User Tag List

Sayfa 30/50 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
945 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Türkiye'deki toyota supralar

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem burda bu kadar delikanlı gibi yazıyorsun 0507 461 44 44 telefon numaram ara bi yanına gelim konuşalım PAŞAM SEZER
    Merhaba kusura bakmayin isminizi bibilmiyorum ama arac sizinmi acaba gule gule kulnmaniz dilegimle

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem burda bu kadar delikanlı gibi yazıyorsun 0507 461 44 44 telefon numaram ara bi yanına gelim konuşalım PAŞAM SEZER
    Umut kardeşim senmi yazıyorsun,facete bende görüyorum paşam sezer arkadaşı güzel hoş olsunda bu telefon vereyim ara olayları iş yeri sahibine esnafa yakışan laflar değil. En azından ulu orta bu şekilde yapılmamalı. Şahsi düşüncemdir.

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen Sezer abi yazmistir Umut'un hesabindan. Sonda belirtmis cunku Pasam Sezer diye. insanlar birbirlerini begenmemek zorunda degiller fakat @Gokturk01 nick'li abininde yorumu hos olmamis. ister yikamaci olsun ister niterci olsun hos bi uslup degil. Sonucta Adana'da Pasam Tuning kac tane sube acti bu adamlar gayrimesru olsalar kolpa olsalar bu kadar tutulmazdi diye dusunuyorum. Yanlis anlasilmasin 1 kez sadece yikamalarina gittim oda yoldan gecerken birebir tanismisligim fln yoktur Sezer abiyle. Buda benim gorusum.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Persembe sabah 10-11 civari Manavgatta Ankara yönüne giden beyaz supra gördüm muhtemelen 07 CJU du
    sanırım aynı araç konyadan seydişehir e gidiyordum beyaz supra konya istikametine gidiyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    numara vermene lüzüm yok.ben bizzat kalkar gelirim.daha önceleride geldim bir çok defa müşteri olarak araçta yıkattım detaylıda yaptırdım ama hiçte memnun kalmadım neye istinaden böyle dediysem diye soracak olursanız iş yerinizdeki hizmetten ve çalışanlarınızdan olmasın!.hem madem bu kadar bilgi sahibiyim diyorsanız kendiniz üye olun foruma ve daha önce yaptığınız araçlar hakkında project car bölümene konu açın bizde bilgilerinizden faydalanlım forum olarak.Evet delikanlı gibi yazıyorum sorunmu oldu acaba.ve ayrıca delikanlılığım sadece yazma ilede sınırlı değildir.
    Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umut kardeşim senmi yazıyorsun,facete bende görüyorum paşam sezer arkadaşı güzel hoş olsunda bu telefon vereyim ara olayları iş yeri sahibine esnafa yakışan laflar değil. En azından ulu orta bu şekilde yapılmamalı. Şahsi düşüncemdir.
    +1
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazan sezer abiydi dahada yazicagini sanmıyorum soru bilgi veya problemleriniz icin o numaradan ulasin bu yazıda bnm şahsi dusuncem tayfun abi is yeri sahibisiniz esnafsin veya başka bisi yurt dışından araba getiriyorsun daha senle doğru düzgün muhabbeti bile olmamış biri çıkıp tr nin otomobil konusunda en önde gelen forum sitesine 2jz'nin bile ne olduğunu bilmeyen yıkamacı ve detaling yapıp tuning'ciyim diyen gayrimeşru tipli heriflerde supra aldı ya.vay anasını diye bi yorum yapıyor ne yazardın adam efendi gibi telefonunu bırakmış bir problemi varsa arar konuşur cozerler klavyeden yazıp cizmeyle olmaz sonuçta arkasından iteledigi adam foruma bile üye degil esnaf diyede kimse vay anasını diye bi cümleye sessiz kalmaz buda benim şahsi fikrim
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poliyanna tayfun aynısı sana yapılsa neler yazarsın kim bilir amk gelmişin burda poliyannacılık oynuyon yürü len
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    perma hakkım var arap emırlıklerınden arastırıyorum soldan dıreksıyonlu r34 almaya çalısıyourm
    Bosuna arastirma yas itibari ile Turkiye sokamazsin... Ancak gumruge birakip geri alacaksin...
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya pilakali beyaz supra dun ankara sasmaz da idi suanda nerede. Bilemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokturk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    numara vermene lüzüm yok.ben bizzat kalkar gelirim.daha önceleride geldim bir çok defa müşteri olarak araçta yıkattım detaylıda yaptırdım ama hiçte memnun kalmadım neye istinaden böyle dediysem diye soracak olursanız iş yerinizdeki hizmetten ve çalışanlarınızdan olmasın!.hem madem bu kadar bilgi sahibiyim diyorsanız kendiniz üye olun foruma ve daha önce yaptığınız araçlar hakkında project car bölümene konu açın bizde bilgilerinizden faydalanlım forum olarak.Evet delikanlı gibi yazıyorum sorunmu oldu acaba.ve ayrıca delikanlılığım sadece yazma ilede sınırlı değildir.
    Yazma ile sınırlı degilsen buyur gel yerimize bekliyoruz PASAM SEZER
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Makinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu gergin ortamın dağılması açısından hem de biraz beyin jimnastiği yapmış olmak için sizlere bir sorum olacak.

