Herkese selamlar,
Cumartesi gecesi arkadaslarla bir miktar alkol kullandiktan sonra eve gitmek icin arabama bindim ve yolda seyrederken ekip arabasi anons ederek durmami istedi, daha onceden de alkollu arac kullanmaktan dolayi ehliyetime 6 ay sureyle el konulmustu. Bende kacmak zorunda oldugumu hissederek kactim ve bir saat sonra sehir merkezine yaklasip arabami park edip taksiyle eve gitmeye niyetlenmistim ki polisler yine karsima cikip yola kapan attilar lastiklerim patladi ve yakalandim. 109 promil alkolden islem yaptilar sanirim trafigin guvenligini tehlikeye sokmak sucundan kamu davasi acilacak hakkimda.
Bundan 3 - 4 sene oncede taksirle yaralama sucundan 8 ay 10 gun hapis cezasi almistim daha onceden herhangi bir sucum ve sabikam olmadigi icin hukmun acilanip geri birakilmasi karariyla beraat etmistim.
Simdi hakim karsisina ciktigim zaman bana verecegi ceza ne olur? Para cezasina mi cevrilir? Yoksa gecmiste isledigim sucu ve su an isledigm sucla beraber hapis cezasina mi carptilirim?
Herkes farkli bisey soyluyor kafam cok karisik ve moralim cok bozuk. Lutfen konu hakkinda bilginiz varsa cevap verin.
Yaptigimin hata oldugunu biliyorum cok pismanim. Herkese tesekkurler.