Aynı sorun bende de olmuştu. Sensörün soketini söküp taktım düzeldi. Downpipe yaparken turbonun üst tarafında bunlar
Printable View
Aynı sorun bende de olmuştu. Sensörün soketini söküp taktım düzeldi. Downpipe yaparken turbonun üst tarafında bunlar
Buraya kadar ne konu acacak durum nedir git problemini eksozcunla coz. Kim kirdiysa soketini onunla coz.
Yukarıdaki paragrafın ana konusu nedir?
A) Isı sensörü bozulmuş,usta bozduğunu kabul etmiyor.
B) Isı sensörü bozukmuş,usta öyle diyor.
C)Yazılım yapmayın,ısı sensörünüz bozulur.
D)Downpipe çok ısınmış.
E)Hepsi
2023 Türkçe YGS sorusu.
insanlık hali bozabilir. benden kaynaklıdır belkide. ama kabul etmeme konusunda dediklerini alt ettikten sonra bana karşı susmaları iyi birşeydeğil. uzun lafın kısası ben zararımın karşılığını alamadım. ve ben ilk defa başıma geldi. kaç araba değiştirdik sensörler kolay bozulacak bir şey değil bence. eğer öyle bir şey ise sonuçta bunu ben onun kafasına silah dayaya*ak yaptırmadım .
Geçmiş olsun kardeşim, ne kadarmış sensör? Zararını ödeyeceklerini sanmıyorum ama umarım öderler. Bu devirde zararını ödeyen usta bulursak baş tacı yapmak lazım. Malesef bu kadar sahtekarlığın, rantın içinde yaşadığımız sürece artık böyle şeyler milletimize normal gelmeye başladı ve düdüklenmeden yaşamak marifet oldu.
Uzun lafın kısası,
EcuTech in sorunu değil bu iş; egzozcuya Konya bayileri yönlendirmiş olabilir ama yönlendirdi diye onlar mı suçlu oldu? Egzozcu ile senin aranda ki adam da kabullenmemiş durumu, sorun senin sorunun anlayacağın.
Markayı boşa karalama, yazılımsal bir sıkıntın olur da çözmezlerse o zaman marka adını yazarsın buraya.
melih sen neyin kafasındasın hala anlamış degilim sen degilmisin bana abi x firma bu sorunu 1-2 ayda çözemedi siz bitanesiniz diyen sen degilmisin 140 lık fr larla yürüyen ki hatırlatırım aracında dp ve yazılımdan başka kuruş parça yok.siz degilmisiniz kardeşinle bize ara bayilik verin abi diye 50 defa arayıp diyer firmalar hakkında atıp tutan.melih biz ECUTECH OLARAK dimdik ayaktayız ve senin gibi para harcamadan modife yapıp insanaları geçmeye çalışan insanlara inan ihtiyacımız yok.izledigin politika kendini kötü duruma sokuyor bi düşün kaç yıllık seyisligin var gazlama piyasındaki seni kim dinlesin!!! firmayı arayıp millete bişeyler biliyor gibi kulaktan dolma saçmalıklarla bi yere varamazsın!!! insanlar araç yürütmek için para harcıyor ve emek veriyor. sensör elektronik vs mekanik parça degişitirmekten korkuyorsan alıp efendi efendi binecen arabana menfaati bitenin dostlugu da bitermiş günde defa arayıp bana ,mustafa esere telde siz bitanesiniz dedigin günler uzun olmadı.
süleyman abi BENİM FİRMAYLA SORUNUM YOK!!
ayreten ben diğer firmalar hakkında atıp tutuyorsam ne diyorum bir söylesene ses kaydın var mı?
sunu unutma benim hatırladıklarım seni burada yüzsüz yüzsüz adamın sayfasına geliyor dedirtir.
yalan söylüyorsun yalan bana hala parça değiştirmekten korkuyorsan girme bu işlere diyorsun
affedersin ama Emrah Erkan Harici kimse 1.6tdi ile ilgilenmiyor
affedersin ama dp konyada ilk ben yaptım ..
Ahmet benim sayemde patent aldı ..
ve üstelik fazla fiyat istemesine rağmen sensörümüde karşılamadı
SEN VEYA SENİN GİBİLERİN tanımasına ihtiyacımız yok zaten melih sen git kumda oyna !!! ne kadar büyük bi olay sensörün bozuldu :D insanlar zaten boşa ugraşıyor,bi seningibiler akılıı zaten senin araban bozulmayanlardan demi :D :D :D boş insansın vs ALLAH çarşına pazar versin .... bide bu arada diger firmalar hakkındada okadar atıp tuttun nere gidecen merak ediyorum..
Bu ustalar hep boyledir bir seye zarar verirler ama karsilamazlar genelleme yapmiyorum ama genele yakini boyle
altı üstü bir sensör. bu benim hakkımdı alamadım. beni tanıyan var merak etme kimsenin arkasından konuşmam
seninde ahmetinde yüzüne söylediğim gibi
sen komikmisin ??? ewet bence komiksin :D :D :D kanıtla , boş işler ve insanlarla ugraşacak inan hiç vaktim yok. ben kendimi biliyorum , gerisi senin sorunun !! -sana zorla veya illa buraya yaptır diyen oldumu? hayır ve grupta senden başka en az 7-8 kişi ahmete yaptırdı kopmle olarak,düşünsene niye kimsede sorun yokda sende varki?? sen işi iyi biliyon ilk sen yaptın ya ondan :D :D
her neyse emrah ben mustafa vs vs biz ECUTECH'iz ok anladın??? ki işin ilginç yanı egzoscuda bozulmuş ok biz işimiz olmadıgı halde sana iyilik yapıp , kapattık gidip almadın bile gerek kalmadı çözdük. sen neyin mücadelesini veriyon. whatsup sct grupta kimler arkasından yazdıklarını hepimiz biliyoruz hatta adamla grup kurdunuzda adam sizinle ilgilenmedi bile :D :D :D
neyse melih sana mutluluklar.... küçük işlerle ugraşmaya devam et insanların senin yazacaklarına ihtiyacı var :D :D :D :D :D
sensor bu bozulur yani suclu aramak yanlış çok tartışılıcak bir yanı yok bana kalırsa
bu arada konu başlığı ecutech yazılmışta onların yaptığı işle alakası yok konunun , onlar yonlendirdi diye sorumluluk almaları da gerekmiyor açıkcası