Ö.M. attım.
Ö.M. attım.
Ah be brom nettin ya..Allah yardımcın olsun.Ceza bile alsan umarım rahat ve çabuk atlatırsın.
Beddua eden arkadaşlarda asla unutmasın düşmez kalkmaz bir Allah.Neyin nasıl ne zaman geliceğini anlayamazsınız![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
İyide burda kimse beddua etmiyor ki. haklı bir şekilde abisi yaşındaki adamlar sitem edip kızıyor, bende üzüldüm yaşadığınız olaya ama yaşım itibariyle size nasihat veremem yanlışınızı bilmek güzel bişi aynı olay bir arkadaşımın başına gelmişti benzer tip ceza aldı kendinizi bence hazırlasanız iyi olur geçmiş olsun
Paran varsa bisey olmaz merak etme
Daha once basina bunlar gelmis ders almamissin simdi yumurta kapida dersimi aldim diyorsun bence bu kararinda suanki halinle alakli
Soyle 1 2 ay o ortama girersen degil icki icmek icen arkadaslrinla iliskiyi kesersin
Gecmis olsun umarim en az zararla atlatirsin
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Akıllanacak Adam ehliyeti ilk kaptırdığında akıllanırdı. Sen kaçarın olmadığı için akıllandım vs diyorsun , o polisler kapan kurmasaydı yine kaçacaktın o yüzden alacağın ceza ananın ak sütü gibi helal sana.
2x alkollü araç kullanma
2x polisten kaçma
1x ertelenmiş ceza
Polisler neler yazdı daha onu bilmiyoruz.
Dürüstçe cevap ver sen hakim olsan ne yapardın ?
hamama giren terler, adalet sana zaten demiş ki, sen iyi birine benziyorsun böyle ufak bi suçtan hapse atmayayım seni, ama 5 yıl ne yap ne et karşıma gelme, sen tutup da polisten kaçmışsın..
bir de gelip forumda soruyorsun, insanlar seni eleştirince de böyle şeyler yazmayın diyorsun, sen bu konuyu açmasan kimse yazmazdı, bedeli karşılığında bir avukat söylerdi sana bildiğini..
Neyse, bence Yiğit Y.'nin dediklerini uygula ve bundan önce yaptıklarını içeride iyi düşün, önünde uzun bir ömür var
Eyvallah kardeşim de alkol alıp araç sürülmemesi gerektiğinin farkndayım ben.
Sana kötü birşey demedim ve demedik, ama öyle atarlı giderli bir insansın ki mesajlarından bile belli oluyor, hakim seni salsa gene suç işleyecek bir insansın, konuşmalarından çok belli oluyor. Biraz içeride yatman seninde hayrına olacaktır.
Bir ceza avukatından yardım alman elzem.
Hukuk değişik işleyen bir ayrı dünya. İlk suçun taksirle, 100 promil üstünde alkollü araç kullanman da kasten çıkarsa (kazara değil kasten içmişsin) iki ceza birbirini bağlamaz kararı çıkabilir. İlk olaydaki hagb veren mahkemenin durumuna bağlı.
Bu olay da taksirle ceza alırsan çok büyük ihtimal ilk hagb durumu ortadan kalkar.
Ancak, hemen bir ceza avukatı ile görüş. Yazsak çizsek de, buradan olacak işler değil bunlar.
Promil ile gelen soru için:
50 promil sınır
100 promil kamu davası açılıyor
bır musubet bın nasıhattan ıyıdır demısler dikkat etmen lazımmıs etmemıssın basına gelenı cekersın gecer gider çokta dusunup kafayı çizmene gerek yok
hapıs cezası cıkarsa max 2-3 ay fazlası olmaz,yok gardıyan ayarla yok para yedir vs öle bısey yok açık ceza evınde...
muhtemel gündüz çalısırsın ya bır kamu kurulusunda çaycı,inşaatçı,vs olarak,yarı cezanı çekince 3 gun ıznın olur,telefon hakkın hergun var...
en kotu senaryon bu çok takma başa geldı çekilir dersın gecer gıder.
En başta bu kadar üzerine gidilmemeliydi konu sahibinin dedim ancak 109 promil nedir be güzel kardeşim yalan yok benim de 2 3 bira ile direksiyona geçmişliğim çoktur ama rakı sofrasından kalkıp da araba kullanılmaz.Allah yardımcın olsun.
"Hirsizlar disaridayken bana hapis cezasi vermezler"
Hirsizin cana kasti yok, mala kasti var.
Bu hareketlerin hepsi cana kasit, hele bir kez infaz verilmis duruma ikinci kez dusmeni hakimin gozardi edecegini sanmiyorum.
Yasin genc, en verimli faydali yaslarin hapiste gecicek, kurumsal bir firmada is bulamayacaksin belki yada hayallerinde ki isi yapamayacaksin.
Taksirle adam yaralama siciline islenecek sonucta infazin yanarsa.
1 hayatin vardi, onunda kalan senelerine ipotek koydurdun.
Umarim bir ders cikartirsin.
Ben haksızım sen haklısın bu kadar insanda haksız inşallah durumu atlatırsın ve akıllanırsın. Alkol alırım çokta guzel içerim çokta guzel araba kullanırım ama alkolsuz kullanırım sınırlarımıda bilirim sonrasını da duşunurum Allah kimseye kaza bela vermesin ama yaptığın kasıtlı birşey kasıtsız olsa burdaki abiler arkadaşlar olumsuz yorum yazmazdı hatta yardım için uğraşırlardı bile. Geçmiş olsun birader...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Hocam sen bildiğin gta san andreas oynamışsın. Her neyse aybı durumda olan yani 5 yıl denetleme cezası alıp alkollü şekilde polisten kaçarken kaza yapıp yakalanan arkadaşım 4 ay yattı ve 17bin lira para cezası aldı. Sana verebileceğim en iyi tavsiye avukatını en kurnazından seç. En azından para cezasını düşürürsün.
Hic bişey olmaz .paraya döner cezan. Canını skma yani. 5 yil altındaki suçlar sürekli infaz alır. Denetimli den çıkarsın yani.
SWAT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)