Biz sektörün içinde değiliz ama kenarında kıyısında yer alıyoruz :) İzmir'de iş makinaları vs olan varsa hidrolik pnomatik konusunda her türlü yardımcı olurum. Hortum, imalat, yedek parça, bakım onarım vs..
Printable View
Biz sektörün içinde değiliz ama kenarında kıyısında yer alıyoruz :) İzmir'de iş makinaları vs olan varsa hidrolik pnomatik konusunda her türlü yardımcı olurum. Hortum, imalat, yedek parça, bakım onarım vs..
Teşekkürler. Her kataloğumuz bir öncekine göre hem desen hem de kalite olarak gelişiyor . Tesisi kurma kararı aldığımızda ithal ürünlere vergi uygulanması ile alakalı gündemde birşey yoktu . Tabiki bize faydası oldu . Fakat bu oranda bir beklentimiz yoktu açıkçası . 3 senelik bir süreç . Bizim hedefimiz kaliteyi yükseltip özellikle iç pazarta yoğunluğu olan kore ürünlerin ayrılmak. Bu arada yorum ve önerilerinizi beklerim.
Ankara ve istanbul OYAK Beton bayisiyim.Mersinde yapı market ve vitra bayiliğimiz var
Yapı Denetim işi yapıyoruz . Mimarlık öğrencisiyim
Bu benim 2. iş yerim 2.sınıf ilk bahar dönemindeyken tanıdık vasıtası ile mimarlık-muühendislik brösunda çalışıyordum. Yaz dönemi gelince ayrıldım staj için şuan ki çalıştıgım yerde staj yaptım şef bana az çok biliyorsun dedi bende daha önceden çalıştığım yeri söylemiştim öyle diyince bana yardımcı lazım çalışır mısın dedi. Kabul ettik başladık öylece.
Biraz şansa oldu ama stajdayken ilgi ve alaka çok önemli.
İş güvenliği uzmanlıgı almak için illa mezun mu olmak lazım. Şimdiden kursuna gidip alsam olmaz mı?
Mezun olunca hiç uğraşmak istemiyorum
arkadaslar bu led isi hakkinda bilgisi olan varmi.Cogu kisiden cinde 4 5 dolarlik sey burda 40 lira gibi seyler duydum.
Bu led isi nedir ,ne degildir ?
c) (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesi;
1) (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimine katılarak yapılacak (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında başarılı olan mühendislik veya mimarlık eğitimi veren fakültelerin mezunları ile teknik elemanlara,
2) İş sağlığı ve güvenliği alanında teftiş yapan mühendis, mimar veya teknik eleman olan iş müfettişleri hariç Bakanlık ve ilgili kuruluşlarında müfettiş yardımcılığı süresi dâhil en az on yıl görev yapan müfettişlerden (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimine katılanlara,
3)(Ek:RG-30/4/2015-29342) Üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği lisans programını tamamlayanlardan yapılacak (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında başarılı olanlara,
EK-1’deki örneğine uygun olarak Genel Müdürlükçe verilir.
der
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK,
O yuzden mezun olmadan uzman olamazsiniz
Mantolama malzemesi kim satar?
İnşaat Mühendisiyim, yıllarca şantiyelerde sürünüp, sağda solda maaş-tazminat bıraktıktan sonra öperler lan böyle işi diyerek KPSS'ye girerek devlet memuru oldum :D
Ankara da her türlü iş makinası yedek parça imalat ve satışı yapıyoruz.Fiyatlandırılacak teklifleriniz olursa yardımcı olabiliriz.
iş makinası ihtiyacı olan varsa dibin dibi fiyat verebilirim forum üyelerine özel(ücretsiz + garanti ile).her turlu ödeme seçeneği ile(Lessing,vade vs). cukurova iş makinaları Ankara bölge satış yetkilisiyim.
Ankara Merkezli olarak , Türkiye nin her yerinde , ayrıca ; Irak , Afganistan vbg gibi ülkelerde asansör ve yürüyen merdiven işi yapıyorum.
Müşteriler arasında bildiğiniz konut işlerinden tutun , Amerikan Büyük Elçiliği (Afganistan) , veya çeşitli HES projeleri dahil var (Deriner 235 mt) .
Ekonomik olarak çözüm üretemezsek bile fikir vermeye yardımcı olmaya çalışırım.
