25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
daha önce çalıştıgım yerde xtrail ve qashqailerde şanzıman sıkıntısı yaşayanı çok gördüm geçmiş olsun ,
daha önce subaruda çalıştıgım için söylüyorum uzun vadede forester tavsiye etmiyorum
opel mokka 1.6 dizel otomatik 136 hp düşünebilirsiniz araç fiyatlarıda baya uygun
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
neden kimse Passat ayda Super b önermemiş, geçen burdaki bir konunun üzerine ikisinide test ettim bence 10 numara 5 yıldız her ikiside ve açıkçası süper b kalitesine laf atanlara sadece gülüyorum
bu sıfır Super B 19 jantıydı,donanımı,tavanı,tipi vs bence adı gibi süper ve fiyatı 128bin tl
Connecting site...
ha o ilanı ikinci el satan bir adama karşı kullanıp fiyat düşürebilirsin çünkü oturmuş bir ikinci el fiyatı yok ortada belki şanslı çıkar 10 bin fiyat kırarsın:
Connecting site...
bir diğeride passar R line boluda 143,500tlye var ki oda normal piyasasının 5-10bin altında:
Connecting site...
Connecting site...
Opel Mokka olabilir mi diye bir baktım netten fiyatlarına.
Dizel Otomatik 1.6 CDTI Otomatik 136 Hp
Sunroof,
Siyah Tavan Paketi (18'' Jant, Yan Aynalar,Tavan),
Opel Eye (Takip Mesafe Göstergesi, Trafik işareti tespit sistemi,Ön çarpışma ikazı,Şerit ihlali uyarı sistemi)
Navi 950 Intellilink (Radyo/CD/MP3 Çalar - Renkli Bilgi Ekranı - Sesli Komut ve Kablosuz Müzik Dinleme Özelliği - 6 Adet Hoparlör - Türkiye Haritası - Geri Görüş Kamerası)
Ergonomik Spor Deri Koltuklar (Sürücü ve ön yolcu için sunulmaktadır.)
Dahil 114 Bin'den 103 Bin 500'e düşürüyor fiyatı bir bakın isterseniz.
Ömer'cim, 150k'ya 0km Forester Dizel otm. alabilirsiniz. Hatta biraz pazarlık ile fiyatı aşağıya da çekebilirsiniz. 159k'ya da XT görünümlü yani Sport versiyonu veriyorlar. Tabi bu fiyatlar pazarlıksız fiyatlar, Subaru'ya aklın yatarsa ö.m gönderiver.
yeni forester dizeller yeni geldi onlarla ilgili tam bişey diyemem fakat outbacktede yaklaşık aynı motor kullanılıyor ve bu araçlarda 50 60 binde motor kırıp serviste garantiden motor yapılan baya araç oldu
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Jeep Cherokee'lerede bir bakın bence.
Connecting site...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bir tane legacy daha motor ısınmadan sürekli redline'da kullanıldığından motor kırdı bir tanesi de yetkili servis hariç önüne gelen heryerde yağ değiştirdiğinden yani yanlış yağ kullanılmasından motor kırmıştı.
Subaru iyi niyetten değişim yapmıştır, o motor kırmaların %99'u yanlış yağ kullanımı ve özensiz kullanımdan oluşmuştur diye düşünüyorum. Adamlar birşeye güvenmese Avrupa'da neden 5 yıl garanti versin. Motor kırma kronik bir durum olsa ortalık ayağa kalkardı ve Subaru geri çağırım yapardı.
Yanlış kullanımdan Dacia motoru kıran kullanıcılarda var, bu durumu kaç kişi biliyor acaba?
Subaru çok yakar, Subaru motor kırar gibi yanlış bir izlenim mi oluştu herhalde, Subaru dizel düşünen sağdan soldan gelen yanlış bilgilerle almaktan vazgeçer hale geliyor.
Subaru'ların Türkiye'deki motor seçenekleri ne bilmiyorum ama yeni turbo FA motorlar son derece başarılı. SUV alacaksam muhtemelen 2.0T sini tercih ederdim. Yeni WRX ile aynı motora sahip (bir kaç ufak farklılık var tabi), ve potansiyeli çok yüksek.
Fakat atmosferik EJ motorlusunu tercih etmezdim. Kronik yağ yakma ve yatak problemleri aynen devam ediyor.
Dizelini bilmiyorum.
Connecting site...
SUV ve Stationwagon kriterlerinizi yikabilecek bir arac bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)