Istanbul genelinde anahtar teslim ve kat karsiligi insaat yapiyoruz.Firma ismi Garantorum.Teminatlarimiz piyasada tekdir.
Istanbul genelinde anahtar teslim ve kat karsiligi insaat yapiyoruz.Firma ismi Garantorum.Teminatlarimiz piyasada tekdir.
Biz sektörün içinde değiliz ama kenarında kıyısında yer alıyoruzİzmir'de iş makinaları vs olan varsa hidrolik pnomatik konusunda her türlü yardımcı olurum. Hortum, imalat, yedek parça, bakım onarım vs..
Teşekkürler. Her kataloğumuz bir öncekine göre hem desen hem de kalite olarak gelişiyor . Tesisi kurma kararı aldığımızda ithal ürünlere vergi uygulanması ile alakalı gündemde birşey yoktu . Tabiki bize faydası oldu . Fakat bu oranda bir beklentimiz yoktu açıkçası . 3 senelik bir süreç . Bizim hedefimiz kaliteyi yükseltip özellikle iç pazarta yoğunluğu olan kore ürünlerin ayrılmak. Bu arada yorum ve önerilerinizi beklerim.
Bu benim 2. iş yerim 2.sınıf ilk bahar dönemindeyken tanıdık vasıtası ile mimarlık-muühendislik brösunda çalışıyordum. Yaz dönemi gelince ayrıldım staj için şuan ki çalıştıgım yerde staj yaptım şef bana az çok biliyorsun dedi bende daha önceden çalıştığım yeri söylemiştim öyle diyince bana yardımcı lazım çalışır mısın dedi. Kabul ettik başladık öylece.
Biraz şansa oldu ama stajdayken ilgi ve alaka çok önemli.
İş güvenliği uzmanlıgı almak için illa mezun mu olmak lazım. Şimdiden kursuna gidip alsam olmaz mı?
Mezun olunca hiç uğraşmak istemiyorum
arkadaslar bu led isi hakkinda bilgisi olan varmi.Cogu kisiden cinde 4 5 dolarlik sey burda 40 lira gibi seyler duydum.
Bu led isi nedir ,ne degildir ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
c) (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesi;
1) (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimine katılarak yapılacak (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında başarılı olan mühendislik veya mimarlık eğitimi veren fakültelerin mezunları ile teknik elemanlara,
2) İş sağlığı ve güvenliği alanında teftiş yapan mühendis, mimar veya teknik eleman olan iş müfettişleri hariç Bakanlık ve ilgili kuruluşlarında müfettiş yardımcılığı süresi dâhil en az on yıl görev yapan müfettişlerden (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimine katılanlara,
3)(Ek:RG-30/4/2015-29342) Üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği lisans programını tamamlayanlardan yapılacak (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında başarılı olanlara,
EK-1’deki örneğine uygun olarak Genel Müdürlükçe verilir.
der
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK,
O yuzden mezun olmadan uzman olamazsiniz
Mantolama malzemesi kim satar?
İnşaat Mühendisiyim, yıllarca şantiyelerde sürünüp, sağda solda maaş-tazminat bıraktıktan sonra öperler lan böyle işi diyerek KPSS'ye girerek devlet memuru oldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)