User Tag List

Sayfa 10/12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
225 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Sultanahmet'te Patlama!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esed, (Yılların Beşir Esad'ı oldu Esed) asıl şimdi ayağını denk alsın.. Putin gibi o da ateşle oynadı!!!1!!

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esed, (Yılların Beşir Esad'ı oldu Esed) asıl şimdi ayağını denk alsın.. Putin gibi o da ateşle oynadı!!!1!!

KANDIRILDI değil mi REİS , dedem ?
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fransız bayrağı yapılınca vatana ihanet mi oluyor bu? Yurtdışında terör olaylarında ölen türkler oldu, ülke sokağı kapattı ve uzunca zaman ölen türkler için yas tutuldu. İnan o ülkede türkler için her ırktan her dinden insan yas tuttu. Bu olaylar türkiyede bile 1-2 gün gösterildi.
    Terörün, ölümün dini dili ırkı olmaz...
    güzel kardeşim kim burda fransızlar öldü diye sevindi?
    hee o şunuda söyliyeyim, o dergi hz. muhammet hakkında yaptığı karikatürü yapmasaydı hiç bir şey olmazdı.
    insanların dini değerlerine saygı duymak lazım.ben atatürkle hz. muhammeti çok severim ama iki sevgimde farklıdır, aynı kefeye koymam.
    bu değerlere saygısızlık edildiğinde ben kınarım kendi çapımda.bazısı öldürür patlatır.
    kimseye yahudi ermeni alevi sunni hatta müdür çöpçü ayrımı olmadan bakarım, aslolan insanlıktır.
    filistin de orda burda burda okadar insan ölüyor, bırak çocuk ölüyor, ben kimsenin bu bayrakları facebookta profil resmi yaptığını daha görmedim

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna kesinlikle katılıyorum.
    Hepimiz ermeniyiz diye söylenip, ertesi gün şehit olan askerin cenazesinde şehitler ölmez diye slogan atan insana bende 2 yüzlü derim..
    Sen istediğine istediğini de.

Ben ermeni'isi de öldüğünde, afgan'ı da öldüğünde üzüleceğim. Çünkü Türk'üm ama her şeyden önce insanım.
    Benim gibiler için de en önemlisi insan olup - olmamaktır zaten, bu yüzdendir ki bir çok söyleneni sen ve senin gibiler yanlış anlıyorlar.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istihbarat da sanırım bizim gibi bu haberleri sosyal medyadan alıyor..

uzun zamandır beni korkutan olay, 4 büyük şehirde eş zamanlı bir patlama yapsalar ki yapamamaları için hiçbir engel yok, ne hallere düşeriz..

Can güvenliğimiz yok, mal güvenliğimiz yok.. Bedavaya yaşıyoruz.. Doğuda hergün askerimiz şehit düşüyor batıda bombalar patlıyor.. Bizimkilerin gündemi başkanlık, dianetin gündemi babanın kızını becermesi.. Rabbim helak etsin bu güzelim toprakları da bir anda bitsin herşey diye dua edicem artık
    .

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyelim ki bir doktor var adam yahudi seninde hayatını kurtaracak tek adam bu adam yahudi diye ona ameliyat olmayacakmısın şimdi.

Müslümanlık CAHİLLİK demek değildir. Allah OKU demiş kuluna bizim müslümanlar ise kuranı arapça okuyup hiçbirşey anlamıyorlar. Kuranı anlayan zaten bunlara destek vermez.

Kul hakkı ile gelme diyor bunlar herşeyi kendilerine hak görüyor.

Sen ermeni bir türk askerisin ve öldün ŞEHİT olamazsın malesef müslüman değilsen.
    Şehitlik kuranda yazanlardır.
    ABD de kendi askeri ölünce ŞEHİT kavramı geçmiyor bu arada
    Şehitlik müslümanlarda vardır.
    Benim en yakın can dostum pusuya düştü bu memlekette. Şimdi sorsak adını kimse hatırlamaz. Edirnekapı'dan geçipte kaç kere şehitliğe girmiştir bizim milletimizin insanları. Sen şehit desen nolur demesen nolur ? Kur'an'da yazsa nolur yazmasa nolur. İlk önce vicdanınızda şehit olsun insanlar.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim en yakın can dostum pusuya düştü bu memlekette. Şimdi sorsak adını kimse hatırlamaz. Edirnekapı'dan geçipte kaç kere şehitliğe girmiştir bizim milletimizin insanları. Sen şehit desen nolur demesen nolur ? Kur'an'da yazsa nolur yazmasa nolur. İlk önce vicdanınızda şehit olsun insanlar.
    BOP için ölen müslümanların hepsi benim gözümde şehit değil.Ben olaya çok değişik bakıyorum.

