Yanlış anlaşılmasın da, Bağdat Caddesi Şaşkınbal'da Günaydın'ın yanında her daim milletin kapısında sıraya girip beklediği bir hamburgerci var. (Hangi kabileydi hatırlamıyorum ama Kızılkayalar olabilir

)
Cam tezgah içinde tepesinde bilmem kaç watt ışık altında selülitli bacağa dönmüş adını da ıslak hamburger koydukları hamburger için yağmur, çamur demeden kapısında kuyruğa girenlere hayret ediyorum. İçeride oturmak için bile doğru düzgün yer yok, millet kucağında bebeği ile içeridekiler çıksada aşırı sağlıksız şu hamburgerden bizde yesek diye bakıyor. Bende her seferinde halk ekmek kuyruğu herhalde esprisini yapıp geçiyorum. (Birgün biri içerleyip tokadı basacak bana ama neyse

)
Bedavamı dağıtılıyor o hamburger, çok mu lezzetli, ya da çekilişle altın mı veriyorlar nedir çözemedim. Hiçbir zamanda beni cezbetmedi.
Dışarıda totom donacak, belirsiz süre bekleyeceğim, içeride oturacak yer de yok, para verip evde yapsam daha sağlıklı olabilecek birşeye de para vereceğim. Bu milleti çözmek hakikaten zor. Gir otur Günaydın'da köfte porsiyon ye 19 TL ver çık.
P.S : Madem adı fastfood, çok acıkınca ne diye belirsiz süre bekleyeceğin kuyruğa girersin; yandaki Günaydın'da daha hızlı servis alıyorum. Günaydın'a girdiğimde Kızılkayalar'da dışarıda bekleyen adam Günaydın'dan çıktığımda halen sıra bekliyordu. Birader sen daha beklemeye devam et diyesim gelmişti.