Ordaki kumesler burda boyasiz denilenlerden daha temiz onu nasıl cozecez
2008 de 33.000 tl ye kumesten iyi halde s2000 almıştım bugun tabloya bakiyorum aman tanrim diyorum.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Senle alakalı değil şu video aklıma geldi.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=yCGmVq1PbVk
Instagram: mutusgarage
Adam değilmiş. Çağrı mış
Olabiler çok normal.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İngiltere'de millet sıfır bir ürün alınca 2el olarak satarken uyguna satıyorki, yine 2el bir ürün eşya ev araç alırken ucuza almak için.
İngilizler karakterli insanlardır, bu ülkedeki gibi eline bişi gecince yok şöyle böyle diyerek 1e 5 kadar satmaz, sonrada alırken yav bunların piyasası çok demez "karaktersizlik" yapmaz.!
Aksini düşünen yazmasın ağır konuşurum.!
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Ya biz başka araçlara biniyoruz yada konuşulan araçlar farklı.
İki aracımızda yan yana duruyor şu anda 350z ve E92 M3.
Aradaki güç farkı ve donanım dışında 350z'nin M3'ten bile geri kalır yanı yok.
335'in tek ve önemli avantaji yazılım ve egzozla bile çok hızlı olur Z'de gücü bu kadar kolay ve ucuza alamazsın.
Zamanında kıymeti bilinememiş olabilir 60 milyarlara ilanda doluyken hiçbirimizin ilgisini çekmedi e46 M3'ler iki katı rakamlara satılıyorken şu an e46 M3'ten yüksek piyasası.Binip kullanıp sahibi olup yorum yapan bu kadar kişide boş konuşmuyor heralde durduk yere kıymete binmedi.
Kimin bindiğinin ne önemi var bu arabalara sen alıp adam gibi bindikten sonra onuda anlayamadım.
S2000'e torbacılar biniyormuş gibi şeyler yazılıyor ne fark eder? Hatasız bir S2000 görülse forum ateşe veriliyor hala.
Dostum, tepkiyi baştan kesmek" kırgınlığı önler. Yıllardır bu camiya içindeyim işi bilmeyenden uyguna aldığı kıymetli aracı yağlıyıp ballayıp ederinden çok çok fazlaya satarak piyasayı şişiren şahısları çok gördük sende bilirsin.
Şimdi diyeceksinki bu ticaret. Ticareti bi ülkede vergi mükellefi kuruluş "ahlak" çercevesinde yapabilir. Ama bak piyasayı şişirenlere ve isyan edenlere genelde aynı insanlar ve şahsi satıcılar.
Umarım anladın...
Sen gel içinde yaşadığın halka karaktersiz de, tersini söyleyecek biri çıktımı da ingilizleri savun hatta ağır konuşurum de.
Hangi ırktan olduğun beni ilgilendirmiyor da ingilizsen ingilizliğini bil ve Türkler'in arasında Türklere karaktersiz imasını yapacak kadar dengeni şaşma..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Ney icin agir konusucaksin , ingilizler 1 e alip 5 e satiyor diyince mi ?
Bunun ne önemi var , böyle sacma birsey icin neden ortami geriyorsun?
Aksini düsünen yazmasin demissin , hayirdir ? forum sahibimisin kimin ne yazicagina nasil karar verebiliyorsun ?
Ingilizler 1 e alip 5 e satiyor diyorum ne yapacaksin küfür mü ediceksin ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)