Sanırım inceyi anlamışsındır dedem.

Herkes eşit yaşamalı herkes de dine dile saygı göstermeli.

Her koyunda kendi bacağından asılacak sonuçda değil mi ?
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alaka? Ermenistanla mi savasirken öluyor askerler? Bir insan hem bir ermeninin ölumune hem de askerlerin ölumune uzulemez mi? Bizim orda ikiyuzluluk degil, vicdan denir buna, sizin orda sadece belli kesimlerin ölumune üzulmek digerlerine sevinmek herhalde??
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın dostum. "Vicdanı" olan herkes tüm dünyada ölen masum insanları "İnsan" oldukları ve sucsuz oldukları için üzülürler.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben açıkca bu olayın birilerine bir şekilde bir mesaj ver gayesi olduğunu düşünüyorum. "Bak şimdilik 25 kişiyi öldürdük ama istesek daha fazlasını yapabilirdik. Ona göre ayağını denk al" gibisinden. Sonuç olarak bu adamlar Cuma gününü beklese, Cuma namazı vakti aynı bomba ile Sultanahmet'te 150 kişiden fazlası kişiyi öldürebilirlerdi. Daha fazlasını yapıp, daha çok dikkat çekmek varken, neden daha azıyla yetinsinler ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle düşüncem doğru bir düşünce değil biliyorum ama içimden diğer türlüsü de gelmiyor.
    Belki çıkarcı bir düşünce olarak görebilirsiniz. Ama ben benim kötü günümde bana destek olmayana, kötü gününde bende destek olmam. Hatta benim kötü olmam için uğraşan, bana hakaret eden, arkamdan kuyu kazan birisine birşey olduğunda yine destek olmam. Buradaki durum farklı. Fransa da ölen sivil masum vatandaşlara bende üzüldüm. Ama Fransa devletine üzülmedim.
    Kendi ülkesine, kendi vatandaşına hakaret eden bir ülkenin başına bir iş geldiğinde hemen destek olmaya çalışmak bana iki yüzlülük olarak geliyor.
    Ermenileri sevmem. Bi Ermeni öldü diye hepimiz ermeniyiz diyen birisini de iki yüzlü olarak görürüm.
    Ne zaman ermenistandakiler hepimiz Türküz diye bizi destekler, o zaman belki biraz sempati duyarım.
    Dip not:
    Fransız bayrağı koyanların bir çoğunun sosyal medya baskısı yada fenomenlik hisleriyle koyduğunu düşünüyorum. Eminim bir çoğunu karşına alıp konuşsan 3-5 kelam edemeyeceklerdir.
    Ermenisi, rumu, yunanı, hanginize ne yaptı yahu.. Bindiğiniz atınıza kim, hangisi eşek dedi?.. Bindokuzyüz penç tarihinde bir şeyler olup bitmiş, ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorlar. Ne yapmışlar? Savaş zamanında bizim taraftan çok mu şehit olan olmuş. E biz de onlara aynı şeyleri yaptık? Bunu artık günümüze taşımanın anlamı nedir ki..
    Ermenistandaki Ermeni bizi sevmiyor muymuş.. E sevmiyorsa sevmesin. Beni sevmeyenin köküne kibrit suyu.. Ben hiç bir ermeni arkadaşımdan bir zarar görmedim ki.. Üstelik o yavur dediğiniz kişiler hepimizden daha İNSAN lar..

Haçlı zihniyeti diye nefret ederek zikrettiğiniz zihniyetten hiç bir farkı yok bu düşüncelerinin.. Aynısı..

