Emir kipi felam hayırdır ? Yaram yok çok şükür buraya yazıyorsan milletten duyduklarına tahammüllü olacaksın olmayacaksan buraya da yazmayacaksın uzatmalı muzatlı yazmayacaksın.
Emir kipi felam hayırdır ? Yaram yok çok şükür buraya yazıyorsan milletten duyduklarına tahammüllü olacaksın olmayacaksan buraya da yazmayacaksın uzatmalı muzatlı yazmayacaksın.
Te allahım ya piyasa arttırmak için işim gücüm yok galericiyim ya bir de yalan söyliycem de pert arabayı boyattım diycem dürüstlük timsali kesilcem diye önüne geleni boklamaya çalış. hadi sana bay bay ingilterende ingilizlerinle mutluluklar laftan anlayacağın yok senin. komik ya resmen gece gece![]()
350z ve 335 ile alakali birseyler ogreneyim diye konuya daldim ama konu sonunda hic tanimadigim birine gicik olurken buldum kendimi.
yazim tarzin cok itici. emir cumleleri kullanman olsun, kendince insanlara yukardan bakarcasina yazma seklin olsun, bilmis tavrin olsun vs vs cok iticisin.
bir toplulukta huzuru kaciran birileri olurya hani, bi kafede vs arkadaslarinla toplanirsin sonra birisi gelir sohbetin rengi degisir insanlar tek tek kalkar gider hani.. bu konu da nedense onun gibi oldu..
belki cok iyi birisindir, belki cok itici birisindir bunu ben bilemem, sana kalkip burdan tu kaka demiyorum ama yazim tarzin cok itici. hos degil. forum ortamina uygun degil.
not: kisisel goruslerimdir, kimseyi baglamaz.
If you have no LAG, you have no turbo..
Aren;350Z cop kutusu,335 pırlanta...(bu bıle daha keyıflıydı)
Ne yaptınız konuyu arkadaslar,bır delı kuyuya tas atmıs,tech turkey cıkartamamıs...
Yahu ne gerek var boyle ıslere,her milletın hırsızı-soysuzu yada sark kurnazı vardır. Ha bız turkler daha coktur,ıngılız azdır,eee?
Konuyla ne alakası var arkadasım.... Haklı olsan bıle yaptıgın konuyu dagıtmak.
Yap ıkı arac hakkında yorum,gerekırse savun bırını yada bokla ıkısını.
yahu ben şunu merak ediyorum, aranızdakilerin çoğu halen şu modiyeli 90lar,2000 başları bodykitleri vs seviyormu?
sahiplerine küfür gibi gelecek lütfen affetsin ama bana 350Z resmen o yılları hatırlatıyor,tasarımı direk öyle kokuyor, sanki 10-15 sene öncesinin 20-25 yaşındaki Amerikan gençleri için tasarlanmışki gerçeğide bu zaten öyle yani.
obür yandan millet yok 335 coupe 320i ye çok benziyor ,lan hayırdır neye benzeyecektiki? 545i 516iden farklımı? şimdi sana gidip bulsam beğenmeyecekmisin bu çok sade olmuş mu olay yani illa M5 mi lazım?
bence tam aksine 335in sade ve şık oluşu onun klası ve kimse aracının 335 olduğunu bilmiyor olması onu direk SLEEPER yapar bunun için ciddi paralar dökenler bile var.
araç konforlu, deli gibi seri, klas,kalite kokan ve ufacık dokunuşlarla inanılmaz güçlenebilen çok ciddi bir araç bence ve onun bir ağırlığı var benim gözümde.
iki aracın kıyaslanmaması gerektiğine katılıyorum, biri çok iyi tenis oyuncusu diğeri çok iyi rugby oyuncusu yedikleri sıçtıkları tamamen farklı bence..
Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum.
Gerçekten başarılı bir konu oldu![]()
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ben hala 350z fiyatına z43.5 diyorum. En az 5 yaş genç. marka prestiji daha fazla. Roadster. Daha güçlü ve hızlı. Modifiyeye daha açık. Servisi kesin daha bulunur ve ucuz.
Haricen sitedeki g35 aslınfa bu kasanın premiuöudur. İnfiniti olarak. O bile daha ucuz yahu
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Konuyu açan arkadaş, yeni dizel Renault Megane ı ile piyasada şuanda![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Connecting Site...
gayet cici![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sasha'nin 350Z sini bilmeyenler 335 der, bilenler 350Z alir oyle yapar
BMW sevmem nefret beslerim tarafliyim.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
al ulan ozaman
m3 3.0 m3 3.2 335d ve 335i bide typer sıkışmış araya
https://www.youtube.com/watch?v=PyrJZQyD6-I
1881 - 193∞
söz ettiğiniz aracı çok uzun süre kullanamadım birkaç ay bindikten sonra tosladım
ama bindiğimde henüz 2 yaşında ve sadece 20binkmlerde olduğu halde birçok arıza verdi, düşmana bile tavsiye etmem, araç güzel olmasına güzel ama arıza verdimi gerçekten canı yakan cinsten masraflarla karşılaşıyorsunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)