User Tag List

Sayfa 14/16 İlkİlk ... 41213141516 SonSon
292 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: 350z mi 335 mi başka bir muadill araç?

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adam londrada mı izmirdemi

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlber Ortaylı cahiller ölsün ister, ben aksini düşünüyorum"çok yaşasınlar" yaşasınlarki gelecek nesil bunları görsün, cahillik ne kötü bilsinler.

Bana bilmediklerimle gelin aksi söylem yapacaksanız, keza bilmediklerimi öğretenlere bir ömür saygıda kusur etmem.
    sen öl ama. bir ülkeden vergi almakla sömürmek arasındaki farkları bilsen keşke. emperyalizm, sömürü düzeni ile fethettiğin toprakları vergiye bağlamak çok farklı şeyler. Her ülkede olmasa da Osmanlı topladığı vergiden fazlasını harcadığı ihya ettiği topraklar var. Bunu Avrupa'nın her köşesinde görebilirsin ayak bastığımız.
    Bir de sömürmek işçisini, insanını, kültürünü sömürmek var. 400-500 yıl hakim olduğumuz topraklarda bir yunan bir sırp Türkçe konuşmuyorsa bugün sömürü denilen şeyin olmadığını ayan beyan görürsün. Hüküm sürdüğümüz topraklarda işçiler köle gibi çalıştırılmıyorsa, doğal kaynakları son haddine kadar sömürülmüyorsa hangi sömürüden bahsediyorsun?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu adam londrada mı izmirdemi
    Turkcell mobil paylaşım��

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni bu forumda yanlış konuşan insanlar değil sadece anında birilerinin arkasına geçen yavşaklar deli ediyor.

adam ingilizim dedi fikrini söyledi saygı duydum. ama kimse bu forumda laf anlamazlar haklısın şak şak yapmasın.

siz ne anlattınız da anlamadık ? ne arkadaşlar var ya sırf ortama ısınmak için okuyor post kasmıyor ki dışlanmasın düşüncelerim diye

kimiside her nanenin içinde. azıcık dengeli olun mk

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Amcadan bir VTI almalisin.

Rahatlama geliyor insana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben o postu sana atmadım yanlız haberin olsun.

Senin düşüncelerine saygı duyuyorum.

ben uzun zamandır tavrını beğenmediğim bazı kullanıcılar var yeri gelmişken onlara yazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi konuda ilk defa benim yüzümden gergin ortam olmadı sevinçliyim

Tşk atilla.

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben o postu sana atmadım yanlız haberin olsun.

Senin düşüncelerine saygı duyuyorum.

ben uzun zamandır tavrını beğenmediğim bazı kullanıcılar var yeri gelmişken onlara yazdım.
    Yok bende sana yazmadım, senin yazı vesile oldu.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimin nereli olduğu enterese etmiyor bizi Nerden yazarsa yazar kime ne ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ikisinide kullanmis birisi olarak yorum yapayim, 350Z gercekten keyifli araba, E46 318ci ye takasla almistim ve cok hizli gelmisti bana, sehir icinde veya duz yolda yanlama aliskanligim yoktu hatta bilmiyordum ogrendim kullana kullana ama konfor,prestij vs kesinlikle yoktu, benim arabada birde egsoz vargi greddy marka inanilmaz gurultuluydu, icinde telefonla konusulmiyacak kadar, sonra degistirme karari aldim birkac forumdada konusu vardi 370z e mi gecsem, 335mi alsam vs birkac marka daha vardi, sonra denedim listemdeki arabalari ve 350Z in kimse kusura bakmasin ama hicbir artisi kalmadi gozumde, babam yanima ziyarete geldi binmedi arabaya oda tuzu biberi oldu, 335 vs 350Z arasinda kalsam hatta 350 degil 370Z olsun yinede 335 alirim, g35 yorumlari okudum, ona karsida 335 derim tereddutsuz.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı r3dkit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335i 320i ye benzeten arkadaşlar nfs nin ustune 5 oyunu cıkmasına ragmen underground2 yi bilgisayarından silmeyip 350z ye binenlerdir bence. geçelim. madem e92 standart geliyor göze. 350z yerine şu arkadaş daha yakışıklı ve mantıklı geliyor bana. Connecting Site... hem daha ucuz
    Güzel kardeşim , ben 2 yıl 350Z e bindim şu an E92 m3 biniyorum birazcık düşünseniz zaten marka fanatikliği yapmadığımı anlarsınız bu zamana kadar her konuda marka fanatikliği yapmadığımı dile getirdim ,