Sevginin karşılıksız olanı makbuldür. Pazarlıklı olanı değil.

Hümanist olmak başka bir şey zorla/sonradan olmuyor ancak bu yazdığın düşüncelerin tanımı ırkçılıktır ve tüm dünyada aşağılanan bir duygu türü.. Kişisel gelişimini bu tip duygulardan bir an önce kurtulmak üzere kurgulamalısın.

Başımızdakilerin gazına gelmeyin. Gerginlik onların işine gelir. Yemeyin bu oyunları..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amac yabancıları oldurup ses getırmek ve Turkıye'yı bazı seylere macbur etmek.
    Isın dahada buyuk boyutu,turıst dahıl bır cok gırdımızı azaltmak.
    Planın sadece "1" parcası bu bomba....

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BOP için ölen müslümanların hepsi benim gözümde şehit değil.Ben olaya çok değişik bakıyorum.

Sanırım inceyi anlamışsındır dedem.

Herkes eşit yaşamalı herkes de dine dile saygı göstermeli.

Her koyunda kendi bacağından asılacak sonuçda değil mi ?
    Abi işte bende onu demek istiyorum. Şehit olmuş olmamış umurumda değil, benim gücüme giden dostum olan kişi ile uzun yıllar yaşayamayacak olmam. Yoksa memleket toprak bütünlük felan... Irgalamıyor beni. Şehit dediğimiz şey de ailesine yapılan maddi para yardımı + okula parka vs. Şehidin isminin verilmesi. Eee sonra tüm acılar diniyor mu ? Bu kadar basit mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah rahmet eylesin. Hiç bir suçu olmayan insanların zarar görmesi ve hedef gözetmeksizin öldürmek işte terör.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülke toprağı için askerken ölen kişi benim için şehittir. İster rum olsun ister yahudi. Bu ülke evladıdır şehittir. Müslüman değilse şehit olmaz ne demek. Askerde şehit olan askerlerin hepsi 5 vakit namaz kılıp ramazanda oruç mu tutuyor sanıyorsunuz. Kafa kağıdında ne o müslüman yazıyor diye şehit olabiliyor. Ben de de yazıyor ama ben müslüman değilim onu ne yapıcaz. Savaşıp ölürsem şehit demeyecek misin? O zaman buyrun önden sizi görelim ben nasılsa şehit sayılmiicam neden kıçımı yırtiim ölmek için. Bakireliği zar parçasına bağlamakla aynı şeydir müslüman olmayan şehit olamaz lafı.
    IN BOOST WE TRUST

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yahu konu nerelere gelmiş alakasız tartışmalara girilmiş yine.

Ayrıca şehitlik dini bir kavramdır, Kuran'da belirtilmiştir. Kişilerin kendine göre olup olmayacağını karar verebilecekleri birşey de değildir. Onlar için farklı kavramlar kullanılabilir kahraman vs gibi..
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İslam'iyete inanıyorsan askersen ölürsen "şehitsin" cennete gideceksin.! Ama masum hiç sucun yokken ölürsen sana birşey yok, heleki İslam'ı seçmediysen yerin bile yok öteki hayatta? Vay be Tanrı bile sizde koyakcıymış...

tremx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw herıf cıkmıs halaaa masum surıyelılere maal etmemeliyiz diyor..
    K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anayasa da yazan şehitlikle islamdaki şehitlik birbirinin aynısı değil onun için boşa zaman kaybetmeyin.

Anayasadaki şehitlik: Türk cumhuriyeti için vatani görevinde vefaat edersen Türk Cumhuriyeti tarafından şehit sayılırsın.

İslamdaki bambaşka. Bizim anayasamızdaki size cennetin kapısını açmaz. Ailenize maaş verir falan filan fistan.

Boşa tatava yapmayın.

İslamdaki şehitliğe göre ölen türk askeride şehit olabilir pkklıda olabilir. Çünkü ikiside müslüman ve ikiside kendi halkı için savaşıyor kendince.

Ama tc anayasasına göre sadece türk askeri, polisi devlet memuru şehit olabilir.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askere gidip, memleket sevdasına ölüp bir de şehit olamıyorum. Vay arkadaş.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)