User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: Psikolog Tavsiyesi YARDIM

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlasilan benim gibi sorun yasayan cift epey var aramizda.Ben psikolojik destek aldim yine olmadi.Olmuyorsa birakiverin benim gibi.Maddi manevi yipraniyosunuz

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlasilan benim gibi sorun yasayan cift epey var aramizda.Ben psikolojik destek aldim yine olmadi.Olmuyorsa birakiverin benim gibi.Maddi manevi yipraniyosunuz
    Bunun özü ne biliyor musun (şahsi yorumum) olması için elimden geleni yaptım ama olmadı. İlerleyen zamanda "keşke şunu da deneseydik" dememek için.

Katılıyorum, ollmuyorsa olmuyor da işin içindeyken insan olsun istiyor. Bitince de iyi ki bitmiş diyor. Ruh hali değişik, rabbim şaşırtmasın kimseyi.

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilişki konusunda ki düşüncem şudur ,
    Eğer bir ilişki de bitirelim geçti ise, o ilişkiyi toparlamak oldukça zordur.
    Karşı taraf vermiş çünkü kararını..
    Cidden, evlilik falan ama olmuyorsa kendinizi yıpratmayın..
    Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın fakat zorlamak kendinize zarardan başka bir şey değil.

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı veliazak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evlilik, çift vs. konularında danışman veya psikolog aramanıza, tonla para vermenize gerek yok eğer psikolojik bir rahatsızlığınız yoksa... Çevrenizde yaşı başı oturmuş, evliliklerinde çok büyük aksaklıklar olmayan eş dost bulun, iki üç saat sohbet edin yeter...
    Abicim oyle olmuyor iste.Yeni jenerasyon oyle yasi basi oturmus eş dost dinlemiyor.

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilen kaldımı bilmem ama zamanında bir meşhur psikiyatrist vardı YILDIRIM Aktuna. Bunlar önüne gelene aklı başında değildir diye rapor veriyorlardı. Bu arada mal mülk gidiyor tabi.
    Sordum normal insan kim o Zaman diye. Normal insan yok demişti. Rahmetlide azıcık tuhaftı. Zaten psikiyatrist oluşta normal olabilen varmıdir bakmak lazım.
    Parana yazık etme. Zaten çaba sarf etmişsin. Daha çaba seni yorar.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben psikiyatriste gidiyorum 400-500 TL aralığında Tr'nin en iyi psikiyatristleri ihtiyacı olana özelden yazabilirim.
    Savaş MotorSports

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim oyle olmuyor iste.Yeni jenerasyon oyle yasi basi oturmus eş dost dinlemiyor.
    O zaman hem para hem vakit kaybederler, çektiği çile de yanına kâr kalır ve yerinde sayarlar.

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Rakı. Akşamları sakin müzik eşliğinde sessiz loş bir ortamda 2 duble.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Modern dünya böyledir işte önce senin ilişkini/evliliğini bozar sonrada seni psikoloğa/evlilik uzmanına gönderir cebinden vizite ücreti alır.

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Psikolog - Psikiyatr

Tamamiyle gereksiz ve para tuzağı..
    Diziler yok mu ah o gereksiz aşk dizileri. Bütün evliliklerin içine s..çan tek sorumlu şeyler.
    İnsan kendi beyninde kendine çözüm bulamıyorsa seni tanımayan bir doktor sana nasıl yardımcı olabilir ?
    Psikolog - Psikiyatr tamamiyle plasebo etkisine sahiptirler. Ha buraya gittik bunları dinledik düzeldik artık kafasına geliyor insanlar.
    İlişkinde ki problemi buraya yazmamışsın ama ilişkiyi kendi ellerinle kendin çok rahat düzeltebilirsin.

1. olarak ilişkinin düzgün yolunda gittiğine kendin inanmalısın.
    2. olarak bir cafeye gidip ilişkinin sorunlarından uzak normal bir muhabbet geçirmelisiniz.
    3. olarak cafeden çıkıp bir lunapark a gitmelisiniz. Kıza hem eğlenceli vakit geçirterek hemde korku dolu vakit geçirerek kendinize bağlanmasını sağlayabilirsiniz.
    *Korku beyinde aşka benzeyen en yakın duygu ağıdır. Kız korkarken yanında siz olursanız size tekrar aşık olabilir.
    4. olarak bir tatlıcıya gidip puding profiterol tarzı çikolata içeren tatlılar yemelisiniz.
    *Herkesin bildiği gibi çikolata seratonin yani mutluluk hormonunu en üst seviyeye çıkaran bir besindir. (Regl sancısını geçiriyor ilişki sorunu neymiş la)
    5. olarak da (seni tanımıyorum ama) hayatında başka kadınlarda olmalı (ilişki değil arkadaşlık olarak) kıskanılan pozisyona getirmelisin kendini.
    *Kadın seni elde ettiğini hissederse sana karşı hissettiği çekim duygusu 0 a iner. Yani doğal olarak kaybedersin.

6. olarak da sana kızmı yok be güzel kardeşim. Psikolojini heba ettiğini düşünüyorsan gerçekten ayrıl gitsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaUs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Psikolog - Psikiyatr

Tamamiyle gereksiz ve para tuzağı..
    Diziler yok mu ah o gereksiz aşk dizileri. Bütün evliliklerin içine s..çan tek sorumlu şeyler.
    İnsan kendi beyninde kendine çözüm bulamıyorsa seni tanımayan bir doktor sana nasıl yardımcı olabilir ?
    Psikolog - Psikiyatr tamamiyle plasebo etkisine sahiptirler. Ha buraya gittik bunları dinledik düzeldik artık kafasına geliyor insanlar.
    İlişkinde ki problemi buraya yazmamışsın ama ilişkiyi kendi ellerinle kendin çok rahat düzeltebilirsin.

