User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
292 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 350z mi 335 mi başka bir muadill araç?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat sende iyice yerin dibine vurdun gtr yi yahuuu. O araç sayesinde bir çok arac kendisine çeki düzen verdi. 1650 KG ve o hızlanma ilk bindiğimdeki o hissettiğim his.

OHA dedim. Yemin ederim OHA dedim. F458 de 1 kere bile OHA demedim.

AMA GTR da dedim. Taki araş 10.000 KM ye gelip takır tukur sesler çıkarana kadar. Ondan sonra klasik nissan işte amk dedim
    Yok be kardesım. Mk1 ve mk3.ilkinde hata cokdu,mk3 de en ıyısı ıdı. GTR ın kalkısı cok cok ıyı ama 2010 yılında aldıgım Pdk turbo S ıle yakaladıgım 0-100km suresını hala yakalıyamadım.Yada hızlanmasını...
    Mesela Ozan'ın turbosuna sadece yazılım ve kat ıptalı yaptık,adam uctu gıttı.Nıssanda mumkun degıl.Cektıgı vıdeoları arkadaslarının hatrına yayınlamadı kı,gtr larda xyz9 ohy12 kıtler vardı.
    Gtr kendı ıcınde guzel,yoksa 240 dan sonra ınanılmaz yavaslıyor.***** agırlıktan dolayı,zaten sanzıman oranlarından da anlıyabılırız durumu.
    458'ı aldıgımda O-ha dedım bak .Ozellıkle yol tutusu-kıvraklıgı ve ozelıkle mutlak hızına hayran olmustum.Benım kı makyajlı ıdı.2012-2011 lere 3-4 boy fark atıyordum.Pıstte cok keyıflı ama masraflıydı.
    Japon cok aracım oldu sayılmaz.Stı-Z350-G35-Gtr. Hepsınıde kendı ıcınde zorladım.Ozledıgım stı ve 2012 gtr...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay nerden G35!3 geldi bilmiyorum bence sen konu saptiriyosun abi!

Sorunlu dedin burada Z kullanicilari yazdi ben dahil sorunsuz

Yol tutmuyor dedin durmuyor dedin oyle bir skinti da yok hangi arabaya sahip oldun inan bilmiyorum Z ler arasinda ?

E yol tutmayan arac ayni sureyi kosuyo 335 le pistte o zaman bu iki araba da cop abi ?

Konforsuza geldi yani nereden yalakarsan oldun biraz ?

Ama sensin abi kusura bakma abi ama ben Z sahibi oldugunu dusunmuyorum 335 e de bir sey diyemem
    O kadar heyecanla konforsuz yazanı bıle ben sanmıssın.
    G35 ı ornek verdıklerı ıcın yazdım,ne saptırması?Baslık zaten bu ıkı arac. Ayrıca saptırma gıbı derdım neden olsun,bana ne....
    Sorunlarını yazdım,hatta turbo quatroda yazdı.Kubradan uydurmadım,uydurmadılarda.
    Cıddı yol tutmuyordu,ben kıcı cok oynayan arac sevmıyorum.Aracımda problem oldugunuda sanmmıyorum.En fazla lastık olabılır.
    su "çöp" meselesını sakız ettın agzına,ben nerede cop dedım?? Corcor da ıyı sure yapıyor,ben Z06 yada sahıp oldum,benım ıcın ıyı bır arac degıl.Senın tabırını kullanmıyacagım,beyaz sıyah yok araclarda.Çop demek sacma...
    Konforsuzu kım nereden yakalamıs? Sen olmussun ben degıl,onu turbo quatro dedı.Bındıgım en konforsuz arac dıye.Sakın,serınnnnnn.........
    Z ve 335 e hayalımde sahıp olmus olabılırım,kafam karısık bıraz.Yada baska bır modelı Z350 sanmısda olabılırım. Hay allahm....

