User Tag List

Sayfa 9/16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
292 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: 350z mi 335 mi başka bir muadill araç?

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngiltere'de millet sıfır bir ürün alınca 2el olarak satarken uyguna satıyorki, yine 2el bir ürün eşya ev araç alırken ucuza almak için.

İngilizler karakterli insanlardır, bu ülkedeki gibi eline bişi gecince yok şöyle böyle diyerek 1e 5 kadar satmaz, sonrada alırken yav bunların piyasası çok demez "karaktersizlik" yapmaz.!
    Aksini düşünen yazmasın ağır konuşurum.!
    Konuştuğun lafın nereye gideceğini bilmek lazım.
    İngiliz karakterli Türk karaktersiz dersen İngiliz ucuz satar Türk ticaretine bakar 'ırk' muhabbetine çevirirsen mevzuyu burdan da herkesten tepki alırsın. Postuna cevap verdiğin kişi İngilizlere bişey dememiş bile kendi kendine alevlenmişsin.
    Türklerden bu kadar tiksintin varsa Türk forumuna yazmayacaksın.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wankel Batu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ney icin agir konusucaksin , ingilizler 1 e alip 5 e satiyor diyince mi ?
    Bunun ne önemi var , böyle sacma birsey icin neden ortami geriyorsun?
    Aksini düsünen yazmasin demissin , hayirdir ? forum sahibimisin kimin ne yazicagina nasil karar verebiliyorsun ?
    Ingilizler 1 e alip 5 e satiyor diyorum ne yapacaksin küfür mü ediceksin ?

Olanı yazıncamı zorunuza gitti? Okadar piyasayı kim şişirdi içinizdekiler değilmi? Şimdi bu piyasa cinlerdenmi etkileniyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuştuğun lafın nereye gideceğini bilmek lazım.
    İngiliz karakterli Türk karaktersiz dersen İngiliz ucuz satar Türk ticaretine bakar 'ırk' muhabbetine çevirirsen mevzuyu burdan da herkesten tepki alırsın. Postuna cevap verdiğin kişi İngilizlere bişey dememiş bile kendi kendine alevlenmişsin.
    Türklerden bu kadar tiksintin varsa Türk forumuna yazmayacaksın.

Verdiğim örnek ticaret üzerine araç piyasası üzerine aksi durum varsa aydınlatın beni bekliyorum. Ha yoksa yarası olan varsa gocunsun keyfi bilir

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abooov..
    Allah tan jaguar filan boklamadık..O zaman nasıl ağır konuşurdu İngiltere prensimiz belli değil

Apocaltique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350Z'nin yanında 335'te neymiş. Kesinlikle Z.
    34TF3376 D16Y4 RED iES
    34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
    34YN4748 K4M HB RED Clio
    34FFU95 D16Y4 RED iES
    34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyuyacaktım konuya girdim girmez olaydım devreler yandı...şimdi sorum şu arif manchester gol attıktan sonra 350z ile mi 335 le mi evine gitti? Birde içimizdeki ingilizler kim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abinin dedikleri özetinde doğru ama uslup biraz sert....

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın üstüne gitmeyin boşuna doğru söylemiş.ben kendimi türk milliyetçisi olarak tanımlarım ben bozulmadım. iş ahlakı / disiplini olarak avrupa nın japonyanın gerisinde olduğumuz kesin.adamda bu tür '' ticaret '' yapanlara giydirmiş. bugun ki konulardan 2 örnek vereyim ;

20bin liradan bile kısa sürede satılmayan 2 ay öncesinde favorimde olan bu aracın yeni sahibi alpine logolarına boğmuş aracı bi ton laga luga yapmış ve 45 binden ilana koymuş ?

Connecting Site...

bu gençlerimizde 3bin liradan aldıkları aracı aciliyet sebebiyle 12binden satıyor acil olmasa 15 bin

Connecting Site...