2006 F1 yarışının ilk günü pistin ana giriş kapısı hizasında yolda siyah bir supra durdu. İnanılmaz güzeldi. Kapılarının yukarı doğru açıldığından eminim ama galiba tavan da acıktı. Tavan konusunda yanılıyor olabilirim. Yarış sonu dönüşte yanımızdan gazlamıştı hafiften. O kadar heyecanlanmıştım ki plakasını bile okuyamamıştım. Hayatımda gördüğüm ilk ve tek supra olduğu için yazdım Şuan hayattamı acaba diye merak ediyorum. Şuanki ve o dönemki supra sahipleri illaki biliyordur diye sordum. Ciddiyetle cevaplayanlara teşekkür ederim.

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediginiz arabanin bagajinda nakamiachi bas fln vardi. carbon kaput vs. vardi. o zamanlar otomatik vitesti simdi ne oldu bilmiyorum. bende fuar'da gormustum
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediginiz arabanin bagajinda nakamiachi bas fln vardi. carbon kaput vs. vardi. o zamanlar otomatik vitesti simdi ne oldu bilmiyorum. bende fuar'da gormustum
    aynen bende hatırlıyorum müzik sistemine kadar güzel araçtı
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izmir urlada iki yil once temmuz aylarinda turuncu supra turbo gormustum. Sahibi 50-60 li yaslarda tam bi yazlikci abiydi. Dikkat cekmemek icin cok inceleyemedim fakat arac bastan sonra orjinaldi. Simdi ne oldu bilmiyorum

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Makinist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu gergin ortamın dağılması açısından hem de biraz beyin jimnastiği yapmış olmak için sizlere bir sorum olacak.

2006 F1 yarışının ilk günü pistin ana giriş kapısı hizasında yolda siyah bir supra durdu. İnanılmaz güzeldi. Kapılarının yukarı doğru açıldığından eminim ama galiba tavan da acıktı. Tavan konusunda yanılıyor olabilirim. Yarış sonu dönüşte yanımızdan gazlamıştı hafiften. O kadar heyecanlanmıştım ki plakasını bile okuyamamıştım. Hayatımda gördüğüm ilk ve tek supra olduğu için yazdım Şuan hayattamı acaba diye merak ediyorum. Şuanki ve o dönemki supra sahipleri illaki biliyordur diye sordum. Ciddiyetle cevaplayanlara teşekkür ederim.
    Önce ki sayfada paylaşılan s plaka supra şu an ankara da ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağdat caddesinden bazen geçen siyah var plakasını unuttum,baya baya gürültülü çalışıyor HKS tip egzoz var üstünde.
    Benim arabam ... iskender egzos var arabamda. Ben alistigim için çok gürültülü gelmiyor cidden çok mu sesli?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S plaka ankaraya 07 plaka trabzona kırmızı Gürcü plaka trabzona sarı Gürcü plaka Adanaya Ismailin beyaz bursaya abd supra istanbula ve yeni bir Gürcü plaka istanbula geldi ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)