BoRa'S Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar benimde köpeğimin üzerinde böle bir yük var malesef ama bizimkinin hastalığı kalçada meydana gelen tam ingilizcesini yazamıycam ama displasie denen bi hastalık kalçanın ayakları tutan yerinin normalinden birazdaha açık olmasından kaynaklanan bir hastalık ve benim köpeğimin hastalığı 2001 senesinde çıkmıştı bir anda benim boyumda atlayan köpek yığıldı kaldı yere inanamazsınız acayip bi duygu o an onu öyle görmek hemen tabi apar topar veterinerlik üniversitelerine götürdük tomografiler çektirdik ama nafile 2002 senesinde o hastalığın ismini bırakın ne olduğunu bilen yok yazık benim köpeğim 5 ay felçli gibi yattı ayağa kalkamaz oldu veterinerler en son uyutalım bile demişlerdi ama hangi insan oğlu ona içi elvererek derki hadi al uyut kendi ellerimde ben köpeğimi azda olsa iyileştirmeyi başardım internetten araştırmalarımla bu hastalığa köpekbalığı kıkırdağı çok iyi geliyormuş b+ vitaminleri verdim o seneden bu seneye baya bi gelişme gösterdi o ilk zamanlardaki gibi olmasada hamdolsun yürüyo koşuyo ama sekerek koşuyo onu uyutalım diyen doktorlara inat benim köpeğim yaşıyorsa allah ona uzun ömür bu dertle karşı karşıya kalan arkadaşa bolcana sabır versin.....