kimbubye Nickli Üyeden Alıntı
Dükkan sahibine de hak veriyorum. Bu süreçte bir çok sıkıntı oldu. Mesela ilk konuşmada 54bin TL fiyat alındı ve fiyat çok geldiğinden vazgeçildi. Başka arabalara bakarken bir şekilde fiyatta 52 bin TL üzerinden konuşulmaya başlandı. Yoğun uğraşlarla 51 bin TL'ye düşürüldü. Tam herşey bitti denildi, bu sefer de Ankara'ya biz gidemeyiz dedik, orada çalışan yakın bir arkadaşımıza rica ettik, sen getirsen olmaz mı diye. (Biliyorum eşeğin kulağına su kaçırdık, abartı bir istek ama araç kaçmasın diye soralım dedik)
Neyse bir şekilde Ankara'ya gitme yolunu ayarladılar, kapora yatırıldı. Bir gün sonra maddiyat yetmedi ve vazgeçilmek zorunda kalındı. Devamını biliyorsunuz zaten.
Şimdi kendimi dükkan sahibi yerine koyuyorum. Adam kızdıysa da haklı, sürekli bi alıcaz, bi almıcaz şeklinde karar değiştirildi. Pazarlıklar yapıldı. Ben olsam belki satmazdım bile bu kadar karar değiştirmeye.
Ama işte bir yandan da onun sözüne istinaden güvenip verdik. Şimdi de sözünden dönüyor, bahanesi de "racon" diyor insan.