Yusuf abi sen arka iter tecrübem vardı çok kez spin attım dedin kontrolsuz diyorsun ama 350Z dengesiyle çok ünlü ve hala dünyada çok örneği var deli gibi insanlar pist kasıyor , arka iter tecrüben nedir bilemem abi ama 316 da arka itiyor 458 de bu arada o segmentte hangi araçlar ile kıyasladın 350Z in konforsuz oluşunu cayman S ? vs ile kıyasladın mı ?

Yol tutmuyor dediniz kullanıcılar tutuyor dedi ama siz ısrarla yol tutuşu ve freni kötü dediniz ? ring süreleri 335 ile bire bir aynı ya 2 araba da yol tutmuyor ve duramıyor ya da 2 araç da çok iyi yol tutuyor ?

350z görselde 335 i zaten çok bozuyor + M3 ü de bozuyor ben şu an E92 M3 e biniyorum arabanın M3 olduğunu sadece ben biliyorum

350Z ile dolaşırken insanlar uzay gemisi görmüş gibi oluyordu , başımdan geçen 2 ayrı olayı anlatıcam ,

Ortaköy de saat akşam 21:00 gibi ön arka plakalı cam filimsiz tüm katlar susturucular üzerinde sadece son susturucu meisterschaft susturuculu yani tamamen legal ve abartılı bir ses çıkarmayan E92 m3 ile giderken polis önüme atladı tam isparkın önünde , dur dur dur , durdum sağa çekti geldi evrakları ve dedi verdim araba arkadaşımın E92 si kendi aracımla değilim araba beyaz carbon tavan , arabanın başladı önden resimlerini çekmeye herhalde M3 seviyo dedim memur arkadaş gittim yanına beğendiniz sanırım dedim resimlerini çekiyosunuz vs güldüm yoooo dedi şuna bak tavanı kaplamış düz boruyu da çekmissin dedi beynim o an yandı kısa süreli bir körlük yaşadım

araba M3 tavan carbon dedim geldi bu tavan kaplama ya değil diyorum cam fitilini tutmuş çekiyo bak ben yemem kaplama bu diyo , bak kardeşim o tuttuğun cam fitili ve birazdan elinde kalıcak ve seninle hiç tatlı olmayan diyaloglara giricez yapma dedim , tıtnağıyla tavanı çizmeye çalışıyo kaplama sanıyo dedim bak kardeşim tavanı çiziceksin bu araba orjinal kasma gitti eksoza bakıyo işte bu ses ne vs bak dedim V8 4 litre bu araba bu ses normal yanındaki de abi bu araba M3 M3 M3 diyo arabayı sordurdu vs yazamadı ve özür diledi devam ettik kısacası M3 olduğunu bir ben bir allah bir de borusan biliyor

ama ben 2 yıl 350Z ime GTR catback ön plkasız 5 numara filmle gezdim , beni gezdir diyen polis mi istersin cevirmede tüm modlu arabaları doğrayan polisler benim arabamla fotoğraf çektrdi vs vs kaç tane kız arkadaşıma gösterdim Z i sattım M3 mu alıyim dedim aaa 320 mi mi alıcan dediler ya bu M3 ha 4 eksozlu 320 dediler