Fayans-Seramik alım satımı yapan yapı marketler ve üst yapı inşaat işi ile uğraşan arkadaşların ilgisini çekebilir,
İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Ostimde Krom(inox) Bordür imalatı yapıyoruz. Normalde toptan satış yapıyoruz ama forum bünyesinde ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olurum.
http://i.hizliresim.com/vnEE0m.jpg
o uçak düşmemeliydi ,, satış yok satışşşşşşşşşşşşş
bende karotçuyum..beton delme kesme..kontrollü yıkım..güçlendirme..ankraj işleri yapıyorum..
Mimarim 2003 den beri Rusya da calisiyorum.
Yaptırımın Rusyayada bize olduğu kadar zararı olacaktır bence, hatta daha fazla bile olabilir. Uluslar arası inşaat sektöründe en etkin olan millet biziz ama rusya en çok inşaat işi veren ülke değil. Biz iş yapacak yer buluruz, ama onlar iş yaptıracak bizim kadar etkili millet bulamaz
Insaat sektorunde etkili olan biziz ama buyuk firmalarin kadrolarinda Turk orani %10 lara kadar dusmus durumdaki. En buyuklerde kaliyor zaten. Olan kucuk firmada calisan veya firma sahibi olan ve rusya ile is disinda baglantisi olmayan Turklere olacak donmek zorunda kalacaklar. Rusyada is yapan turk olacak ama kalanlar rusyada calismak icin degil yasamak icin olanlar olacak. O yuzden etkisi buyuk oranda Turkiyeye olur.
Kalanlar icinde maas odemeleri buyuk bir ihtimalle rusyadan olacak ve parayi artik Turkiyeye gondermek dahada problem olacak. Buna gecen firmalar var son krizden dolayi. Turkiyeden Rusyaya calismaya gelenlere kapilar kapaniyor.
RC in buyuk oranda rusyada is yaparak dunyada 37. oldugunu dusunursek. Kaybedilmemesi gereken bir pazar idi. Yazik oldu.
İzmir'de pvc doğrama fabrikamız var,bayilere uygun fiyata hazır doğrama veriyoruz.
Pazar kaybı her durumda kötüdür tabi iyi diyemeyiz ama biz ülke olarak satan konumunda olsakta alan konumunda olsakta yaptırım yiyoruz. Mesela doğalgazı dışardan alıyoruz vermeyiz tehtidi yiyoruz, ihracatta almayız tehtidi yiyoruz. Benim demek istediğim illa Rusyayada zararı olacak bu durumun, tek pazarımız Rusya değil. Gidip çalışan arkadaşlarımdan duyduklarıma göre pek huzurlu bir pazarda değil Rusya bizim için. Ülkedeki can güvenliği, yaşam koşulları pek iyi değil diye duydum hep giden arkadaşlarımdan en fazla kalan bile 15 ay kalıp döndü çalışma şartları çok çok iyi olmasına rağmen.
konunun açıldığı çok iyi olmuş, sektörde çalışan arkadaşlarım ve akrabalarım var,
uzaktan da olsa bildiğim bir sektör. bilgi edinmek amacıyla konuyu takip etmeye çalışacağım
Harita Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Allah kısmet ederse Haziran da mezun olacağım. Yol, tünel ve üstyapı projelerinde çalışmayı düşünüyorum.
kendi çapımda izmir karşıyakada inşaat malzemeleri satıyorum. son kullanıcıya hitaben nerdeyse a dan z ye çeşitim var.
ufak tefek tadilattı, dekorasyondu, komple tadilatlara koşturuyoruz.
büyüyünce müthait olucam abicim :P :D
Bandırma da müteahhitlik yapıyoruz , şuanda inceye başlayan şantiyelerimiz mevcut, tedarikçi arkadaşlar varsa hertürlü inşaat malzemesi için mesaj atabilirler
Bugune kadar bir problem yoktu. Aksine hayattan zevk alarak yasanabilecekler ulkelerden biriydi.
Bundan sonra ne olur kimse bilemez.
Herseyini (ev-ulasim-yemek) firmaya birakan yeni gelen arkadaslar tabiki zorlaniyor.
Oda firmalarimiz personele verdigi deger yuzunden. Herseyin en ucuzunu isteyince ne yazikki bazi seyler aksiyor. Bunu butun rusyadaki firmalar icin sayabiliriz.
Selamlar
Keçiören Ovacık lokasyonuyla kat karşışığı ilgilenen ciddi sermayeli eli çabuk malı öldürmeyen mütehait arıyorum..
Firma sahibi yada yönlendirebileceğiniz arkadaşlar var ise firmasını gördükten sonra görüşmek isterim..
Merhabalar
Tekirdağ ve çevresinde taahhüt ve kat karşılığı işi yapıyoruz.