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sensin abi haklısın

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araban hazırmı yeğen onu söyle sen ne zaman alayım evinden ?
    Pist sezonu acilsin alacam seni oldugun yerden kanka

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi Alman bir araç ile Japon bir aracı karşılaştırmak nekadar doğru bilemedim fakat

Bmw 335: daha komforlu kaliteli ve uzun ömürlü denilebilir, ve günlük bir spor otomobil denilebilir hani iş çıkıcı yol müsaitse stres atılır.

Nissan 350z: daha hırcın bmw göre komforu daha az, mekanik olarak daha riskli, parça işcilik olarak böw'ye nazaran daha zayıf fakat bmw'ye nazaran daha performanslı.

Bunlar kendi tespitim...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun basindan beri Z 335 i den daha iyi bir araba ben demiyorum objektif bakiyorum diyorum ama konu hep sapiyo - leri yazanlara olmadgininda yazdik ama sen birazdan 85 yilinda kullandigin ferrariyi falan anlatican senin girdgin her konu sapiyo abi , kaldi ki en bastan beri artik Z kullanicisi degilim bmw kullanicisiyim diyorum fani degilim diyorum koru korune savunuyosun deniliyor , Olgar harun tastan Z den ve S2000 den cok bmw ya bindi. Dansoz oynatan arkadaslar huracana biniyor yani hatta harun M power adamin sosyal medyada kullanici ismi hahahaha

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne Z ne M

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ YENİ TYPER

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu o kadar saptı ki bu konuyu açan arkadaş Porsche almaya karar verdi galiba )) şimdi bi karar verelim Z yol tutuyo mu lastik iyise? )) frenler nasıl ? ya motor mekanik? bence bi karar verelim ))

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun sonu kilit bence. s2000 veya 350z hatta biraz abartırsam japon araçları oldu mu konu içinde o konu kavga dövüş kitleniyor .
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar yaslı degılım canım 85 yılında henuz arabaların arkasına takılıyor yada vıtes atıyorduk abılerımızın babamızın yanında...
    Ne Z350 ımıs,Gs-Fb rekabetınde,bırısıne laf atmısım gıbı salvolar vurdun. Zevkler meselesı.Yanı senın ıyı dedıgını baskası kotu dıyebılır,benım begenmedıgım Gtr'ı baskası ılah gorebılır.
    E sımdı gtr kafadan cok kayıyor,ıyı yol tutmuyordu.Adamlar Rıng de once estırdıler(hos ılk rekorlarında turlu duzmece cıkmıstı)Yada sahıp oldugum TUM "M" aracların frenlerı pıstte ya bıttı ya yandı. Ne yapalım sımdı bunları?Cuvala koyup tekmelıyelım,arada soguk su dokup tekrar gırıselım mı?
    Kısaca konu bu,oyuzden Z350'nın askerlerıyız

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağlamlık , görüntü, ses, ve albenisi ile tabiki 350z

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam nissana sağlam dedi yemin ederim son 1000 yılın imzası bu imza yapın yukarıdaki yazıyı.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350z ile 335 karşılaştırması değilmi sayın Caesar benim adım adam değil bu arada çağrı

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam nissana sağlam dedi yemin ederim son 1000 yılın imzası bu imza yapın yukarıdaki yazıyı.
    Bende Almanı sağlamlık açısından kıyaslamam, ama Z hakkaten sağlam.
    Arenin bir arkadaşı vardı, o çocuk burnu kanamadan çıktı ya o arabadan başka birşey demiyorum..
    Kaporta çöp bile olsa Nissan, Toyota ve Honda kabinleri olabildiğince sağlam yapıyorlar artık. Daihatsu ile kıyaslamamak gerek bence