şimdi bunun adı ticaret mi ? karakteri etiği ıvırı zıvırı geçin, islam hukukunda bile yeri yok böyle bir ticaretin. biri kıskanma konusundan biri saçmalıklar konusundan karşıma çıktı. bu tür kendini akıllı sanan şark kurnazı dolu memleket, hemde boğazına kadar. siz daha toz kondurmayın.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350z den ingiliz milliyetciliğine nasıl geldiniz ya

z le eğlenilir 35le evlenilir

ben 350z alırdım daha çekici bence

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende örnek vereyim ama ifşa etmiyim,

Okul bitiyor ticarete gireceğim diye türkiye kullanmak için turbo bir araç arayışına girdim ortalama 1 yıl kullanacağım.

Bi araç buldum "hatasız" yazıyor.

Sordum başka neyi var: temizlik boyası? Dedim nedir boyası? 2 parça değişmiş? Eyvallah olur.!

Dedim başka ne var? Bide tavan solmuş mikronluk boya varmış!

Şimdi hatasız böyleyse hatalı nasıl oluyor?

Tanrı aşkına son zamanların furyası "temizlik" "çizik" boyası nedir? Hatasız kazasız araçta temizlik boyası nedir?
    Doğruları biliyorsunuz ya...

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu site olmazsa ne yaparız diye düşünen milyonlar olacak yakında.
    masalla masalla

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya kilit yolu gozukuyor galiba ��
    Elleme Sekelesin...

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi herkes bu arkadaşın üzerine gidiyor fakat haksız da değil hani.

Trde herkes aracını satarken bilen bilir der,boya takıntısı olan aramasın der kalbini kırarım der,yalan söyler adamı 500 km'den getirir ama araç söylediği gibi çıkmaz alıcıya kazık atar.
    ama alırken kız gibi çiziksiz boyasız araba ister ölü fiyata.
    Adam a şehrinde araç satıyor bilen bilir diyor, f şehrinde ki adam nerden bilecek elin arabasını?

herkes 2. El araçların fiyatının şişirildiğinden yakınır ama satarken şişkin fiyatları baz alarak fiyat ister,
    o zaman alırken şişkin diye ağlanmamalı bence.
    kaç kişi satarken gerçek eder fiyatını yazıyor?

bu boya takıntısı da sadece TRye özgü.
    biz aracın boyalı değişenli olduğuna değil, temiz ve masrafsız olmasına dikkat ediyoruz.
    kullanılmış araç sonuçta ve vuruğuda çiziğide olabilir gayet normal.

benim dışarıdan gördüğüm,
    insanlar dul bayan alıyor ama öpülmemiş olsun istiyor..

konu sahibine not;
    benim dışardan ne gördüğüm ve ne istediğim değil,
    sizin ne gördüğünüz ve ne istediğiniz önemli.
    sonuçta aracı kullanırken siz zevk alacaksınız,sokaktakiler değil.
    2 aracı teraziye koyun, beklenti ve istekleriniz doğrultusunda hangisi ağır basıyorsa ona yönelin.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. el piyasasının diğer ülkelerdeki ucuz olmasının sebebini milletin kişiliği ile nasıl bağdaştırdın anlamadım ? Çalışanların alım gücü, sıfır aracların ucuzluğu, sanayi tamir el işçiliğinin pahalılığı, sigorta, yaşlı araçların emisyon değerleri üzerinden fazla vergilendirmesi, yürütme masrafı v.s değil de çok müthiş ingiliz asaletli milletinin onurundan dürüstlüğünden mi oluyormuş ? Tarih bilmesek, gidip görmesek yiycez asil ingiliz halkını da hani. Avrupanın en sevmediğim halktır ingiliz halkı. Türkiyede bu denli saçma bir 2. el piyasasına sahip olmamızında sebebi halk değil(istisna çakallar kaideyi bozmuyor) devletin politikasıdır. Devlet politikasını değiştirirse 2 gün sonra bu fiyatların yerinde yeller eser. Her satılan sıfır araban 2 araba vergi almak maliyenin işine geliyor. Biz bir araba üretip dışarıya ihraç etmezsek ve ya düzgün bir ihracat politikası ile dışarıya mal satamazsak sürekli çok daha yüksek hacimde bu böyle gidecek bu kadar basit 2+2=4 .

