User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
218 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 200.000 Tl sermaye ile ne iş yapılır?

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faize koyunca haram, katılım bankasına koyup kâr payı alınca helal ama di mi?
    Bilelim de maazallah günaha girmeyelim mübarek günde..
    Kendini kandırmaktan öte bir şey değil. Neymiş adam evi/arabayı alıyormuş sonra sana kar koyup satıyormuş.

Koyduğu kara baktığında güncel banka faiz oranlarıyla paralel yürüyor.

Şunu da merak ediyorum ortalama gelirli bir insan (ben gibi) borçlanmadan (eş dost desteği yok ise) nasıl mal sahibi olacak.

Bende faiz ödemekten mutlu değilim ama şartlar farklı davranmama da izin vermiyor.

Çok boş şeylere takılıyoruz , bir o kadar da boş insan var bu şekilde bakan.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faiz işi de boş iş 200.000 her ay 2000 de verse tl değer kaybediyor bundan 10 sene sonra bi araba parası kalır elinde faizde düşer en güzeli ticaret yapıcaksın hıc bişey yapamıyorsan işlek bi yerde tantunici ac çiğ köfteci aç büfe aç yerin belli olsun
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendini kandırmaktan öte bir şey değil. Neymiş adam evi/arabayı alıyormuş sonra sana kar koyup satıyormuş.

Koyduğu kara baktığında güncel banka faiz oranlarıyla paralel yürüyor.

Şunu da merak ediyorum ortalama gelirli bir insan (ben gibi) borçlanmadan (eş dost desteği yok ise) nasıl mal sahibi olacak.

Bende faiz ödemekten mutlu değilim ama şartlar farklı davranmama da izin vermiyor.

Çok boş şeylere takılıyoruz , bir o kadar da boş insan var bu şekilde bakan.
    Heh ben de onu diyorum işte.. Katılım bankasına koyunca sorun yok, faize koyunca auwwww auwwwww

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de organik tarım fikrine katılıyorum. Belki kısa vadede büyük karlar elde edemeyebilirsin fakat uzun vadede bu sektör seni tatmin edecektir. Hele ki tohum bankası tarzında bir şeyler yapabilirsen hem kendine kaynak olur bu hem de memlekete faydan olmuş olur, nasılsa 3 tarafı denizler ile çevrili verimli toprağı çok olan memleketimde yakında steril olmayan tohum diye bir şey kalmayacak. Tohum bankası benim en büyük hayalim şahsen...

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alırsın 200 binliranı götürürsün odeabank şubesine.
    Apla melaba ben paya getirdim dicen.
    32 gün 13.50 mevduat ile bağlıcan paranı 15 ocak 2017 de yuvarlak bileşik faizle 27.000 TL paranı alıp harcıcan..
    oda aylık sana 2.211 TL civarı bir getiri sağlar.
    Saygılar değil sevgiler.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Vay be ülkede 200K paran varsa bile güvenip bi iş yapamıyorsun.

En garanti 1500TL ve üstü veren banka.. Güvenilecek bi ülke olsa aç iş yeri (herhangi bişey olabilir) bankanın veerdiğinden daha fazla kazan. Ama ortam öyle değil maalesef..

ogunozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enerji tıcaret fırması olabılıceklerın arasında okadar butceye de gerek 2 saglam broker sonra pıyasada guzel bı baslangıc enerjı toptan satıs fırmaları da bagladınmı guzel guzel her bagladıgın satıstan yuzde alıyosun rıskın yok zararın yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    incelemeye kolay kolay takılmaz. her arabayı kendi adına alıp satıp , her arabada kar göstermeyeceksin sonuçta
    İnceleme sistemde bi taramaya bakar. hiç bir arabaya kar gösterme istersen. takılırsın sana atıyorum 2012 yılından itibaren mükellefiyet tesis ederler, ondan sonra sisteme bi düşer verilemeyen beyanname bildirimlerin cezası son arabanı devlete bırakırsın. ticari araç sattıysan kdv olayına girmiyorum bile.

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde faize haram diyenler olmuş neyin kafası bu merak ettim.
    Arkadaş sen bütün birikimini evinde kasada mı saklıyorsun ? Hayır. Bankaya yatırıyorsun.
    E banka napıyor senin paranı ona buna faizle kredi vermek için kullanıyor.
    Sonuç olarak senin temiz paran bir ailenin ocağını batırıyor krediyle belki. Yine sen günaha giriyon.
    Takılmayın bu tarz şeylere..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faize para koyup onun faiziyle yaşamaya çalışma asalaklığına sakın girmeyin. ne kadar devam edilebilir böyle, o para zamanla eriyecek. faizine dokunmasanız bile o para durduğu yerde değer kaybedecek. bide üstüne paranın değerini bile koruyamayan faizini yerseniz 5 senede o para pul olur.