1. olarak ilişkinin düzgün yolunda gittiğine kendin inanmalısın.
    2. olarak bir cafeye gidip ilişkinin sorunlarından uzak normal bir muhabbet geçirmelisiniz.
    3. olarak cafeden çıkıp bir lunapark a gitmelisiniz. Kıza hem eğlenceli vakit geçirterek hemde korku dolu vakit geçirerek kendinize bağlanmasını sağlayabilirsiniz.
    *Korku beyinde aşka benzeyen en yakın duygu ağıdır. Kız korkarken yanında siz olursanız size tekrar aşık olabilir.
    4. olarak bir tatlıcıya gidip puding profiterol tarzı çikolata içeren tatlılar yemelisiniz.
    *Herkesin bildiği gibi çikolata seratonin yani mutluluk hormonunu en üst seviyeye çıkaran bir besindir. (Regl sancısını geçiriyor ilişki sorunu neymiş la)
    5. olarak da (seni tanımıyorum ama) hayatında başka kadınlarda olmalı (ilişki değil arkadaşlık olarak) kıskanılan pozisyona getirmelisin kendini.
    *Kadın seni elde ettiğini hissederse sana karşı hissettiği çekim duygusu 0 a iner. Yani doğal olarak kaybedersin.

6. olarak da sana kızmı yok be güzel kardeşim. Psikolojini heba ettiğini düşünüyorsan gerçekten ayrıl gitsin.
    Hiç hayatında doktora gittin mi ? Manik depresif,OKB,Şizofreni,Bipolar Bozukluk hakkında bilgin var mı?Balıklı Rumu,Bakırköy'ü veya Lape'yi.ziyaret ettinmi dostum ?
    Savaş MotorSports

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlwaysFast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç hayatında doktora gittin mi ? Manik depresif,OKB,Şizofreni,Bipolar Bozukluk hakkında bilgin var mı?Balıklı Rumu,Bakırköy'ü veya Lape'yi.ziyaret ettinmi dostum ?
    Evet lisede 8 tane 0 getirince anne zoruyla Bakırköy psikiyatr a götürüldüm.
    2 soru sordu 2 resim gösterdi ardından..
    Doktorcuğumuzun koyduğu tanı DEPRESYON. 200 kağıdı cebe indiregandi yaptı tek kelime ile..
    Halbuki benim yaşadığım kafa "dünya umrumda değil" kafası.
    Ve şuan hala da böyle yaşamaktayım. 1 saniye sonra ölecekmiş gibi yaşıyorum.
    7 8 yaşında hastalıktan ölen insanlar varken biz bu küçük dünyamızdaki sorunları çok fazla büyüttüğümüzü düşünüyorum.

– Ya tamam bak hani teorik bilgine saygısızlık ediyormuşum gibi olmayayım bipolar, işte manik dönem,
    depresif dönem bunlar bildiğimiz şeyler de senden daha çok istediğim benim işime yarayacak somut
    Bi' öneri ya da bi' bi' şey ya. Bana bi' şey söyle başa çıkamıyorum artık ben bu durumla

+ Benden sihirli değnek bekleme!
    Bu duygularınla yüzleşmek zorundasın, başa çıkmak zorundasın!
    "Umrumda değil" diyerek, kaçarak hiçbir yere varamazsın!
    Dostum ayrıca senin bahsettiğin sorunlar ruhsal sorunların uç noktaları.. Şuan burada çok basit bir ilişki problemi üzerine tartışma dönüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uç noktalar değil bunlar normal psikiyatrik sorunlar yazdıklarım,sen bi kere vermişsin ben her ay 500 TL veriyorum.Bu işler öyle 2 soru sorup işte ufak mg hafif ilaçlar kullanılarak manik majör deyip bitmiyor.Elektirik yiyen,yeşil,kırmızı reçete kullanan ki bende kullandım etrafimda bir sürü insan var o yüzden fikir verirken bunlari göz önünde bulundurmak lazim.Sana karşı olumsuz bir şey demiyorum yanlış anlama.
    Savaş MotorSports

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinizin de yazdıkları çok doğru şeyler ama evreler farklı...

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tanıdığım bildiğim bir yer yok ama genel olarak şunu belirtmek istiyorum, bu süreçleri markete gidip kola almak gibi değerlendirmemek lazım, somut bir şey yok ve bugünden yarına çözülmüyor hiçbirşey, kimsenin sihirli değneği yok.
    Zaten o kadar kolay olsaydı her içen ya da arkadaşı ile iki muhabbet eden tüm dertlerinden sıkıntılarından kurtulmuş olurdu...

Tabiki her meslekte olduğu gibi bu mesleklerde de babası belli olmayan gayri meşru insanlar, hırsızlar, sahtekarlar, şerefsizler var ama bunu tümüne yıkmak büyük haksızlık olur.
    Ayrıca bir aile kolay kurulmuyor ama çabuk yıkılıyor, köprüleri atmadan önce elini vicdanına koyup, gerçek anlamda karşılıklı çözüm üretmeye çalışmak lazım, buna tabiki profesyonel destek de dahil olmalı.

Herkese kolay gelsin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)