User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Hukukçular bir bakabilir mi?

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki suç olmasa belki sıkıntı olmayabilirdi ama durum sıkıntılı onur. büyük ihtimalle ceza gelebilir kardesim haberin olsun. eğer oyle olursa aldırtma kendini. git hendeğe teslim ol. zahit müdür candır sıkıntı çıkmaz. eğer öyle bi durum olursa haber et rahat ettiririz merak etme. inşallah cezan gelmez ama gelirsede yapcak bişey yok.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaralama suçundan ceza almış, bir daha yapma ağzını burnunu dağıtırım demişsin.
    alkollü araç kullanarak yakalanmış, gençliğine vermiş 6 ay araba kullanma da aklına başına gelsin demişsin
    bir daha alkollü araç kullanarak, hem de kamu güvenliği tehlikeye atacak şekilde polisten kaçmış.

devleti geç, baba olduğunu düşün ve evladının bunları yaptığını düşün ve cezanı ver çocuğuna.

sana öğüt vermek bizim haddimize değil, ama bile bile üst üste ceza/hüküm gerektiren suçlar işliyorsun.
    arkadaşların dediği gibi, seni terör örgütünden sanıp polis ateş açsaydı sonuçları daha ağır olabilirdi.

şimdi 5 yıl ehliyetin gidecek, eğer kamu güvenliğinden dolayı mahkeme hüküm açıklarsa, infazını da yakar muhtemelen.

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiste yaptigim yaralama olayinda kendimi savundum. Oyle bicakla silahla kimseyi yaralamadim kimse bu durumu goz onunde bulundurup bana serseri muamelesi yapmasin. Daha elime sopa alip bi insana vurmus degilim. Dangalagin biri kafede otururken kalkip yanima gelerek bana neden bakiyosun dedi. Kendimden yasca buyuk oldugu icin abi seklinde hitap ederek bakmadigimi israrla soyledim. Yakamdan tutarak beni silkelemeye basladi bende karsilik verdim bi an sinirlerime hakim olamadim kolu kirildi ve bilincini kaybetti daha sonra hastaneye goturduler ve hastanede cocuga darp edildigine dair rapor vermisler. Mahmekemeye ciktik boyle bi ceza aldim.
    Bu herkesin basina gelebilir ve kim olursa olsun o cocugun davranislari karsisinda benim yaptigim davranisi yapardi. Yaptigimdan pisman degilim olmadimda.
    Ama bu son yaptigim bu olaylada cok pismanim hatta oyle pismanim ki basima boyle bisey geldigi icin, uykularim kacti.
    Kimin basina ne zaman ne gelecegini hic birimiz bilmiyoruz o yuzden kimse kimseyi bilmeden hic bir sekilde yargilamasin. Nerden bilebilirsiniz onunuzu birinin atlayip sizinde hiz limitini 3-5 km astiginiz bi yerde kasten adam oldurme sucundan yargilanmayacaginizi?

Ben polisten kactim insanlarin hayatini tehlikeye attim peki yine biz rolling yaparken 200+ km hizlarda trafikteki diger insanlarin guvenligini tehlikeye atmiyormuyuz? Niye rolling videolarinin altina ayni yorumlar yazilmiyor?
    Herneyse suclu oldugumu biliyorum hatamin farkina vardim bidaha boyle bi hata yapacagimi dusunmuyorum.
    Mahkemeye ciktiktan sonra sonucu buraya yazicam. Hapis cezasi alirsam gobek atarsiniz. Hayatin icinde hersey var kimsenin hic bisey icin garantisi yok. Allah herkesin gonlune gore versin

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişey olursa haber et hangi mahkeme alcak onuda haber et
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdir sagolasin haberdar ederim

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim.
    Bir musubet bin nasihattan iyidir diyeceğim de bu kaçıncı be oğlum.
    Umarım bundan sonra gerçekten o direksiyonun başına alkol almadan geçersin. Bu konuda savunulabilecek hiç bir yanın yok malesef.
    Sen de hatanın farkına varmışsın daha da söylenebilecek bir şey yok. Umarım hayırlısı olur hakkında.
    Onun haricinde şu darp olayının aslını bilmedikleri için insanlar aşırı tepki göstermiş. Senin yerinde kim olsa sanırım aynı şeyi yapardı.
    Herhangi bir şeye ihtiyacın olduğunda araman yeter.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim.
    Bir musubet bin nasihattan iyidir diyeceğim de bu kaçıncı be oğlum.
    Umarım bundan sonra gerçekten o direksiyonun başına alkol almadan geçersin. Bu konuda savunulabilecek hiç bir yanın yok malesef.
    Sen de hatanın farkına varmışsın daha da söylenebilecek bir şey yok. Umarım hayırlısı olur hakkında.
    Onun haricinde şu darp olayının aslını bilmedikleri için insanlar aşırı tepki göstermiş. Senin yerinde kim olsa sanırım aynı şeyi yapardı.
    Herhangi bir şeye ihtiyacın olduğunda araman yeter.
    Tamamdir kanka sagolasin

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alkol yüzünden yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.

Sonucu ne olursa olsun hayattasın canını sıkma ölüm hariç herşeyin bir çözümü var.

gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun ,yaptığın şeyin doğru olmadığını sende biliyorsun tekrar tekrar söylemeye gerek yok sanırım. sıkma canını her şey olacağına varır. yaşın genç , şükür etmen gereken o kadar çok şey varki. Allah daha kötüleriyle karşılaştırmasın. olan olmuş artık cezan neyse çekersin, hepimiz çekmedik mi?

düşmez ,kalkmaz bir Allah.bizde senin yaşlarındayken millet "onu yapma, bunu yapma" derdi dinlemezdik. kanın deli akıyor çünkü kimseyi görmez gözün. inşallah bu son olur.

Hayat kısa kardeşim, hatalarınla olgunlaşacaksın.
    az insan, çok huzur...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)