Sensör bu ya her an bozulabilecek birşey. birşeye yada birilerine bağlamanın anlamı yok.
Printable View
Sensör bu ya her an bozulabilecek birşey. birşeye yada birilerine bağlamanın anlamı yok.
yav biri yürü git işine komik mişim :) yapılanları biliyoruz altı üstü egzoz kattan sonra düz boru son susturucu hangi egzozcu bunu yapamaz ki
"ki işin ilginç yanı egzoscuda bozulmuş ok biz işimiz olmadıgı halde sana iyilik yapıp , kapattık gidip almadın bile gerek kalmadı çözdük. sen neyin mücadelesini veriyon."
seni konyada herkes biliyor. bende biliyorum tanıdım artık. sct den atılma sebebini dahi biliyorum . faturaları duruyor neyin Kafasını yaşıyon neyi karalama çalışıyon çamur at izi kalsın
sizin işiniz değil. senin tavsiye niteliğinde götürdüğün yapmadan önce çok kez yaptık bir günde biter şu fiyata olur diyip yaptırdıktan sonra Aracımda farklı yerlerini kurcalanmasını iki gün yatmasını fiyatının yüksek söylemesi üstüne üstelik sensörün bozulması patent alması bunları niye konuşmuyorsun ayreten bir hafta arıza lambası yanık bir şekilde dolaştı ve kapatamıyoruz dedin sonraki arıza lambası egr yi kapattınız sen antalyada iken onu bile ilk günden yapamadınız.
şunu bil beni de seni zengin de mutluda etmez .bunu ben konyadakilere bildirdim içim rahat. techturkeydekilere bildiriyorum
ben yine söyleyeceğimi söyledim içim rahat ama hala arkasından yazdığımı söyleyip duruyorsun
yüzüne söyledim yüzüne. ahmette sende anlamazlığa vuruyorsunuz ya bu da ticaretin altın kuralları olsa gerek
Ecutech soft yazılımdan normale (medium) geçtik geri düştü araç
en son harda almıştın yine fr ile aynı değil softta fr la yürüyorduk
bizde birşeyler biliyoruz daha bana peak cont değerlerini söylemiyorsun mg cinsden eenjektör miktarını veremiyorsun slavecisin
hani bizim arabaya 2.0 bar basacaktın ne oldu bi yürü git yazılımcıyım diye geçinme işini çok iyi yapan kişilere de laf etme motor kırdı kendin diyorsun
Canım kardeşim, öncelikle ilk okul, orta okul ve lisedeki türkçe öğretmenlerinin evleri yansın. Ocaklarına ateşler salınsın. Bütün uyarılara rağmen halen daha yazı yazmayı beceremiyorsun...
Konuya gelisek. Senin yazdığın türkçeden anladığım kadarıyla cevapliyim. Sen bu işe bikere kalkıştıysan motorunun kırılma riskini dahi göze almışsın demektir, arabaya onu bizzat üreten firma dışında hangi kimse bitarafının bozulmayacağına, bozulsada zararını karşılayacağına dair sana söz verebilir? Varsa öyle biyer söyle arabamı hep oraya götürcem. Sonuçta bu insanlarda senin arabanı özellikle bozmuyorlar, ne biliyim sensörünü söküp bozulsun diye yere etıp çiğnemiyorlar. Denk gelmiş bozulacağı varmış bozulmuş. Ustaların yaptığı hangi hata bu sensörün bozulmasına sebep olabilir bi açıklayabilecekmisin? Usta yanlışlıkla kablosunu koğarmıştır ozaman eyvallah. Ama mükemmel türkçenden anladığım kadarıylada böyle bir sorunla karşılaşılmamış...
Bidahakine konuşma yapacağın zaman dublörünüde yanına almayı unutma...
Saygılarımla....
ben süleyman kavasçınay aracılığıyla tanıştım
belki işinde iyidir ama bence değil
ve su var Süleyman kavasçınayında arkadan konuştu etti gibi iftiraları
ahmet harmankayanın da bana gelmeden önce sensörün bozuk olmadığını nerden bileyim gibi iftiraları
göstermek istiyorum bende ahmet in sensörü çalmadığını nerden bileyim
Süleyman usta aracimda ecutech yazilim var senin dedigin teypciden teyp aldim gecen hoparlorler yandi, ya bana bi takim hoparlor yolla yada forumda konu acarim :)
Yazarsam napican ?
Dostum zararın neyse bana hesap no at paranı yolliyim. Git o parayla türkçe özel dersi al...
hahhaahhahaah :D :D melih insanlar seninle dalga geçiyor farkındamısın ? bilmem ama , ben senin bu denli aklını kullanamayan biri oldugunu bilmezdim.harbiden ya bu kadar insanın yazdıları yanlış sen dogrusun ..... haaa bu arada senin atıldın dedigin yerde yöneticiyim ve sen hem facede ki sayfada hemde watsupda yoksun kim atılmış oluyor ??? sen harbiden komiksin :D :D dedimya sen kumda oyna , oyun dışısın .... insanın kendi kendine ettigi misali , sen kendine ettin
tech formu böyle saçma sapan şeylerle meşgul etme 1 çuval kum al ev felan yap :)
erkancım komple bi tesisat yollayım aman abi yazma :D :D :D
muhattap olmayın arkadaşlar konu silinebilirmi
tesekkurler TECHTURKEY
Asıl sen kaç yaşında halen daha iki kelimeyi bir araya getirmeyi beceremiyorsun? Anaokulu terkmisin bilader? Arabana modifiye yapıyorsun, bozuluncada o bozdu bu bozdu diyorsun, bu adamlar bozulmayacağına dair garantimi verdi sana? Sensörün bozulmuş değiştirincede anladığım kadarıylada sıkıntın düzelmiş. Neyi uzatıyosun hala anlamış değilim. Yolda giderken lastiğin patlasa lastiğine enson hava basan lastikçiyimi suçlayacaksın? Şuan aynı bu mantıkla hareket ediyorsun. Kaldıki senin bu arabanın daha 20bin km de iken motor yiğip garantiden sandık motor getirileni, 10bin km de şanzıman bozanları var, anlattığın kadar rezillik çekene kadar gidip bi sensör alıp takaydın arabana...
