Bencede orginal filtre performans olarak daha verimli.En azından aracımda tecrübe ettiğim bu.Filtre sesi iyidir hoştur ama namussuz depo ibresini hunharca indiriyor aşağı![]()
Bencede orginal filtre performans olarak daha verimli.En azından aracımda tecrübe ettiğim bu.Filtre sesi iyidir hoştur ama namussuz depo ibresini hunharca indiriyor aşağı![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
1.6 iesimde simota bigtube kullanıyorum,ses olaraç çok memnunum fakat son zamanlarda performans bakımından okadar birşey kattığını zannetmiyorum fazla,baustan 70mm pimaş ve birde 45derece dönüş aldım custom birşey yapıcam yalıtımlı
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
1.4is arabamda kullandım gerçekten gaza geliyorsun, tunel olsun kopru altı olsun sıkıyosun ses tahrik ediyor buda benzin ibresine dokunuyor tabi. Gerek varmı ? Tartışılır, aklında kalacağına tak hevesini al. Ben orjinale döndüm mutluyum![]()
Ses içinde pimaştan yap geç, çıkan sesten 1 boyluk performans kaybını hissedeceğini düşünmüyorum
arkadaşlar bende bugün 1.4is otomatik sedan civic aldım.üstünde orjinal filtresi ve full orjinal katalizör orta susturucusu felan duruyor araç 238binde ve aşırı hantal yada bana öyle geliyor e36 318isten sonra.bugün götürdüm bakıma soktum yağ filtre antfriz bujiler ve subap ayarlarını yaptırdım bi nebze canlandı araba fakat yinede yetersiz geliyor diyorumki headers alıyım katalizörü ve orta susturucuyu iptal ettiriyim ve filtre yapayım ?
sizce araçta biraz da olsa canlanma olurmu amacım ses vs değil sadece az buçuk canlansın.hangi tip filtreyi kullanmalıyım performansa yönelik egzozda dediğim gibi yapsam bi faydası olurmu 4-1 yada 4-2-1 headers+katalizörü ve orta susturucuyu sökerek.araç lpgli.
Hakkı Can Eryüzlü...
Cevremden aldıgım duyumlara bakılırsa orjınal en ideali bence headers kat iptali yaptırın bende yaptıracam fakat muayene geldi çattı.lpg olması dezavantaj olabilir belki 1.4 is lerin yakıtı çok makul tabiki gazlamadıkça 100 tl lik benzini gazlayarak 3 haftadır bitiremedim daha sadece cuma ve hafta sonu kullanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)