iletişim: aramulusoy@gmail.com
Google da somurgecilik yazip arat sonra ingilizlerin yaşam standardinin neden bu kadar yuksek oldugunu anlarsin.
İlber Ortaylı cahiller ölsün ister, ben aksini düşünüyorum"çok yaşasınlar" yaşasınlarki gelecek nesil bunları görsün, cahillik ne kötü bilsinler.
Bana bilmediklerimle gelin aksi söylem yapacaksanız, keza bilmediklerimi öğretenlere bir ömür saygıda kusur etmem.
Güldük eğlendik sorun yokta şu türk ingiliz muhabbetini tehlikeli buluyorum.
İngiliz olabilirsin tabii ki buraya kadar normal. Ama Türk halkını eleştirme lütfen. Rica ediyorum.
Biz kendimizi taştan taşa vururuz sıkıntı yokta 100 sene önce atalarımızın canına kastetmiş , savaş yaşamış bir milletin ferdine bu düşmez.
Saat 5 oldu hadi çayını iç sen.
Ticaretten verilen örneği, milliyetciliğe taşıyan diğer arkadaşlar.
Sende şu örneğe benziyorsun,
Bi adam iş görüşmesine gider eline 100 maddelik bir form verilir, adam hepsini doldurur ama birde ne görsün 100 maddede " tüm maddeleri dikkatlice okuyun ve hicbirini cevaplamayın"
Keşke sende tüm yazıları okusaydın.! Ben çay içerim dostum, şimdi sen git kahve iç kendine gel...
Bence kahveyi sen iç, çünkü konuyu başından beri okuyorum, hatta ilk yorumda bana ait.
Haklı olduğun nokta var, ama sataşma olduğu zaman dayanamıyorum.
İzmir'i terk mi ettin az önce izmir / london yazıyodu. geldiğimde keşke beraber çay kahve içsek
Neyse saygılar efendim.
Yav adama niye yuklendiniz, uslup biraz sert tamam da, %99musluman deriz, din kardesimizi kaziklamak icin firsat kollariz, kolay para kazanma pesindeyiz, isvecte yasayan bir tanidik "biz muslumaniz ama isvecliler musluman gibo yasiyor, biz degilmisiz gibi" demisti
Kardeşim bizim milletin tek sahip olduğu şey ırkı ve dini, hoş onu da hakkını vererek yaşamıyor kimse de neyse boşver sen kimseye laf anlatamazsın burada. Ayrıca dediğinde doğru İngilizler yapınca sömürge, Osmanlı yapınca cihat olur bizim buralarda.
Sen mesela ilişki yaşadığın da zina olur, padişah 21 tane hanım alınca karı-koca olur. Boşuna dil döküyosun.
350z japon, 335i alman.
konuyu ingiliz vs türk seviyesine getirilmesinde katkısı olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Osmanlinin bu tutumunu asla savunmadigim halde beni cahil ilan etmissin. Sende cok yasa zeki ingiliz arkadas.
Kesın su ıngılız-turk muhabbetını arkadaslar,bu ne be....
Ayıp gunah,zaten sokaklar hır gur ıcınde,yan baktın dıye kavga cıkartan zır cahıl asalak dolu,barı burada huzur bulalım.
Japonu almanı elestırsenız(otomobıl olarak) olmuyor mu?
Bana ıngılızden ornek vermeyın,yuzlerce sahtekarlıgını ortaya cıkartırım. Benım gemı ısındekı ortagım ıngılız hatta kokenlerı3-4 yuzyıl gıdıyor.
Bana turk'den de ornek vermeyın,yuzlerce sahtekarlıgını ortaya cıkarırım,cunku Turk'um! Kımse temız degıl.
Konu mıllıyetcılıkse zıkmısım olmus tum ırklar ama burası bunun yerı degıl,hıcde olmadı.
Kafa dagıtayım dıye gırdım konuya,kafam corba oldu....
Konuya donsek,forum ahalısı adına sevınecegım....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)