Vette aldım istemeye istemeye Z den sonra kızlar vetteye gerçekten ölüyolar ama benim içime sinemedi ya içimde M3 vardı aldım iyi ki de aldım yol tutuşu tartışmasız çok iyi benim tamam 350Z imin alt takımı doluydu ama aynı hissiyatı M3 de aldım ve daha hızlısını bu yüzden çok memnun kaldım çok rahat araba çok pratik araba konforlu ama o kadar ama malesef bimmer kullanıcılarının %80 inden saçma bir ego var dünyanın sanki en iyi otomobili ve en prestijli aracına bindiklerini sanıyolar 1 16 kullanan bile kendini lordlar kamarasında görüyor bir de şu bring me a women geyiği var gerçekten çok gülüyorum . E92 m3 tartıişmasız çok iyi bir otomobil Z ile mukayese etmem , Z e çok bindim 2 yıl kadar yanına 1 tane daha aldım sırf çok iyi durumda km si düşük diye o da kendi ekibimiz arasında Doğa be nalıcam Hulki ben alıcam dedi Hulkiye kısmet oldu aldığım paraya benden aldı hayrını görsün çok da güzel oldu araba ama Z ve 335 arasında yine kalsam Z alırım 335 hızlı çabuk modlanabiliyor ama ne yaparsanız yapın E92 M3 lerin hepsi aynı 335 lerin hepsi aynı çok extreme bir şey yapamıyorsunuz ama bu gün 2003 çıkışlı bir Z e tampon alıcam deyin mübalasız 10 sayfa tampon 7 sayfa lip 5 sayfa kanat bakarsınız yani hala dünyada saygı duyulan bir araçken japonyanın şahini diyosunuz gülünç oluyosunuz o zaman Almanyada da 335 e kimler biniyor ? şimdi her şey bitti bu mu ? komik oluyor ilk baştan beri ben 350Z 335 i den daha iyi bir otomabil demedim ama kesin yargı ile konuşan arkadaşlar muhtemelen 2 otomobile de sahip oldular ve uzun yıllar bindiler sanırım ,

Marka fanatiği değilim hayalimin arbası da E92 M3 değil ama gün onu gerektirdi çok şükür güzel bir araba bulduk aldık , ama kısmetse japona geri dönmek istiyorum GTR olsa süper olur bulmazsak ap ayrı bir sayfa açıp almanın o segmentte en yavaş ama görüntüsü güzel audi tt nin hormonlusunu R8 i yönelicez içi audi TT ile aynı ama gönlümde GTR ve R8 var millet dalga geçiyor RS4 al bari aynılar neden R8 yakışıklı diye SS neticede tipi hoşuma gidiyo D ye takar gezerim diyorum audi hastası mıyım hayır V10 al diyolar o kadar param yok alamam diyorum yani kısacası yine çok uzadı 150 bütcem olsa iyi bir 335 yerine 350Z alırım hala keyfime de gayet kaldığım yerden devam ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Arenimo , ustad vallahi diyorum 350z kullanirken hintli yada pakistanli muamelesi goruyodum bende gittigim her yerde, hatta omrumun en bereksiz gunlerini onla yasadim desem yeridir sonar mustang gt aldim biraz toparladi, sonra daha yeni mustang aldim kendime geldim, sonra lexus is300 le iyice oldu, simdi 6 serisi ile olmuslari topluyorum
    Ustte yazanlar sakayla karisik basimdan gecenler, begenmek falan goreceli, insallah herkeze istedigi guzellikde arabalari nasip eder rabbim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızlar vetteye gerçekten ölüyolar
    hayattan ders çıkarmaya çalışırken ben.

aren abi boşver yahu. herkes bildiğini savunuyor baksana. z bence tam fuck buddy ve arkadaşlarını da çağırıyor .

