User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
225 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Sultanahmet'te Patlama!

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi işte bende onu demek istiyorum. Şehit olmuş olmamış umurumda değil, benim gücüme giden dostum olan kişi ile uzun yıllar yaşayamayacak olmam. Yoksa memleket toprak bütünlük felan... Irgalamıyor beni. Şehit dediğimiz şey de ailesine yapılan maddi para yardımı + okula parka vs. Şehidin isminin verilmesi. Eee sonra tüm acılar diniyor mu ? Bu kadar basit mi ?
    Birde ana haber bulteninde 40 sn haber yapılır.

Ailelerine üzülüyorum sen yap et buyut

Bu ulkeyi korurken öldü diye avut.

13 yıl once bugun yapilanlar neden yapilmadi.

Butun ulkucu cete reislerini içeri atıp kurtleri makamlara çete yapilasmasina neden izin verdi bu hükümet

Sedag peker neden biad etti.

Sonrada bu ulkede bombada patlar savcida ölür

Bunlar devletin içine etti bu kadar basit.

Bop eşbaşkanı bu akşam yine rahat uyur kimse merak etmesin
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

enesbeyter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anayasa da yazan şehitlikle islamdaki şehitlik birbirinin aynısı değil onun için boşa zaman kaybetmeyin.

Anayasadaki şehitlik: Türk cumhuriyeti için vatani görevinde vefaat edersen Türk Cumhuriyeti tarafından şehit sayılırsın.

İslamdaki bambaşka. Bizim anayasamızdaki size cennetin kapısını açmaz. Ailenize maaş verir falan filan fistan.

Boşa tatava yapmayın.

İslamdaki şehitliğe göre ölen türk askeride şehit olabilir pkklıda olabilir. Çünkü ikiside müslüman ve ikiside kendi halkı için savaşıyor kendince.

Ama tc anayasasına göre sadece türk askeri, polisi devlet memuru şehit olabilir.
    İslam masum halka kurşun sıkan (insan demicem ) varlıkları öldüğünde şehit kabul edecek bi anlayış değil, kendince istediğini savunsun yoruma açık bi mesele zaten değil bu.
    şimdi islam adına kafa kesenleri vs diyenler olabilir bizim inadığımızla onların inandığı din 1 değil hiç girmiyorum oraya
    Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesbeyter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İslam masum halka kurşun sıkan (insan demicem ) varlıkları öldüğünde şehit kabul edecek bi anlayış değil, kendince istediğini savunsun yoruma açık bi mesele zaten değil bu.
    şimdi islam adına kafa kesenleri vs diyenler olabilir bizim inadığımızla onların inandığı din 1 değil hiç girmiyorum oraya
    Adamlar islam adına kafa kesiyorlar lütfen... Bunları yasal kılan imamlar, islamiyetin önde gelen adamları vs. Dünya da ki en etkili uyuşturucu dindir, kullanmayı bilene ve kullanılmayı bilene... Kuran a şöyle bir göz gezdirmek yeterlidir, hatim indirmeye gerek yoktur onu anlayabilmek için... Ama bunlar din yolunda kafa kesip dua eden tipler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw herkes din alimi olmus, kimin sehit kimin degil oldugunu Allah bilir, benim sahsi dusuncem sehitligin su anda insanlari avutmak icin kullanilan bir dini terim oldugu

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi işte bende onu demek istiyorum. Şehit olmuş olmamış umurumda değil, benim gücüme giden dostum olan kişi ile uzun yıllar yaşayamayacak olmam. Yoksa memleket toprak bütünlük felan... Irgalamıyor beni. Şehit dediğimiz şey de ailesine yapılan maddi para yardımı + okula parka vs. Şehidin isminin verilmesi. Eee sonra tüm acılar diniyor mu ? Bu kadar basit mi ?
    kesici 1: kuranda yazsa ne olur yazmasa ne olur seni ilgilendirmiyorsa saygı duymuyorsan, o sende kalsın böyle halka açık bi platformda,
    kuranla ilgili düşüncelerini buraya yazma.
    2:yoksa memleket toprak bütünlük felan seni ırgalamıyorsa, burda kurtuluş savaşında cok ceddinden ölen geri gelmeyen bi parça vatan toprağı için
    hayatını kaybeden insanların torunları var.o bütünlük ırgalamıyorsa seni cıkarsın bütünün içinden olur biter.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesici 1: kuranda yazsa ne olur yazmasa ne olur seni ilgilendirmiyorsa saygı duymuyorsan, o sende kalsın böyle halka açık bi platformda,
    kuranla ilgili düşüncelerini buraya yazma.
    2:yoksa memleket toprak bütünlük felan seni ırgalamıyorsa, burda kurtuluş savaşında cok ceddinden ölen geri gelmeyen bi parça vatan toprağı için
    hayatını kaybeden insanların torunları var.o bütünlük ırgalamıyorsa seni cıkarsın bütünün içinden olur biter.
    İşte yazdığımı yanlış anlamış bir abimiz. Tamam abicim 30 sene daha askerlerimiz polislerimiz ölsün bebeler babasız kadınlar kocasız kalsın ama sen gene VatanMilletSakarya edebiyatı yap. Yüzyıl önce olmuş bitmiş şeylerden kurtulun artık Kurtuluş Savaşı vs diyince bişey kazanamıyoruz maalesef. Ve o eski nesil yok artık abicim belki senin ve benim neslimiz değil ama yeni gelen nesil bilinçsiz olarak yetişiyor.

