ygtrn Nickli Üyeden Alıntı
bide harcadığın paradan emekten söz etmişsin, canım kardeşim emeğin büğüyü küçüğü ufağı yoktur tabide, allah aşkına ne emeğin var o arabada bi anlat bakalım, sen benim yada bu forumdaki diğer insanların arabalarına neler yatırdığını ne emekler harcadığını biliyormusun? senin yaptırdığın bitane egzos burada milletin yaptığı işlerin yanında toto büzüğü gibi kalır... mesela benim 3bin tl verdiğim bir turbo 500km sonra patladı mesela başıma böyle bi iş geldi, herkezin parası vakti kıymetli ama senin başına böyle bi iş gelse sen herhalde intahar edersin, çük kadar 5 kuruşluk bi sensörün lafını edip buraya konu açtığına göre durum bu, oyüzden kimin ne harcadığını ne işler yaptığını bilmeden buraya emeğimi geri getirebilicekmisin deme, adama modifiye camiasına hoşgeldin derler, çünkü bu işlerin kuralı budur, uğraşırsın uğraşırsın emeğin boşa gider çöp olur vs vs, öyle tozpembe bi dünya değil araba modifiye etmek... ha bu durumdanda şikayetçiysen sana verebileceğim tekbir tavsiye var, arabanı sat, git bitane 1.3 multijet linea al. a noktasından b noktasına gitmek için ideldir. ha yok ben modifiye yapcam etcem uçucam kaçıcam diyosanda, o arabanın sensörü bozulcak, daha araban yeniymiş bi süre sonra turbon bozulcak, şanzımanın çortlıcak, bujilerin kısa sürede biticek, segman kırılcak kol çıkıcak vs vs bu liste uzarda gider... bunları göze alamıyorsan dediğim gibi... BIRAK BU İŞLERİ....