cafe işletmeciliği çok güzel bir iş. konumu doğru bir yerde doğru hizmeti sunan işletmeler güzel paralar kazanabilir. tabi kira eleman masrafı vs dikkatli olmak gerek. her işte olduğu gibi bu işide bilmeden yaparsanız çok para kaybedersiniz. cafe'si sabah akşam dolu olup yinede doğru dürüst para kazanamayan işletmeler var mesela çünkü maliyet hesaplarını doğru yapamıyorlar, ne satacaklarını bilmiyorlar, çok yüksek kiralı yerlere giriyorlar ciro olsada getirisi olmuyor. şu an ki piyasada 200 bine sıfırdan cafe kurmak imkansız gibi bir şey. tabi cafe'den kasıt suya nescafe karıştırıp kahve diye servis yapmaksa o başka. onu 50 binede kurarsınız ama iş yapamazsınız. şanslıysanız belki teyzeler cafe boş rahat ederiz diye gün yapmaya gelirler. mevcut cafenizin konumu güzelse güzel bir konseptle, düzgün sunumla ve servisle iyi işler yakalayabilirsiniz ama bu işler ne yazık ki dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. neyi nereden alıp neyi nasıl satacağınızı çok iyi biliyor olmanız lazım. yerli basit cafeler 300 400 lira günlük ciro yapınca bayram ederken starbucksın günlük 15 20 bin lira ciro yapması tesadüf değildir. biz her işte olduğu gibi bu işede bilinçsizce piyasayı bilmeden atlıyoruz ve çok bu işten çok büyük para kaybedenler oluyor. ama çok yüksek kazançlarda mümkün yeterki bilinçli adım atılsın.

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k al sat kardeşim akarı yok kokarı yok
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarımın organığı de inorganığı de yapılmaz bu ülkede yapılmaz ne emegine değiyor ne de harcadığın paraya tarımı yapacaksan milyonluk yatırım yapıcaksın büyük oynayacaksın büyük kazanacaksın . Bi tarla bi traktör alsan zaten pran biter hadi bitmedi organık tarım yapmak cok zordur her ürün organık olamaz 5 km cevrende zirai ilaç kullanan varda organıktır etiketi vermiyolar zaten günümüz böcekleri nasıl kodlandıysa ilaçsız tarım imkansız oldu çoğunu ilaçla bile öldüremiyorsun ha keza organık tohumlar da gübreler de anasının gözü fiyatlar da ürün elde ettin pazarını bulmak zor komısyoncu ne verirse kabul edicen falan filan kısacası yaş iş
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video türkiyenin hazin gerçeğini sokak ağzıyla bodoslama anlatmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ulkede is yapilmaz diyenler yurtdisinda holding sahibi heralde memleketi kotulemek yerine biseyin ucundan tutsaydiniz?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Iktidar gitsin refaha kavusturucam soz

28 personelim vardi 11 e dusurdum neden amk istikrari yüzünden

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz acaba kendi 19 yillik isimizi ayakta tutmak icin kirk kanaat geciniyoruz.

Istikrar mis da para yatirip is kuracakmisiz

Körlük mealek olmus bu ülkede
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir önerim var kısa vadeli. eğer çalışmaktan bıkıp biraz kafa dağıtmak ister ve piyasayı takip ederim derseniz evde pc başında döviz al sat kovalayın. türkiye finans tfx target diye yan banka kuruluşu var 5 gün 24 saat açık (diğer bankalardada böyle uygulamalar olabilir) forex değildir fakat makas aralığı çok dar ve anlık verileri görebilmeniz açıısndan mantıklıdır . büyük karlar değil ufak karlarla yürüyeyim çorba kaynasın derseniz mantıklı olur .
    örnek : 200k ya ortalama 65k dolar alınır bu nedemek ? 1 krş karla al sat yapsanız 650 tl demek . döviz bizde dalgalı kur olduğundan çok hızlı iniş çıkışlar yakalanabilir. 60kdolar varken 2.90 alıp 3.00 dan bozdum 1 haftada 6000 kar net. sonra 2.99 dan alıp 3.02 den bozdum 1800 kar net. unutmayalım büyük para büyük kar/zarar getirir. haftalık 2 3 krş luk karlarla ciddi paralar kazanabilrisniz. 3 tl altı alım fırsatıdır. 2.98 2.99 dan alsanız 3 üstü ne olursa olsun güzel kar demek

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir önerim var kısa vadeli. eğer çalışmaktan bıkıp biraz kafa dağıtmak ister ve piyasayı takip ederim derseniz evde pc başında döviz al sat kovalayın. türkiye finans tfx target diye yan banka kuruluşu var 5 gün 24 saat açık (diğer bankalardada böyle uygulamalar olabilir) forex değildir fakat makas aralığı çok dar ve anlık verileri görebilmeniz açıısndan mantıklıdır . büyük karlar değil ufak karlarla yürüyeyim çorba kaynasın derseniz mantıklı olur .
    örnek : 200k ya ortalama 65k dolar alınır bu nedemek ? 1 krş karla al sat yapsanız 650 tl demek . döviz bizde dalgalı kur olduğundan çok hızlı iniş çıkışlar yakalanabilir. 60kdolar varken 2.90 alıp 3.00 dan bozdum 1 haftada 6000 kar net. sonra 2.99 dan alıp 3.02 den bozdum 1800 kar net. unutmayalım büyük para büyük kar/zarar getirir. haftalık 2 3 krş luk karlarla ciddi paralar kazanabilrisniz. 3 tl altı alım fırsatıdır. 2.98 2.99 dan alsanız 3 üstü ne olursa olsun güzel kar demek
    Bence gunaha girmemek icin en son YTD yazmalisin
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iktidar gitsin refaha kavusturucam soz

28 personelim vardi 11 e dusurdum neden amk istikrari yüzünden

Siz neyin kafasini yasiyorsunuz acaba kendi 19 yillik isimizi ayakta tutmak icin kirk kanaat geciniyoruz.

Istikrar mis da para yatirip is kuracakmisiz

Körlük mealek olmus bu ülkede
    katılıyorum piyasanın bukadar saçma olduğu dönemde alacağınız herşeyin kurla bağlantılı olduğunu unutmayın. iş yerı kurulur kurulmaz değil. gıda ve kozmetik, kafe sektörü herdaim ayakta durur fakat şuan açılmasını uygun görmüyorum yanlış zamanlama olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)