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte yazdığımı yanlış anlamış bir abimiz. Tamam abicim 30 sene daha askerlerimiz polislerimiz ölsün bebeler babasız kadınlar kocasız kalsın ama sen gene VatanMilletSakarya edebiyatı yap. Yüzyıl önce olmuş bitmiş şeylerden kurtulun artık Kurtuluş Savaşı vs diyince bişey kazanamıyoruz maalesef. Ve o eski nesil yok artık abicim belki senin ve benim neslimiz değil ama yeni gelen nesil bilinçsiz olarak yetişiyor.
    sen hiç kurtuluş savaşı hikayesi dinlemedinmi?
    hiç okumadınmı? ne olmuş bitmiş şakamısın sen_?
    kaç insan öldü, nasıl öldü, hastalıktan açlıktan sen orda o klavye başında rahat yazabildiye.
    amk onu unut bunu unut neyi hatırlıycaz ne kaldı?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesbeyter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu sana göre öyle. Suriyelilere göre PYD ve PKK mesela Allah için savaşan insanlar. PYD li öldüğünde suriyede şehit sayılıyor şuan mesela. Yani kendi ülke şartlarına göre islamı yorumlayamazsın. İşide göre kendileri en doğrusunu yapiyor.

Masum insan diyorsun bize göre biz masumuz onlara göre onlar masum.

Kim karar veriyor hangisinin aslında masum olduğuna senin dinine göre?

Allah veriyor.

Yani kısaca 20 yaşına gelmişsin ne gördün yada sen kimsin Allah mısın? Peygamber misin? Sen kimde kimin şehit kimin olmayacağına karar veriyorsun.

Ulan oturuyorsunuz bilgisayar başına okuduğuınuz bi okul yok eğitim almamışsınız. Klavyenin başına geçmişsiniz sen şehitsin sen değilsin oynuyorsunuz.

Olm kimsiniz siz? Ya da ne sanıyosunuz kendinizi?

Biz farkında olmadan vekil falan mı tayin edildiniz peygamber mi oldunuz hayırdır.

20 yaşında bebe gelmiş kim şehit kim değil ona karar veriyor forumda .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görüş bildirmek için yaş sınırımı konuldu foruma?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görüş bildirmek için yaş sınırımı konuldu foruma?
    He yaş sınırı konuldu sana da yasak mesela. Hoşuna gitmedi mi ne yapacağını biliyorsundur umarım.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cahillik bu ulkede meslek ve yaşı yoktur bu cahilliğin...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He yaş sınırı konuldu sana da yasak mesela. Hoşuna gitmedi mi ne yapacağını biliyorsundur umarım.
    nefes almak serbestmi peki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anayasa da yazan şehitlikle islamdaki şehitlik birbirinin aynısı değil onun için boşa zaman kaybetmeyin.

Anayasadaki şehitlik: Türk cumhuriyeti için vatani görevinde vefaat edersen Türk Cumhuriyeti tarafından şehit sayılırsın.

İslamdaki bambaşka. Bizim anayasamızdaki size cennetin kapısını açmaz. Ailenize maaş verir falan filan fistan.

Boşa tatava yapmayın.

İslamdaki şehitliğe göre ölen türk askeride şehit olabilir pkklıda olabilir. Çünkü ikiside müslüman ve ikiside kendi halkı için savaşıyor kendince.

Ama tc anayasasına göre sadece türk askeri, polisi devlet memuru şehit olabilir.
    Anayasada şehit kelimesi geçmez. Kanunlarda şehit kelimesi geçer ancak hiçbirinde tanımı yapılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz sadece diplomalı cahil yetiştiririz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nefes almak serbestmi peki?
    O serbest Dini konulara çevirmeyinde tartışma çıkmasın hacılar. Şu dinimizi ne zaman özelimizde yaşayacağız çok merak ediyorum

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede yeri gelir ölenler mağdur olur yeri gelir öldürenler... yayın yasağı var, flaş izleyin her daim halay çekiyorlar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ülkede yeri gelir ölenler mağdur olur yeri gelir öldürenler... yayın yasağı var, flaş izleyin her daim halay çekiyorlar...
    Asasdasdasdasjhdakdhkajdh şukuladım

brave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sirkeci garında arkasında çalışıyorum baya bir net duyduk ilk dedik kazan patladı ama ambulans polis gidince anladık

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay anasını. Kendi halkı için savaşan PKK köpekleri de şehit oluyormuş.

Techturkey sen çok yaşa e mi. Bir yaşıma daha girdim. Bunca yıllık Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı çıkanlar halk için savaşır olmuş. Bilmiyordum mesela. Ne cahilmişiz be...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)