Bu arada benim aldığımda aracımı çamurluğumu ve 2 tamponumu da ÇİZİKTEN hatta ve hatta kaza çiziğinden değil kadın komşunun çıkarken SÜRTMEsinden ve daha önceki sahibinden kalan çiziklerden TEMİZLİK için boyattım. Senin yazından sonra geridönüşüme veriyorum aracımı çünkü meğersem pertmiş şimdi farkına vardım daha önce kazası v.s olmamasına rağmen boyattım çünkü düzgün gözüksün gözüme diye. Her arabasını boyatan pert olduğu içinde boyatmıyor doladndırıcı üç kağıtcı değil yani. bu ülkede onun da farkına varalım. Madem örnek verdiğim müthiş ingiliz piyasasını biliyorsun orada ağır hasarı olmayıp yeni boyanan araçların daha değerli olduğunu da bilirsin heralde. Orada yapanı övüp oradakini burada yapınca tü kötü kaka mı oluyor anlamadım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi herkes bu arkadaşın üzerine gidiyor fakat haksız da değil hani.

Trde herkes aracını satarken bilen bilir der,boya takıntısı olan aramasın der kalbini kırarım der,yalan söyler adamı 500 km'den getirir ama araç söylediği gibi çıkmaz alıcıya kazık atar.
    ama alırken kız gibi çiziksiz boyasız araba ister ölü fiyata.
    Adam a şehrinde araç satıyor bilen bilir diyor, f şehrinde ki adam nerden bilecek elin arabasını?

herkes 2. El araçların fiyatının şişirildiğinden yakınır ama satarken şişkin fiyatları baz alarak fiyat ister,
    o zaman alırken şişkin diye ağlanmamalı bence.
    kaç kişi satarken gerçek eder fiyatını yazıyor?

bu boya takıntısı da sadece TRye özgü.
    biz aracın boyalı değişenli olduğuna değil, temiz ve masrafsız olmasına dikkat ediyoruz.
    kullanılmış araç sonuçta ve vuruğuda çiziğide olabilir gayet normal.

konu sahibine not;
    benim dışardan ne gördüğüm ve ne istediğim değil,
    sizin ne gördüğünüz ve ne istediğiniz önemli.
    sonuçta aracı kullanırken siz zevk alacaksınız,sokaktakiler değil.
    2 aracı teraziye koyun, beklenti ve istekleriniz doğrultusunda hangisi ağır basıyorsa ona yönelin.
    Abi bak sen nokta anlamışsın teşekkürler. Burda üyelik yeni olunca bi kendince küçümsemeler atarlar tutarlar diz boyu, halbuki trde her vakit mavişehirdem yada alsancakta oturduğum sitede muhitte belli kimse çıkıpta yüz yüze sen hayırdır demez.

Forumdan bile örnek verebilirim bir kaç arkadaş en iyi örnek hakotech abi harici kimse hakkında işte düzgün araç alır düzgün araç satar uyguna verir denilen adam duymadım.

Keza benim içinde öyle derler küçük büyük burda 35-30 kişi ile alışverişim oldu çıksın yazsın şikayeti olan.! Nasıl temiz uygun ticaret ahlakına uygun mal sattığımı bilirler. Öyle yurtdışından ucuza alıp burdada göz boyamam. Türkiyeden alırım ama satarken tüm dünyadaki 2el değerine bakarım birde vijdanıma öyle satarım.

Birde vatan millet satarys yapanlar varya yazdıklarının %50 si türkçesi olduğu halde ingilizcesi daha havalı diye yazanlarmı dersiniz, yerli 10 numara 5 yıldız kafe varken amerikan ingiliz kafelsrinden çıkmayanlar vs vs. Ama bişi yazınca akayı milliyrtci. Harbi boş konuşuyor bazıları çok boş...

