User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: kalca cıkıgı ameliyatı(kopek)

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahçeli 7 de yanlış hatırlamıyorsam Pet Clinic vardı.Vetrinerin adı Osman İç.Ben köpeğimi hep ona götürürdüm ve hiç hayal kırıklığına uğramadım.Kaldıki köpeğim gerçekten sağlık problemleri olan bir hayvandı.İstersen özelden telini veriyim.Bi görüş fikir edinirsin en kötü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim ki 2 ay önce çapraz bağı koptuğu için ameliyat geçirdi (yorkshire terrier). Doktorumuz aile dostu. fiyatta kolaylık sağladı.
    Yeri nenehatunda. Ancyra Pet Host. Gökhan Bey ya da Jale hanım. İsmimi verirsen yakından ilgilenirler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızım rott kurt kırması.benim dun gorustugum doktor kalca bası 1000 ytl istedi.bana cok geldi fiyat.bir kac yeri daha arıcam...
    Zaten kalça çıkığı olmaması ihitmali çok düşükmüş.Rott ve alman kurtlarının en sık rastlanan rahatsızlığıdır kalça çıkığı.

Tekrar çok geçmiş olsun,iyileşeceğine hiç şüphemiz yok

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahçeli 7 de yanlış hatırlamıyorsam Pet Clinic vardı.Vetrinerin adı Osman İç.Ben köpeğimi hep ona götürürdüm ve hiç hayal kırıklığına uğramadım.Kaldıki köpeğim gerçekten sağlık problemleri olan bir hayvandı.İstersen özelden telini veriyim.Bi görüş fikir edinirsin en kötü
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ki 2 ay önce çapraz bağı koptuğu için ameliyat geçirdi (yorkshire terrier). Doktorumuz aile dostu. fiyatta kolaylık sağladı.
    Yeri nenehatunda. Ancyra Pet Host. Gökhan Bey ya da Jale hanım. İsmimi verirsen yakından ilgilenirler...
    dedihiniz yerlerle gorusicem(iletisim alabilirim) tesekkur ederim.gorusutugum doktor turkiyenin en iyilerindenmis hasan bilgili.o yuzden pahalıymıs.deneyimi cok olmayan kimseler kolay kolay yapamazmıs.allah korusun otenazi gerekebilir sonunda diyorlar.1 2 gun daha arastırıp karar vermem gerekiyor cunku durum gercekten ciddi
    Fuck The System !!!

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu hastaligin kopek uzerindeki etkileri nedir yani nasi anlayabliriz dişardan bakilginda.illaki doktormu anlar bu durumu ?

BoRa'S
    Misafir
    arkadaşlar benimde köpeğimin üzerinde böle bir yük var malesef ama bizimkinin hastalığı kalçada meydana gelen tam ingilizcesini yazamıycam ama displasie denen bi hastalık kalçanın ayakları tutan yerinin normalinden birazdaha açık olmasından kaynaklanan bir hastalık ve benim köpeğimin hastalığı 2001 senesinde çıkmıştı bir anda benim boyumda atlayan köpek yığıldı kaldı yere inanamazsınız acayip bi duygu o an onu öyle görmek hemen tabi apar topar veterinerlik üniversitelerine götürdük tomografiler çektirdik ama nafile 2002 senesinde o hastalığın ismini bırakın ne olduğunu bilen yok yazık benim köpeğim 5 ay felçli gibi yattı ayağa kalkamaz oldu veterinerler en son uyutalım bile demişlerdi ama hangi insan oğlu ona içi elvererek derki hadi al uyut kendi ellerimde ben köpeğimi azda olsa iyileştirmeyi başardım internetten araştırmalarımla bu hastalığa köpekbalığı kıkırdağı çok iyi geliyormuş b+ vitaminleri verdim o seneden bu seneye baya bi gelişme gösterdi o ilk zamanlardaki gibi olmasada hamdolsun yürüyo koşuyo ama sekerek koşuyo onu uyutalım diyen doktorlara inat benim köpeğim yaşıyorsa allah ona uzun ömür bu dertle karşı karşıya kalan arkadaşa bolcana sabır versin.....

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BoRa'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benimde köpeğimin üzerinde böle bir yük var malesef ama bizimkinin hastalığı kalçada meydana gelen tam ingilizcesini yazamıycam ama displasie denen bi hastalık kalçanın ayakları tutan yerinin normalinden birazdaha açık olmasından kaynaklanan bir hastalık ve benim köpeğimin hastalığı 2001 senesinde çıkmıştı bir anda benim boyumda atlayan köpek yığıldı kaldı yere inanamazsınız acayip bi duygu o an onu öyle görmek hemen tabi apar topar veterinerlik üniversitelerine götürdük tomografiler çektirdik ama nafile 2002 senesinde o hastalığın ismini bırakın ne olduğunu bilen yok yazık benim köpeğim 5 ay felçli gibi yattı ayağa kalkamaz oldu veterinerler en son uyutalım bile demişlerdi ama hangi insan oğlu ona içi elvererek derki hadi al uyut kendi ellerimde ben köpeğimi azda olsa iyileştirmeyi başardım internetten araştırmalarımla bu hastalığa köpekbalığı kıkırdağı çok iyi geliyormuş b+ vitaminleri verdim o seneden bu seneye baya bi gelişme gösterdi o ilk zamanlardaki gibi olmasada hamdolsun yürüyo koşuyo ama sekerek koşuyo onu uyutalım diyen doktorlara inat benim köpeğim yaşıyorsa allah ona uzun ömür bu dertle karşı karşıya kalan arkadaşa bolcana sabır versin.....
    amin.allah uzunomurler versin baktigimiz tum hayvanlara insallah.hayvan sevgisi bambaska birsey.
    - K -

