Üfff rakamlara bak arabalara bak ,crv motor şanzıman herşey iyide fiyat aşırı bence. Benim oyum mersoya..
Üfff rakamlara bak arabalara bak ,crv motor şanzıman herşey iyide fiyat aşırı bence. Benim oyum mersoya..
Ben GLA düşünürdüm açıkcası
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
sorunsuz binmek istiyorm derse crv.
sw alıcam derse levorg .
2.0 olsun hafif yere yakın olsun ama jip gibide dursun derse ki benim gönlümden geçen forester olur du.
Bmw 216D GranTourer bence iyi bir seçenek olabilir.
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
o paralara en mantıklı araç bence bu. sıfırları da uygun fiyata veriyolardır buyuk ihtimal
Connecting site...
2.16d çok aile arabası gibi x1 1.6 dizel olsaydı o paralara x1 güzel alternatif.
Esasında Octavia combi rs az daha donanımlı olsaydı o tercih edilecekti. Levorg maalesef benzinli o nedenle hiç düşünülmedi.
Forester da hiç donanım yok neredeyse adamlar sadece iş görecek donanımda araç yapmışlar. iç tasarımı oldukça sade. ciddi düşünüldü ardından vazgeçildi.
CRV netten araştırdığımızda özellikle 2014 modellerde partikül filtresi arızası verdiğini ve serviste garantiye girmediğini bu konuda sorunlar yaşandığını gördük.
bu konuda bilgisi olan veya başına gelmiş olan var mı?
Araç taşıtmatik ile sürekli shellden yakıt alacak. bu durumumda olası bir arıza durumunda yine sıkıntı yaşar mıyız?
a4 sw varsa bayilerin elinde ona bir bak derim. 177 hp makina gayet seri ve güzel akıyor yolda. konforu malzeme kalitesi falanda güzel. bide 2015 lerde donanımda yükseldi kasa değişeceği için. sedanlarını 135 - 140 tan sattılar bilgin olsun. sw varsa ellerinde güzel bir alternatif olabilir.
bizde jeep alacaktık abimize. fakat bütün jepplerin içi caddy den dar olduğunu anlayınca caddy i vermekten vazgeçtikcaddy candır 155 binde bir arabaya verecek olursam Crv biraz dar ama en ideali o gibi görünüyor. hyundai tam bir fiyasko hala kaliteden ödün veriyorlar o fiyat olmasına rağmen . kuga ve tiguan küçük kalır. kadjar a bakmadım yorum yapamıyacağım. yani uğraşmaya değmez direk crv alır çıkardım oda dar ama olsun diğerlerinden iyidir.
edit bu arada gezdiklerimiz arasında en kralı passat wariant idi.
passat varriant ellerinde yok oda alternatif arasıdaydı aslında.
v40 istenmıyor ufak diye daha önce v50 vardı. v60 düşünüldü ama artık volvoda 1.6 dizel yok. 2.0 oneriyorlar ama fiyatlar vergiden dolayı uçmuş durumda. volvo kendi ayağına sıkmış.
Benim aklıma SuperB geldi. Prestige versiyon bayağı dolu ve 119 liste fiyatı var. Dizel+dsg olarak. Cam tavan ve metalik boya ile yıl sonu olarak sanırım 120Ye kapatılır gibi. Kabul edilirse bence mantıklı duruyor.
1500kg araba için 120Hp motor bayağı yeterli görünüyo. Hızlanma ve yakıt değerleri çok iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)