Ki bildiğim kadarıyla en güvenli araç Toyota idi bir dönem.. (Kabin ve yolcu güvenliği açısından)
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ugur piyasa dusmesi ile alakali degil cabrio ve otomatik 350Z keyf arabasidir burada tartisilan konu zaten ben anlamadim kimin isine nereden gelirse oyle gidiyor sorunlu denildi sorunu cikmadi sonra yok yol tutmuyo frenleri kotu denildi e kiyaslanan araba ile ayni sureleri yapiyo simdi her kus tamam bir kaldi leylek konforsuz deniliyo valla Murat abicim hic camur atma gayet konforlu arabadir Z 335 ten assagi kalmaz elektrikli koltuksa koltuk isitmaysa isitma bose muzik sistemiyse var dry carbon saft vlsd kilit vs vs senin ne arabalara bindiginle inan ilgilenmiyoruz senin bindigin arabalarin bir coguna ben de bindim ama kendimin ama abimin seninle bu tartismalara girmiycem ama burada kiyas edilen 335 ve 350Z eger hala 350Z ile kafamda soru isaretleri varsa gel bende 54000 km de bir arac var kullan istersen
    Aren konforsuz diye ben dedim Murat abi degil 350z ile ayni anda toyota camry vardi, sonrasinda 2010 nissan altima coupe 2.5 e gecis yaptim.. Yani konfor konusundaki gorusumu bir mercedes s, bmw 7 yda audi a6-8 i baz alarak yapmadim . Bana gore asiri konforsuzdu ( roadster ) ve 1 saat araliksiz kullanamiyordum asiri yoruyordu. Arkadan itis tecrubem olmasina ragmen kac kere spin attigimi hatirlamiyorum ki 997TT Murat abi de yzmis **** basi oynayan arabalari sevmiyorum diye ki evet eglenceli gibi gozukebilir arkayi cabuk birakmasi ama 7-24 hic birimiz gazlamiyoruz en azindan ben degil.

Iki aracida kullanmis biri olarak ilk sayfalarda gorusumu yazmistim. 350z ile ask evliligi yapilabilir ama 335 mantik tir. Guzellik goreceli kavram. Tr de gerek benzin, gerek vergi gerekse zamaninda distrubutor sorunlarindan dolayi az bulunan 350z ozel olabilir ama dunyanin Tr deki gibi fahis rakamlarin olmadigi herhangibir yerinde 350z kesinlikle ozel, unique bir arac degildir keza 335 de .

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çekirdek kola konusu oldu hepten
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aren konforsuz diye ben dedim Murat abi degil 350z ile ayni anda toyota camry vardi, sonrasinda 2010 nissan altima coupe 2.5 e gecis yaptim.. Yani konfor konusundaki gorusumu bir mercedes s, bmw 7 yda audi a6-8 i baz alarak yapmadim . Bana gore asiri konforsuzdu ( roadster ) ve 1 saat araliksiz kullanamiyordum asiri yoruyordu. Arkadan itis tecrubem olmasina ragmen kac kere spin attigimi hatirlamiyorum ki 997TT Murat abi de yzmis **** basi oynayan arabalari sevmiyorum diye ki evet eglenceli gibi gozukebilir arkayi cabuk birakmasi ama 7-24 hic birimiz gazlamiyoruz en azindan ben degil.

Iki aracida kullanmis biri olarak ilk sayfalarda gorusumu yazmistim. 350z ile ask evliligi yapilabilir ama 335 mantik tir. Guzellik goreceli kavram. Tr de gerek benzin, gerek vergi gerekse zamaninda distrubutor sorunlarindan dolayi az bulunan 350z ozel olabilir ama dunyanin Tr deki gibi fahis rakamlarin olmadigi herhangibir yerinde 350z kesinlikle ozel, unique bir arac degildir keza 335 de .
    bana sorarsaniz unique olmamasinin sebebi 370z'nin bu ulkelere gelmis olmasidir. californiadan ornek veriyim, burda da 70zler olmasa 50z lerin fiyatlari yuksek kalirdi (tabiki yine turkiye kadar olamazdi). s2000'de buna bir ornek aslinda, su an temizlerine 25.000 30.000 dolarlar isteniyor, ki bu rakam amerika icin cok cok yuksek bir rakam..
    doayen!

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ingiltede 5000 pound isteniyor s2000 için nedeni sagdan direksiyon oluşumu peki
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)