insan, çok huzur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunları bu topraklara getiren kavimler göçünün amk
    cok seylerine sövdüm kardesim eminim sende sövüyorsun bir nebze rahatlamak için
    bizi tokatlayanların 3 ay peşine koştuk,memleketine kadar gittik, kız kardesinin düğünü vardı dedik gelmez ama en azından gitmedik demeyiz kalktık antebe gittik,gelmedi.
    babası kanserdi dedik düğüne gelmedide şapka takar,gözlük takar cenazeye gelir onada gelmedi
    Belkide hayırlısı buydu bulsak kıyacaktık namussuza, dolandırıcılıktan karakola konarlar dediğin gibi 1 saate serbest kalırlar çeker vurursun kanı değerlenir hapis yatırırlar
    insanoglu yıllarca çalışır,didinir,tırmanır bitane yosma evladı gelir 10 dakikalık eder tüm emekleri
    abi ben kabahati çalanda degil çaldıkça cezalarını kesmeyenlerde buluyorum, gerçi deveye demişler neden hörgücün eğri nerem doğru ki demiş
    biryerimiz değil heryerimiz ofsayt Allah büyük sabır versin,çaresizliğini cok cok iyi anlıyorum
    aynen abi kafamdakileri yazmışsın tamamen dursan duramıyorsun otursan oturamıyorsun bulup indirsen dediğin gibi devlet adamdan sayıyor aklımız gitti anlıyacağın,sanada çok geçmiş olsun nasıl atlattın bilmiyorum ama inş bende zamanla unutabilirm.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leoncupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç boss automobile gbtk otomotiv diye göztepede bi galeride hiç birşey yapamıyoruz onlarda mağduru oynuyorlar şuan.
    sakın kanmayın, galeriler %100 işin içinde, arkadaşım araca tedbir koydurdu kendi olayında, arabayı şimdiden bağlatmazsanız iş zora giriyor...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun, geçen hafta haberlerde izlemiştim, aynı yöntemle başka insanları da dolandırmışlar. İnşallah çözüm bulunur.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun bu gibi durumlar cidden giderek fazlalaşıyor. Benim arkadaşında bmw si gitti çek vermişler vadeli basireti bağlanmış satışı vermiş. çekin karşılıksız çıktı falan alan satmış başkasına. arkadaşın sattığına ulaşılamıyor. gidip arabayı son alandan aldı ama bu seferde kendi suçlu oldu tekrar geri vermek zorunda kaldı. sattıkları şebekeymiş çok adam tokatlamışlar davası sürüyor ama ortada birşey yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)