OGS-HGS ödenmezse faiz işliyor.
Birde araç muayenesi yapılmıyor.
2014'den kalma borç bana da gelmiş ogs ile hgs'den geçme cezasıymıs. Fark 4 tl ceza 60 70tl.3 kaçak geçiş 153tl hayırlı olsun fakat bu araç benden sonra 2 el değişti en az ödemesem mi borcu
Konu sayesinde sattığım iki aracın üzerinde hala aktif duran HGS lerimi kapattım
Ceza çıkmadı hatret ettim![]()
Banada gelmis. 1 tane otoyol 2 tane kopru. Ha gayret cikarticaz asgari ucreti 1300 tl bandina
74 model sehpa...
ben bir kere kaçak geçtim hayatımda oda geldi 48 tl idi erken ödedim 35 tl ye indi,elimden geldiğince zaten karşıya geçmiyorum o karşının lanet trafiğine katlanamıyorum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Bana gelmis ama ogs ile gectim hepsinden nasil oluyor bu cezalar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
3 kaçak geçiş cezası geldi dün hepside çeşmeye kaçak ete giderken iyimi![]()
Şirkette şoforun kullandığı transite 29.000TL, başka bir binek araca 12.000TL ceza geldi dün.
Kime nasıl sövsem şaşırdım artık..
Banada bu gün 10 bin tl geldi arkadaşlar..
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
bana da geldi ceza guzel bir faizle, neden bu kadar beklemisler yollamak icin anlamadim. keyfen kacak gecmiyoruz sonucta
doayen!
Hep aynı çakallığı yapıyor devlet, banada 7 ay önce sattığım aracımdan 620 tl ceza gelmiş, kendi adıma konuşayım ödeyenin taaa. ... Koyayım. Devlet tuttuğuna geçirmeye çalışıyor hep, zamanında rx-8 le toplmada 3 bın kusur tl lik ceza yemiştim, arabayı sattığım güne kadarda girip faizine bile bakmadım kısmetime ne çıkarsa artık diyerek, gittin vergi dairesine 124 tl ceza ödesim sadece diğer hepsi silinmiş af ile. Ödeyenler hep mağdur oluyor bu sebeple ödemeyeceğim ailinip gidecek muhtemelen.
ceza nerden geliyor nerden kontrol ediliyor. eve gelen bir ceza yok ama ben yine de kontrol edeyim merak ettim
Bahadır Ustaoğlu
Okumayan bir sistemde 10 kat ceza neresinden bakarsan bak soygundur....kasıtlıdır, bilerek yapılmıştır..
Şöyle bir bilgilendirme yapayım,
Turizm ile ilgilendiğimden dolayı şirketin tek aracına 700TL gibi bir borç geldi.
Bugün, 2. köprüde ki HGS merkezine gittik ne ile karşılaşalım, binlerce itiraz etmek isteyen insanlar..
Kapıya da kocaman yazmışlar, şikayet ve itirazlarınız için Ankara'ya gönderiniz diye, burada sadece hgs sorgu yapılmaktadır.
Evrakınızın fotokopisini alıp, aslı ile birlikte - ödemeleriniz gösteren belge ile birlikte Ankara'ya gönderin.
Herkese tekrar geçmiş olsun.
Aş kontrol edebilirsiniz;
HGS;
https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/hgs.jsf
OGS;
http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)