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ingiltere prensiyle mi gorusuyorum?
    Buna çok güldüm

İkiside aynı temizlikte olsa kesinlikle 350Z alırdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Lütfen amerikanları kötü emellerimize alet etmeyelim onlar kaka gitmiyor çok yakıyor pis pis. Piyasayı yükseltiyorsunuz bakınız hala

firebirdler 60 bin TL.

Corvetteler C5'ler 80'di 120 oldu. C6lar 200+.

Camaro 3th gen ve 4th gen'ler bile 45.

ve ben hala fox body coupe bulamadım

Bu bir dramdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lütfen amerikanları kötü emellerimize alet etmeyelim onlar kaka gitmiyor çok yakıyor pis pis. Piyasayı yükseltiyorsunuz bakınız hala

firebirdler 60 bin TL.

Corvetteler C5'ler 80'di 120 oldu. C6lar 200+.

Camaro 3th gen ve 4th gen'ler bile 45.

ve ben hala fox body coupe bulamadım

Bu bir dramdır.
    Valla benim vette ls327 ydi 2009 dogramadigim araba kalmadi M6 M3 sl600 v12 biturbo pdk turbo cabrio beni sadece stock pdk turbo S rencide etti 4 boy gecti ama olsun ben vetteyle baya eglendim 1500 km yol yaptim 1 ayda tatile bile gittim ben cok memnun kaldim benimkisi biraz anne baskisi oldu ilk amerikanim oldu parcasi ucuz bence v8 6.2 ye gore inanilmaz az yakiyo uzun yolda hic yakmiyor zaten knularini acicam vetteye laf soyletmem

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Inanilmaz az yakiyo derken ? Nekadar az neye gore meraklandim suan turkiyede 1.2 polo bile cok yakiyo saka biyana o motora gore makul olabilir. Hacim candir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla benim vette ls327 ydi 2009 dogramadigim araba kalmadi M6 M3 sl600 v12 biturbo pdk turbo cabrio beni sadece stock pdk turbo S rencide etti 4 boy gecti ama olsun ben vetteyle baya eglendim 1500 km yol yaptim 1 ayda tatile bile gittim ben cok memnun kaldim benimkisi biraz anne baskisi oldu ilk amerikanim oldu parcasi ucuz bence v8 6.2 ye gore inanilmaz az yakiyo uzun yolda hic yakmiyor zaten knularini acicam vetteye laf soyletmem
    Oldu mu şimdi bu ? Piyasa yine uçtu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Inanilmaz az yakiyo derken ? Nekadar az neye gore meraklandim suan turkiyede 1.2 polo bile cok yakiyo saka biyana o motora gore makul olabilir. Hacim candir.
    şöyle söyliycem ben vetteye d ye takıp normal gezdiğimde 12 13 litre yakıyordu roll gecesine çıktık SL 600 de M6 da ortalamalar coştu Sl 39 litre gösteriyordu M6 da kopuk yakıyordu benzinleri de bitti zaten benim ne arabam şişti ne benzinim bitti 18 litre ortalamayla gazladık full depo trafiksiz uzun yol 700 + insan gibi D ye takıp gidersen rahat gidiyor vette şu var ben az yakıyoru 6.2 V8 bir araca göre dedim idda ediyorum E92 M3 daha fazla yakıyor zaten normal karışıkta daha 21 litrenin altına inemedim hadi ilk günün hatrına biraz yüklenmiş de olabilirim

Vette yi süper market arbası gibi kullandım annemle market alışverişine gittimm bagaj baya iyi mal alıyo o konuda king cobra vette annem ya oğlum iştelere başladı mı ben arabadan soğuyorum biraz aslında F430 alıyodum arabayı da bulmuştum çok da makul alıyordum bu sefer de abi vetosu yedik alma demedi ama almasan daha iyi olur dedi kısaca özetlememi isterseniz F430 almamamın kısa özet geçerim ama bu konuları hep otomobilleriniz konusuna saklıyorum hahaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)