bende de ogs var yanlışlıkla hgs den geçtim bunun bile cezası varmış anasını satıyım
Ceza tutarlarını görünce tırsmadım değil. Kontrol edeceğimiz yer neresi cezalar için?
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Bizimde sirkette 3 araca geldi. tam 1 sene öncesinin cezaları. Kendi aracımı kontrol ettiğimde 4 cezada ben gördüm henüz elime ulaşmadı ama.
E devlet üzerinden tüm geçişleri ve cezaları sorgulayabiliyorsunuz.
1-2 kere bakiyem yetersizken geçmiştim, 1 hafta içinde bakiye yüklemiştim, henüz ceza yok![]()
3200de bana geldi. Ama benim şöyle bi sorum olacak.
Aracım şirketimizin üzerine fakat hgs yi ben kendi üstüme çıkartmıştım.
Bu cezalar şirketi mi bağlıyor yoksa beni mi ? Yaptırımı şirkete mi olacak bana mı ?
Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Hadi hayirli olsn bana da geldi 327-286 olarak itirazlari nasil yapmalayiz ?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
E devletten baktığımda sattığım aracın bakiyesiz geçişlerinden dolayı borçları görünüyordu.
HGS müşteri hizmetlerini aradım. Bana satıştan sonraki cezalar adınıza görünse bile aracın o andaki sahibini yani sattığınız kişiyi bağlar dediler.
Ödemedim![]()
Arkadaşlar geçiş ihlali ceza gelen arkadaşlar hgs etiketiniz kredi kartınamı bağlı yoksa ptt gidip bakiyemi yüklüyorsunuz ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Pttden ödüyordum ben fakat ben bunlara itiraz etmek istiyorum benim bakiyem doluydu hep onlardan kaynakli bi sorun olarak itiraz eden arkadaşlarin bizi de yönlendirme şansi yok mu ?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Benimde yeni aldığım aracın üzerinde 2014 senesine ait 2 kaçak geçiş gözüküyor.(boğazlardan)
Aracı satın alırken normalde bu borçların çıkması gerekmiyor muydu diye düşünüyor insan
Dün detaylı bir şekilde karayollarının hgs bölümüne mail attım( hgs@kgm.gov.tr )
Derdimi açıkca beyan ettim
Mail ile beraber aracı satın aldığım tasdik - noter belgelerini ve cezaların gözüktüğü ekranı, screenshot yapıp yolladım kendilerine.
1-2 hafta ses çıkmadığı taktirde, direk istanbuldaki merkezleri neredeyse orada bu işi bitirmeye niyetliyim.
Direk HGS yi aramayın
HGS bu bizimle alakalı değil karayolları ile alakalı diyor sıyrılıyor
2014 yılına ait cezaların sene sonu gelmesinin sebebi yeni yılıa gireceğimiz için 2 seneyi geçmiş cezalar iptal oluyor bu yüzden 2. seneyi doldurmadan gönderiyolar
Keşke Zamanında Zamanın Kıymeti Bilseydik...
4 tane ceza şimdi geldi hgs zıkkımı
Ondan onceki gun de 78 le radara girmisim
Sahil yolunda 189tl postaci ile kanka olduk
Yarin biraz gec gel uykumu bolme dedim hahaha
Devlet t.sak gecio ya oyle gecilmez bole gecilir hesabi![]()
..::PASSATURBO1::..
Hgs ye attigin maile donus 1-2 haftada olmayacaktir 2 ay icerisinde donuyorlar bilgin olsun bende ayni senin gibi alim satim sozlesmelerini hgsmi birde dilekce yazip mailledim 1 bucuk ay sonra cezaniz dusmustur sadece gecis ucretlerini odeyiniz diye mail geldi onlarida odedim 2 hafta sonra ilgili odenin yapildigini ve cezanin tamamiyle dustugunu bildiren mail geldi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)