________
    Dr.Ecu

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalca cıkıgı ve kalca dısplazısı hemen hemen aynı seydır dısplazı olması geren yerden farklı anlamındadır kalca dısplazısının dercesı ılerler ve sonunda lukse olur yanı kalca cıkıgı dedıgfınız olay gerceklesır onlemenın en ıyı ve tek yolu yavruluktan ıtıbaren ıyı mama ve ASLA kılo aldırmamaktır
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 45 gunlukten beri proplan puppy kuzu etli mamayla besliyorum.ama sans iste genetik olunca yapıcak bsy olmuyo malesef.en onemlisi buyuk bir ırk kopek almayı dusunenler lutfen anne babanın kalca dısplazısı riski yoktur raporunu gorup alın.bole saglık probleriyle ne kendinizi nede hayvanı zora sokmayın.
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 45 gunlukten beri proplan puppy kuzu etli mamayla besliyorum.ama sans iste genetik olunca yapıcak bsy olmuyo malesef.en onemlisi buyuk bir ırk kopek almayı dusunenler lutfen anne babanın kalca dısplazısı riski yoktur raporunu gorup alın.bole saglık probleriyle ne kendinizi nede hayvanı zora sokmayın.
    tekrar geçmiş olsn..demin yazdm ama tekrar soleym nasi fark edebliyoruz bunu kafama takildi şimdi bnmde 1 yaşinda dobermanim war :S

BoRa'S
    Misafir
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar geçmiş olsn..demin yazdm ama tekrar soleym nasi fark edebliyoruz bunu kafama takildi şimdi bnmde 1 yaşinda dobermanim war :S
    bilmiyorum sizin oralarda yaygınlaştımı ama burda kalça filmi çekiyolar ordan veteriner gerekli bilgiyi veriyo zaten size riski olup olmadığını söylüyor bence sen vakit geçirmeden bi kalça filmi çektir derim ben...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoRa'S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum sizin oralarda yaygınlaştımı ama burda kalça filmi çekiyolar ordan veteriner gerekli bilgiyi veriyo zaten size riski olup olmadığını söylüyor bence sen vakit geçirmeden bi kalça filmi çektir derim ben...
    ewet kafama takildi rutin olarak vet. gidiorm bakio kontrol fln oluyo ama.bidaha bi baktirmakta wayda war..

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bazı ırklar genetık olarak dısplazıye yatkındır ve alman coban ve rott bunların basında gelır secerelı ve ozellıkle saf olan havanlarda bu cok daha fazla gorulur ozellıkle dusuk bel coban kopeklerı buna cok yatkındır ve en ıyı onleme yolu kılo kontrolunden gecer ılk 1-2 yasına kadar asla ama asla fazla kılo almamaları gerekır cunkı gelısme donemınde eger asırı kılodan arka ayaklara yuk bınerse kemık ve eklem gelısımı ona gore olusur ve ılerkı yaslarda bu tur problem yasama rıskınız cok daha fazla olur
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobermanlarda neredeyse hiç rastlanmaz kalça çıkığına. Dert etme,bir ara gittiğinde röntgen çektirirsin.Dobermanlar genelde uzun ve narin bacaklarını sakatlamakla meşhurdurlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merak etme tek doberman ve haskilerde gorulmuoyr bu hastalık icin rahat olsun.ama istesen kalca filmi cektir ole anlasılır
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden once yazmıslar zaten okumamıstım
    Fuck The System !!!

Serkan.S
    Misafir
    Labradorlarda gözüküyormu bu hastalık ? Daha 3 aylık bir yavru için röntgen çektirsek somut bir bilgiye ulaşabilirmiyiz ilerisi için ?

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6-7 aydan önce çektirmiyorlar. Bizim ufaklık şimdi 5 ay 7 günlük, 1 ay sonra ne çıkçak ben de merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bakın bu yazıcagım cok onemli:

3 AYLIK HAYVANA BİR OPERASYONLA BU SIKINTI BASTAN ORTADAN KALDIRILIYORMUS.BİR TANE KEMİK TAM Y SEKLİNDE BUYUYORMUS.BU KEMİGİN KUYRUGUNU 3 AYLIKKEN KUCUK BİR AMELİYATLA YAKIP CATALLARIN BUYUMESİ SAGLANIYORMUS.CATALLAR BUYUYUNCE KALCA CIKIGI RİSKİ ORTADAN KALKIYORMUS.BANA BUNU ANKARA UNİ. VET.FAK. PROF. DR. HASAN BİLGİ Lİ SOLEDİ.AYRICA BU KONUYLA İLGİLİDE BİR MAKALE YAYINLAMIS.KESİNLİKLE HEMEN GİDİP BU KONUYU ARASTIRIP YAPTIRIN DERİM!!!
    Fuck The System !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)