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Davul patlamamış ama tokmak değmeyen yer kalmamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. el piyasasının diğer ülkelerdeki ucuz olmasının sebebini milletin kişiliği ile nasıl bağdaştırdın anlamadım ? Çalışanların alım gücü, sıfır aracların ucuzluğu, sanayi tamir el işçiliğinin pahalılığı, sigorta, yaşlı araçların emisyon değerleri üzerinden fazla vergilendirmesi, yürütme masrafı v.s değil de çok müthiş ingiliz asaletli milletinin onurundan dürüstlüğünden mi oluyormuş ? Tarih bilmesek, gidip görmesek yiycez asil ingiliz halkını da hani. Avrupanın en sevmediğim halktır ingiliz halkı. Türkiyede bu denli saçma bir 2. el piyasasına sahip olmamızında sebebi halk değil(istisna çakallar kaideyi bozmuyor) devletin politikasıdır. Devlet politikasını değiştirirse 2 gün sonra bu fiyatların yerinde yeller eser. Her satılan sıfır araban 2 araba vergi almak maliyenin işine geliyor. Biz bir araba üretip dışarıya ihraç etmezsek ve ya düzgün bir ihracat politikası ile dışarıya mal satamazsak sürekli çok daha yüksek hacimde bu böyle gidecek bu kadar basit 2+2=4 .

Bu arada benim aldığımda aracımı çamurluğumu ve 2 tamponumu da ÇİZİKTEN hatta ve hatta kaza çiziğinden değil kadın komşunun çıkarken SÜRTMEsinden ve daha önceki sahibinden kalan çiziklerden TEMİZLİK için boyattım. Senin yazından sonra geridönüşüme veriyorum aracımı çünkü meğersem pertmiş şimdi farkına vardım daha önce kazası v.s olmamasına rağmen boyattım çünkü düzgün gözüksün gözüme diye. Her arabasını boyatan pert olduğu içinde boyatmıyor doladndırıcı üç kağıtcı değil yani. bu ülkede onun da farkına varalım. Madem örnek verdiğim müthiş ingiliz piyasasını biliyorsun orada ağır hasarı olmayıp yeni boyanan araçların daha değerli olduğunu da bilirsin heralde. Orada yapanı övüp oradakini burada yapınca tü kötü kaka mı oluyor anlamadım ?
    Dostum şafı cımbızla çekme, ben boyalı olabilir eyvallah dedim normal karşıladım. Sadece bu arabaların hepsinimi birileri çiziyor kazası yokmu demeye getirdim. Şimdi anladınmı? Daha tam okumadan anlamadan cevap veriyorsunuz nediyim

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla okumadan anlamadan cevap verdiğim yok.

"Tanrı aşkına son zamanların furyası "temizlik" "çizik" boyası nedir? Hatasız kazasız araçta temizlik boyası nedir?
    Doğruları biliyorsunuz ya..."

Benim aracımın kazası belası yok satarken de çizikten dolayı boyalı diycem tabii ki, boyamaya verdiğim usta bile buna boya atmayalım satarken problem olur demesine rağmen boyattım ben sırt temizlik olsun diye. herkesi aynı kefeye koyamazsın senin yazdığına istinaden yazdım ben yukarda yazdıklarımın hepsini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla okumadan anlamadan cevap verdiğim yok.

"Tanrı aşkına son zamanların furyası "temizlik" "çizik" boyası nedir? Hatasız kazasız araçta temizlik boyası nedir?
    Doğruları biliyorsunuz ya..."

Benim aracımın kazası belası yok satarken de çizikten dolayı boyalı diycem tabii ki, boyamaya verdiğim usta bile buna boya atmayalım satarken problem olur demesine rağmen boyattım ben sırt temizlik olsun diye. herkesi aynı kefeye koyamazsın senin yazdığına istinaden yazdım ben yukarda yazdıklarımın hepsini.
    Dostum zevki boyatman senin idda ettiğin birşey bunu biz bilemeyiz. Yaranda yoksa gocunma. Dahada uzatma.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)