Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
bence bu konuyu ikiye bolelim, 2 japon arabasini ve 2 alman arabasini karsilastiralim. yoksa bu boyle japoncularla almancilarin tartismasi olarak uzayacak gidecek![]()
doayen!
S2000 mi 350 z mi diye kiyaslayalim.
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
O kadar fakirim ki, ne 350z ne de 335in sag koltuguna bile oturmadim, ama ben olsam once 335 alirim binerim sıkilinca satar 350z alirim, ölene kadar ayni arabaya binmek zorunda degilsiniz ya![]()
ikisinide kullandım, 350z ile 335 arasında ki tek ortak nokta arkadan itiş o kadar.
bambaşka araçlar, biri 3.5 v6 biri çift turbo bmw makinesi.
biri ( bana göre ) porsche ye benzeyen coupe bir tasarım, biri e92 yada 93 aynı yani M3 gibi gözükmüyor.
biri manuel ( otm alınmaz bence) biri sadece otm şanzm. ben manuelini görmedim belkide wardır ama 1-2 tane
sen ne istiyosun ? her kasiste kasmakmı? bunu yaşamaktan bıkmadım yada benim için değil diyosan 350 yada daha konforlu seçenek 335, eksoz sesinin kralını istiyosan 350z, turbo ile haram beygire ufak dokunuşlarla daha fazla günah katacaksan 335.benim yaş 34 olucak mayısta şimdiki kafama bakarsan NET 335 derim ama oynarım ufaktan boş bırakmamama 5 yaş genç olsam 350 sahibi olmadan ölmem
![]()
sorun kısmına gelirsek bence bir japon herzaman bir almandan daha sorunsuzdur ama daha az kalitelidir daha az şıktır çoğu zaman. güzellikte 350 basar konfor we kalitede Bmw hatta sürattede bmw, ha 350 o ilandaki paraların arabasımı? nasıl s2000 değilse oda değil, 335 o kadar edermi bence bu piyasada en iyisi 130-140 olmalı.ama kaliteli we güzel yüklersen arka lastikleri yaka yaka dewam edersin e92 m3 e kafa tutarsın birçok örneği war![]()
allah gönlüne göre wersin kolaygelsin
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
İzmir küçükparkta gezen bi siyah 350z var yanı kalitesini yemişim 335 le yan yana dursa bir Allahın kulu bmw ye bakmaz. Geçen tam küçükparkın ortasına koyup amerıkan parkları açmış gitmiş eleman, yanından geçerken bakmayanını görmedim. Neresine bakıpta fiber yapılsın diye üretilmiş araç görüyorsunuz anlamış değilim. Spor araç kelimesine tam anlamıyla yakışan araçlardan biri. Canını yediğimin japonu. Merak ediyorum konu nereye kadar uzayacak ve sonunda konu sahibi acaba ney alacak![]()
DR. OWL
Yeni R ' a parası yetmeyenler gelmiş burda 350 z 335 karşılaştırıyor. Çok sapsınız yeaa. Siz sanayiye gidin 20 sap. napcağınızı biliyosunuz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)