Supra sahipleri bizim kadar hevesli değiller sanırım.En azından sürüş keyfini deneyimini bizlerle paylaşsalar çok güzel olur.bu araca sahip olmak herkesin rüyası (:
Supra sahipleri bizim kadar hevesli değiller sanırım.En azından sürüş keyfini deneyimini bizlerle paylaşsalar çok güzel olur.bu araca sahip olmak herkesin rüyası (:
rx-7
Connecting Site...
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
8-9 sene oncesinin bir videosu vardi Halic Mecidiyekoy yonune dogru tunelde sara sara giden bir supra. O hala hayattami ve hangisi ?![]()
iletişim: aramulusoy@gmail.com
Lüleburgazdaki araç olmalı,bilmiyorum tam olarak.
Piyasaları olmadığından,üstünde de extra şeyler olduğundan fiyatlar böyle.verilir verilmez tartışılır.bu tarz arabaların supra,rx7 vs değişmez tek özelliği çok değerli olduğu.sonuçta doğunun ürettiği en üstün otomobiller o yıllar için.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Türkiye"de siyah renkli Skyline GTR R34 varmış, sahibi kapalı garajda saklıyormuş.
Araç efsanede Türkiye"de 1 tane siyah renkli olduğu efsanemi acaba, aramızda gören duyan varmı?![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
129 bin dolar bugünün kuruyla 390 bin tl den fazla yapıyo
bunu buraya yazmak istedim![]()
bilmediğimden ek olarak soruyorum ;
r34 vs yurt dışından araç sokmak buraya çok mu zor ?
vergilerini vs ödeyip ??
mesela, japonya dan gidip r34 alıp getirmek gibi.. ?
Abi bu konuda hemen hemen herkesin kafası karışık 3 yaş sınırı vs.
geçenlerde fransada birisi Japonya"dan EK9 Typer getirttirmişti içim gitti yeminle
Aslında bizde yapabiliriz ama bu işin aslını astarını iyice araştırıp bilmemiz lazım.
Elin gavuru ülkesine Japonya"dan çatır çatır ne arabalar getiriyo, bizim onlardan neyimiz eksik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)