sensörü aldım zaten .fatura var . kendimiz halletik herşeyiyle. buraya yazma amacımı belirttim. siz konuyu sadece parçasına hasret kalmış biri olarak algılıyorsunuz . bunların yaptığı terbiyesizlik tir .birbirlerine toz kondurmuyorlar. ben kendim hallettim .süleyman kavasaçınay bir şey yapmadı. önceki mesajlarda ben yazdım bunları.
haklı da olsan haksız da olsan ticaretle uğraşan adamın bu şekilde seviye düşürmesi yakışmıyor. Kocaman adamlarsınız ne öyle kumda oyna falan. Haklı olsan bile şu yaptığın davranış son derece antipatik. Haklıyken haksız duruma düşme burada seni tanıyanlar için bir problem olmaz ama benim gibi şahsen tanımayanlar bu kadar ciddiyetsiz biri ile alışveriş yapmaz.
Ben senin yerinde olsam bu şahsa parasını verip rezil ederdim kumda oyna falan yazıp kendimi değil. 34 yaşındaki adamın klavyesinden çıkacak şeyler değil.
sensörün nesi bozulmuş? fişini mi kırmışlar? kablosunu mu kopartmışlar? içini mi bozmuşlar? bu sensörü nasıl bir işlem bozabilir?
Kamil Mehmetoğlu, Muhterem İsmailgiller vs, bu isimler çok mu ünlü, tanımamız mı gerekiyor devamlı farklı farklı isim soyad yazıyorsun anlamadım, eninde sonunda sensörün bozulmuş, O2 sensörüne baktın mı belki o da bozuktur ya da 1 ay sonra da o bozulabilir, yeni aldığım wideband sensörüm 1 ayda bozuldu, orijinal AEM'di... diğerini taktım 2 senedir kullanıyorum yine bozuldu, kime bulayım suçu? hepsini kendim taktım araca...
biraz sakin ol bence, eğer egsozcu yanlış bir şeyler yaptıysa o zaman başında duracaksın, yanlış yaptığı yerde 'bak şurada hata yaptın' diyeceksin, hata ondaysa karşılatacaksın... 'senden sonra oldu!' gibi bir söylemle hiç bir yere varamazsın...
kaç yaşında adamlarsınız dalga geçmeye utanmıyorsunuz diyip kendinden 5-10 yaş büyüklerle nasıl konuşman gerektiğini bir düşün saygısızlık yapma öncelikle insanlara.
sensörün bozulması için illa söküp çiğnemek vs gerekmiyor, benim sensörüm durduk yere bozuldu 70k km de iken. sensörün olduğu bölgeden tek parça sökülmedi o güne kadar ki zaten zincirin yanında egzantrik pozisyon sensörü, benim zincir değişmiyor servis bültenine göre bakınca.
anlayacağın sakin ol ve suçsuz adamları boş yere daha fazla suçlayarak kendini rezil etme.
bir de msn de yazar gibi yazma dicem de sen msn dönemine de yetişemedin yaşa bakınca.. 160 karakter sınırlaması yok burda, imla gereçleri kullanarak yaz, yollamadan önce okumaya çalış birader..
ben de bakımdan hemen sonra 61dp+51 düz boru yapıp sonrada tanınmış yerde yazılımımı yaptırdım..yazılım yaptırdığımdan beride arıza ışığım yanıyor sanırsam akışmetrem bozuldu hemen 3 gün sonra da conta yaktım.. kardeş sen yazılım attında arabam bozuldu akışmetrem gitti conta yaktım demedim.. bunları göze alarak yaptığımız için diyemezdimde.. 1 haftada indirdim motoru topladım 300 400 lira para harcadım, kendim yaptığım için ucuza geldi.. sonrasında aynı yazılımcıya gidip kardeş şuna yeniden bi ayar çekelim dedim yeniden düzenledik yazılımı.. şimdide çiçek gibi yürüyo araba.. IC falan yaparsan ekstra bişeyler eklersen araca gel ücretsiz yeniden düzenleyelim demesinide bildi.. markalaşmış yerler çoğu zaman bu şekilde davranıyor zaten..
şahsen ben konuda kötü niyet sezdim.. ben hep 20tl lik alıyom diyenlerden birinin arabası bozulmuş sağa sola itelemeye çalışıyomuş gibi geldi..
Çamur atayim da izi kalir belki diye mi yazdin yoksa yaşinin verdiği ergenlikle mi yazdin bilmiyorum konuyla hiç alakam yok sadece ECUTECH bursa bayisiyim.
Şimdi 21 yaşindasin forumda görünen o onun için böyle diyorum hala okula gidiyo olmalisin nasil böyle nokta virgül ünlem vs yazmayi beceremiyorsun.
Süleyman abiye neden gidip akıl aldin , çünki arabasi normalden iyi gidiyor. Sende gideyim benim arabami da yürütsün dedin oda iyilik edip seni eksozcuya gönderdi eksozcu sensörü kırdı kopardi vs herneyse problem eksozcuyla neden buraya yazilim firmasinin ismini yazip karalamaya çalişiyorsun neyin peşindeysen yaz. Yazilimsal bi problemin varsa yaz burda herkez okuyo onlarda görsün yorum yapsin